Transportul în lumeEuropaNorvegia / Norge / NoregOslo

Topic: Autobuze

17 posts, 4372 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: Oslo - Autobuze Costin

Display-uri pentru informarea calatorilor, cate unul in dreptul fiecarei usi.

...daca inteleg corect la ce te referi.

Re: Oslo - Autobuze Andrei98

Acum mi-am dat seama si din imagine ce sunt, se vad atat de bine reflexiile incat m-au indus in eroare si nu-mi dadeam seama ce sunt.  :rofl:
Mai exista montate si pe alte autobuze? Daca da, ce informatii sunt afisate pe ele mai exact?

Toate noile achizitii au asa ceva, si autobuze si tramvaie.

Modelele vechi sunt cam cum te-ai astepta sa fie, unul sau doua displayuri perpendicular pe sensul de mers.

punmeister wrote here:
Oslo devine primul oras beneficiar al noului Urbino 18.75 Electric!

Au intrat in circulatie aproape toate de o data, pe liniile centrale, acum aproximativ doua luni.

O masura binevenita, intrucat aproape toate cartierele si comunele limitrofe beneficiaza de vehicule noi de ceva timp, centrul Oslo-ului ramanand printre ultimele zone deservite de autobuze vechi.

Insa dincolo de impresia placuta si entuziasmul de "nou"... noile autobuze Solaris nu exceleaza la finisaje interioare sau servicii auxiliare, precum "suratele" lor diesel din 2020, cu finisaje interioare slabe calitativ, instalatie electrica auxiliara sensibila la gropi etc. BYD raman, in continuare, superioare Solaris ca finisaje. Cel putin in Oslo.

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Oslo  • 
Choose destination

Since our 2155 forum members have written 407236 posts in 5064 topics and 487 subforums.

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”