Topic: Mercedes-Benz Citaro Euro 3/4 convertite cu instalații GNC
449 posts, 150717 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3/4 convertite cu instalații GNC
Utilizator anonim
Electricul are sanse minime sa devina functional. La CNG proiectul nu va fi continuat, 4116 va circula cat poate. Singurul proiect unde se incearca o miscare este cel cu troleibuzul, unde Astra si SAERP au know-how si se poate face in timp relativ scurt.
Electricul are sanse minime sa devina functional. La CNG proiectul nu va fi continuat, 4116 va circula cat poate. Singurul proiect unde se incearca o miscare este cel cu troleibuzul, unde Astra si SAERP au know-how si se poate face in timp relativ scurt.
- bogdan63
-
Posted:
-
bogdan63
Și acel CNG când se aproximează că intră cu călători?
Și acel CNG când se aproximează că intră cu călători?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Ultima data cand am vorbit cu cei de la STB au spus ca in februarie. Oricum nu cred ca e mare nenorocire daca nu iese, e doar un singur autobuz care oricum nu va merge prea mult. Ar fi bine sa se concentreze pe troleibuz
Ultima data cand am vorbit cu cei de la STB au spus ca in februarie. Oricum nu cred ca e mare nenorocire daca nu iese, e doar un singur autobuz care oricum nu va merge prea mult. Ar fi bine sa se concentreze pe troleibuz
- Stefan28
-
Posted:
-
- Adiola1972
-
Posted:
-
Adiola1972
Ce se va întâmpla în cazul că planul de reconversie al autobuzelor E3 în CNG-uri, a eșuat, știind că ele nu prea mai pot circula normal, din 1 ianuarie 2022.....Se vor achiziționa cumva 500 de autobuze CNG noi nouțe care să le înlocuiască? Delicată problemă
Ce se va întâmpla în cazul că planul de reconversie al autobuzelor E3 în CNG-uri, a eșuat, știind că ele nu prea mai pot circula normal, din 1 ianuarie 2022.....Se vor achiziționa cumva 500 de autobuze CNG noi nouțe care să le înlocuiască? Delicată problemă
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Mercedes-Benz Citaro Euro 3/4 convertite cu instalații GNC
Andrei Andraș
De ce nu mai pot circula „normal” din 2022?
De ce nu mai pot circula „normal” din 2022?
- Adiola1972
-
Posted:
-
Adiola1972
Știu că era un grafic afișat, care în dreptul lor(Euro 3), era trasată o linie roșie, privind circulația începând cu anul 2022......ceva legat de poluare, la acest aspect mă refeream.....
Știu că era un grafic afișat, care în dreptul lor(Euro 3), era trasată o linie roșie, privind circulația începând cu anul 2022......ceva legat de poluare, la acest aspect mă refeream.....
- ticker
-
Posted:
-
ticker
Pai cel CNG a primit conversie la Euro 6...
Pai cel CNG a primit conversie la Euro 6...
- dekolor
-
Posted:
-
dekolor
Cred ca se refera la cazul in care vor ramane multe autobuze euro 3 care, teoretic, nu vor mai putea circula normal daca esueaza conversia CNG.
Cred ca se refera la cazul in care vor ramane multe autobuze euro 3 care, teoretic, nu vor mai putea circula normal daca esueaza conversia CNG.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Sa repare E4 care zac prin garaje si retrase E3, cu exceptia celor cu AC. Asta trebuia sa se intample demult...
Sa repare E4 care zac prin garaje si retrase E3, cu exceptia celor cu AC. Asta trebuia sa se intample demult...
- bogdan63
-
Posted:
-
bogdan63
Autobuzul prototip mai intra odata în circulație?
Ce o tot lungesc atat?
Autobuzul prototip mai intra odata în circulație?
Ce o tot lungesc atat?
- Tom
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Sau mai rau, nici un sofer serios nu vrea sa fie titularizat pe prototip, asa ca nu circula.
Sau mai rau, nici un sofer serios nu vrea sa fie titularizat pe prototip, asa ca nu circula.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Asta e o prostie, dacă fiecare face ce vrea în garajul ăla !
Asta e o prostie, dacă fiecare face ce vrea în garajul ăla !
📖 Pagination options