Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

 

Topic: Irisbus Citelis

952 posts, 320273 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 68
 
 

📖 Pagination options
Re: Irisbus Citelis alexandru_minciu91

Sunt de acord cu colegul, 5398 are in dreptul geamului de la sofer steagul Romaniei.

 


Re: Irisbus Citelis Gabi23

Cel tamponat la Master pe 1 decembrie, este #5353 (linia 61). Nu a avut ceva grav, a revenit a doua zi la sch. 2.

 


Re: Irisbus Citelis Gabi23

#5361 a primit anul acesta un set de lămpi pe colțare. A fost livrat la RATB în octombrie 2007 și a circulat constant de-a lungul anilor, fără perioade mari de imobilizare. Prin toamna anului 2017 a fost tamponat frontal, dar a fost reparat destul de repede. Din septembrie 2020 a fost transferat de la Bujoreni la Vatra Luminoasă. Anul aceasta a avut o perioadă scurtă în care nu a circulat, fiind ”sigiliat” cu clasica bandă adezivă, rămânînd urme.
5361 - 61 - 09.12.2021.jpg (359.74 KB; downloaded 2857 times)

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Irisbus Citelis ADK

Proiectoarele așa mici sunt aproape ca și cum n-ar fi... Nu fac deloc aceeași treabă ca și pe Rocar de Simon și Ikarus 415T.

 


Re: Irisbus Citelis barbuandrei

Sunt puse de titular, probabil cumparate de pe AliExpress. Acelasi model se regaseste si pe 5363.

 


Re: Irisbus Citelis Chev Celios

Esti tu atat de sigur?? Proiectoarele mele de ceata de pe Ford sunt la fel si lumineaza cum trebuie. Ai facut tu teste pe ceata sa vezi cum se vede?? Nu conteaza marimea fizica a unui proiector, ci puterea acestuia.

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Irisbus Citelis ADK

Dacă te referi la mine, deși nu ai dat ”quote” îți spun că am mers pe destule mașini după 2010 cu proiectoare de genul și erau ca și inexistente. Inclusiv la Duster. Nu știu ce te revolți așa...

 


Re: Irisbus Citelis andrei11

ADK, habar n-ai despre proiectoarele ( de ceaţă ). Pune mâna pe cursul respectiv de la Facultatea de Transporturi şi vezi cu ce se mănâncă poiectoarele astea. Ţi-am spus-o direct pentru că prea ne iei peste picior pe noi ăştia  absolvenţi de facultate pe motiv că voi sunteţi şoferi profesionişti şi ştiţi mai bine. În rest să auzim de bine. O să mă mai gândesc, poate mut dicuţia în altă parte.
Auzi argument de-al tău, dacă proiectoarele sunt mici e ca şi cum n-ar fi. NU mărimea contează, ci oglinda / aşa zisă lupă, etc. Şi nu în ultimul rând cum montezi becul.

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Irisbus Citelis ADK

Mai vedeți și pe alte mașini, tot așa proiectoare concepute de "absolvenți de facultate"...

Nu o fi toate modelele, dar majoritatea întâlnite de mine așa de "bune" au fost! Exact ca și cu unele lămpi pe număr și apărători de noroi foarte minusculi, sunt ca și degeaba.

 


Re: Irisbus Citelis andrei11

Corect, dar dacă iei proiectoare din târg de la Vitan făcute în curte la nea Ion că el se pricepe de acord cu tine.  Îţi spun absolut sigur că proiectoarele  construite de firme acreditate după proiecte realizate de ingineri / fizicieni cu diplomă pe bune sunt foarte bune. Cele  de la nea Ion din curte nu mă pronunţ.

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Irisbus Citelis ADK

Respectivele de care zic nu sunt aftermarketuri. Să recunoaștem că multe lucruri sunt de mântuială și doar să fie în inventar. Iar fraza asta cu "om cu diplomă" mă duce instant cu gândul la situația de azi din țară, lucrul ăsta nu asigură pe deplin că respectivul chiar știe ceea ce face și că respectiva calificare e obținută 100% corectă.

 


Re: Irisbus Citelis Albert

Eu unul am o altă propunere. Ca toate vehiculele comerciale și toate dotările de pe ele sa fie făcute doar după capul șoferilor profesioniști. Sa vezi frumusețe atunci… @ADK , propunerile tale sunt aberante. Am văzut o postare de a ta in care ziceai că ar fi fost foarte bine dacă ar mai fi circulat Rocar in 2021… :shock:  Asa și cu proiectoarele de ceață. Te asigur, mărimea nu contează. Până atunci, pune mâna pe o carte specializată pe asa ceva să vezi ce zic specialiștii. Te asigur, cititul nu a omorât pe nimeni.

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Irisbus Citelis ADK

Albert, toți vă grăbiți doar să acuzați de multe ori. De sfaturi sunt toți buni. Cu Rocar în 2021 am vrut să zic altceva, o colaborare cu o firmă mai mare și aveau și ai noștrii o pâine pe pus pe masă. Dar sunteți liberi să înțelegeți ceea ce doriți. Lasă că tot ce-i făcut de ingineri doar bine a fost... Am mers pe un Duster ocazional și avea niște proiectoare și o electronică proastă în LCD-ul ăla de-ți băga-i picioarele în ele.

Și cu toate că, sunt pe aici o mână de oameni care mă cunosc personal și știu ce am vrut să zic, nu se amestecă în discuții cu voi. Nu e problema mea dacă se înțelege o afirmație cu susul în jos iar toți "specialiștii" doar ne-au scos din necazuri. Iar cu postarea asta închei, nu-mi face bine să mă cert cu nimeni.

 


Re: Irisbus Citelis shoppy

Asta este problema la noi, politia rutiera, RAR-ul si ITP-istii nu fac nimic asa ca toti cazangii isi iau cazane de acum 10 ani de pe afara si apoi inlocuiesc becurile cu halogen acreditate cu leduri sau xenoane de mare putere si de tot felul de culori, dar neacreditate si care ii orbesc pe cei care vin din sensul opus, iar cand le zici ceva se trezeste imediat romanul descurcaret ca nu trebuie diploma in optica, ca are el o justificare ca nu are nimic sau daca are atunci alta este problema importanta.
Filamentul, oglinda din becul cu halogen, oglinda din far si lentila farului lui sunt proiectate si acreditate impreuna, toti care folosesc becuri neacreditate ar trebui amendati de rutiera iar talonul retinut pana cand se prezinta la RAR avand montate becurile corecte.
Soferii profesionisti stiu lucrurile astea, restul sunt doar romani descurcareti.

 


Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 68
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2333 forum members have written 425668 posts in 5294 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use