Topic: Achiziții de autobuze hibrid în perioada 2018-2022
181 posts, 76359 views
📖 Pagination options
-
- Valentin
-
Posted:
-
Re: Achizitii de autobuze hibrid in perioada 2018-2022
Valentin
Le asteptam cu bratele deschise, indiferent daca e Mercedes sau alta marca - parcul modern e obiectivul principal
Le asteptam cu bratele deschise, indiferent daca e Mercedes sau alta marca - parcul modern e obiectivul principal

- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Si sa-si bata joc cat mai putin de ele
Si sa-si bata joc cat mai putin de ele

-
- orex
-
Posted:
-
orex
Ce ar fi daca...cei ce isi vor pune ”amprenta” vor plati o amendutza consistenta? Aici, achita mama sau tata! In ”vest” se cumintesc multi, ca-i ustura rau la buzunar orice intentie de a avea astfel de ”euforii”, mai cu seama in ”prime time”!
Ce ar fi daca...cei ce isi vor pune ”amprenta” vor plati o amendutza consistenta? Aici, achita mama sau tata! In ”vest” se cumintesc multi, ca-i ustura rau la buzunar orice intentie de a avea astfel de ”euforii”, mai cu seama in ”prime time”!

-
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Problema e ca la noi si societatile care le exploateaza isi bat joc de ele, nu doar calatorii.
Problema e ca la noi si societatile care le exploateaza isi bat joc de ele, nu doar calatorii.
-
- orex
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Dincolo de elogiile ridicate la adresa ”doamnei”, pe site-ul PMB, (poze in birou cu stiloul in mana), contractul pentru hibride are nr. 753/26.08.2019 / 26 (cf. anunt de atribuire) .
D-aia am incredere mai mult in SICAP, decat in postarile acolitilor domniei sale!!!

PS
Fix, din 26.08.2019, acest contract isi produce efectele, nu din 12.08.2019 cand cineva se poza cu ”semnatura”!
Dincolo de elogiile ridicate la adresa ”doamnei”, pe site-ul PMB, (poze in birou cu stiloul in mana), contractul pentru hibride are nr. 753/26.08.2019 / 26 (cf. anunt de atribuire) .
D-aia am incredere mai mult in SICAP, decat in postarile acolitilor domniei sale!!!

PS
Fix, din 26.08.2019, acest contract isi produce efectele, nu din 12.08.2019 cand cineva se poza cu ”semnatura”!

-
- Albert
-
Posted:
-
Albert
Semnat in data de 12.08 cu data de incepere de 26.08. Ce e asa de greu de inteles?
Semnat in data de 12.08 cu data de incepere de 26.08. Ce e asa de greu de inteles?
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Credeam ca esti mai perspicace. Fa o introspectie asupra achizitiei anterioare, de aceeasi natura si pe urma poate vei remarca diferentele! Atat!
Credeam ca esti mai perspicace. Fa o introspectie asupra achizitiei anterioare, de aceeasi natura si pe urma poate vei remarca diferentele! Atat!
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
Vor fi Bluetec Hybrid sau Diesel Hybrid?
Vor fi Bluetec Hybrid sau Diesel Hybrid?
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Ar trebui sa fie BlueTEC tinand cont de cerintele din CS (pct. 6.1.4).
Ar trebui sa fie BlueTEC tinand cont de cerintele din CS (pct. 6.1.4).

-
- PTMZ
-
Posted:
-
Re: Achiziții de autobuze electrice în perioada 2018-2022
PTMZ
Imi pare rau, dar gresesti:
1. Banii au venit de la Fondul de Mediu, deci nu sunt bani UE, ci guvernamentali.
2. Initiativa a venit de la administratia Firea si institutiile asociate, deci chiar ea le-a luat. Administratia a atras fonduri, a facut documentatia si s-a ocupat de licitatie. Deci e o greseala sa spui ca nu ea le-a luat.
ADK wrote here:
Nu le-a cumpărat nici-o Firea, au fost aproape pomană de la UE. Ea cei drept doar s-a implicat în achiziția lor iar o mică diferență a plătit-o PMB. Prostia a fost cu Otokar, că se putea lua cu aceeași bani ceva mai serios și calitativ pentru București...
Imi pare rau, dar gresesti:
1. Banii au venit de la Fondul de Mediu, deci nu sunt bani UE, ci guvernamentali.
2. Initiativa a venit de la administratia Firea si institutiile asociate, deci chiar ea le-a luat. Administratia a atras fonduri, a facut documentatia si s-a ocupat de licitatie. Deci e o greseala sa spui ca nu ea le-a luat.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Fondul de mediu stiu ca primesc bani din partea CE, deci oarecum da.
Fondul de mediu stiu ca primesc bani din partea CE, deci oarecum da.
📖 Pagination options