Forum părinte: Legătura existentă GdN - OTP (via M700 / PO Aeroport, cu transbordare auto)

 

Subiect: Știri și articole din presă

15 mesaje, 4157 vizualizări.
⚠  Reguli forum
 
Mergi la pagina:  1 2
 
 

📖 Opțiuni paginare
  • Autor: TibiV
  • Membru Gold
  • Scris:
  •  

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului TibiV

Nu vorbim doar despre o oferta depusa, vorbim despre oferta castigatoare:
COMUNICAT DE PRESĂ

CFR SA a desemnat firma câştigătoare a licitaţiei “Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti”

Bucureşti,25 februarie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a desemnat societatea SC PORR CONSTRUCT SRL câştigătoare a procedurii de licitaţie publică pentru Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti (proiectare şi execuţie), oferta financiară depusă fiind de 50.493.829,66 lei fără TVA.

Durata contractului (proiectare şi execuţie) este de 17 luni, iar sursa de finanţare, pentru realizarea obiectivului Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti,va fi asigurată din fonduri de investiţii de la Bugetul de Stat. Contractul prevede lucrări de infrastructură şi suprastructură feroviară pe întreaga distanţă, inclusiv modernizarea Punctului de Oprire Aeroport. Semnarea contractului între cele două părţi este condiţionată de aprobarea bugetului pe 2019, conform clauzei suspensive menţionată în Anunţul de Participare nr. CN1005560/23.10.2018.

Menţionăm faptul că lucrările pentru Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteştisunt incluse în proiectul Modernizarea liniei Bucureşti Nord - Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti,în cadrul căruia CFR SA a lansat în data de 12.02.2019 şi licitaţia publică pentru achiziţia serviciilor de proiectare şi execuţie Faza I- Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

http://www.cfr.ro/index.php/comunicate-de-presa/comunicate-de-presa-2019/4687-25-februarie-2019-cfr-sa-a-desemnat-firma-castigatoare-a-licitatiei-dublarea-liniei-de-cale-ferata-intre-statiile-mogosoaia-si-balotesti

 


  • Autor: PTMZ
  • Membru Silver
  • Scris:
  •  

Re: Știri și articole din presă PTMZ

Vineri va avea loc recepția lucrărilor:
”În baza ultimelor discuții pe care le-am avut cu CFR Infrastructură, pot să vă spun că vineri dimineață se va realiza recepția la terminarea lucrărilor la tot ceea ce s-a realizat pe linia de cale ferată legătura dintre Gara de Nord și Otopeni. Mă refer atât la dublarea liniei între Balotești și Mogoșoaia pe cei 7,8 km cât și la noul racord spre Otopeni”, a declarat ministrul pentru radio România Actualități.

Sursa: Club Feroviar

 


Mergi la pagina:  1 2
 
 

📖 Opțiuni paginare
Prima pagină  • 
Forum părinte: Legătura existentă GdN - OTP (via M700 / PO Aeroport, cu transbordare auto)  • 
Alege destinația

Începând cu , cei 1659 utilizatori ai forumului au scris 327011 mesaje în 3917 subiecte și 409 sub-forumuri.
Interval de actualizare: 30 minute.

 

© 2009 - 2021 Asociația „Metrou Ușor”

Termenele și condițiile de utilizare

Întrebări frecvente - ghid de utilizare