Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Repartizarea autobuzelor

1209 posts, 343728 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 87

📖 Pagination options
Re: Repartizarea autobuzelor STB barbuandrei

Si la Alexandria s-a suplimentat in 117 si 226 cu cate un tur, ajungand la 25 ture, respectiv 21 ture.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Gabi23

Adiola1972 wrote:
Am observat că de câteva zile, în orele de vârf sunt 8 ture pe 162 (+1) și 9 ture pe 163 (+1) ceea ce nu este rău deloc...
Poate dacă cele 2 linii ar fi circulat cadențat și nu în trenuleț aproape tot timpul, ce bine ar fi fost! Indiferent de oră, trafic, 162 și 163 sunt ”prietene” nedespărțite  :bleah:  Iar numărul de ture este un pic exagerat, dar e pe principiul am rămas cu autobuze multe hai să circule undeva...
4397 + 4756 - 162 + 163 - 08.12.2020.JPG (390.21 KB; downloaded 3260 times)

Re: Repartizarea autobuzelor STB Calaretul

Premiera in aceasta seara din partea autobazei Titan , primul Otokar trimis pe linia 102 este 6541

Re: Repartizarea autobuzelor STB Andrei98

Nu este primul si nici ultimul. A mai fost Otokar pe 102 acum cateva luni tot de la Titan, iar de cand autobaza Ferentari trimite Otokar pe 102 a mai trimis si autobaza Titan.Au fost zile cu peste 12-13 Otokare in 102.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Adiola1972

Știe cineva dacă este făcut un proiect privind liniile de autobuz pe care vor intra autobuzele electrice ce urmează a fi achiziționate?

Re: Repartizarea autobuzelor STB Stefan28

Acel CS trebuie modificat sau refacut... Este culmea prostiei sa pui autobuze electrice pe 336, 312, 313, 381 cand toate aceste linii pot fi electrificate cu troleibuze cu autonomie...

Re: Repartizarea autobuzelor STB Costin

Asociatia a trimis deja un punct de vedere pe subiectul acesta, urmariti-l aici https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId

Putem continua discutia acolo, aici ar fi offtopic deja.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB Utilizator anonim

Nu se poate modifica, odata aprobat proiectul de finantare duce la pierderea fondurilor. La fel a fost si la hibride.

Re: Repartizarea autobuzelor STB cris_m

Ziua si prostia, azi Ferentariul a decis sa trimita in 102 autobuzul 6321. In tot garajul ala nu gaseau un vehicul mai mic pentru o linie asa aglomerata?!

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB V2A

Şi în 139 mai scapă, din când în când, un Otokar scurt. Cele mai potrivite linii (la Ferentari) pentru astfel de autobuze sunt 126, 196 şi 216.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Andrei98

cris_m wrote:
Ziua si prostia, azi Ferentariul a decis sa trimita in 102 autobuzul 6321. In tot garajul ala nu gaseau un vehicul mai mic pentru o linie asa aglomerata?!

Asa se intampla cand stii ca nu te sanctioneaza nimeni pentru prostiile facute, pentru ca nu intereseaza pe nimeni aceste aspecte.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB ADK

Am o vagă impresie că unii dispeceri nici nu știu că respectivele autobuze sunt cu 2 uși...

Re: Repartizarea autobuzelor STB Stefan28

6288 este acum pe 135. Din câte stiu, parca nu au mai intrat deloc Citaro aici de când au bagat autobuzele liniei pe linia de tramvai, adică 1 Iulie.

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 87

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2393 forum members have written 430887 posts in 5359 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”