Topic: Achiziții de autobuze electrice în perioada 2018-2023
989 posts, 282060 views
📖 Pagination options
- PTMZ
-
Posted:
-
Re: Achiziții de autobuze electrice în perioada 2018-2022
PTMZ
Păi sunt două lucruri complet diferite: ce ați pus tu și punmeister (ce e pe site, la o adică) e modelul Irizar ie. Ce am citat eu din articol prezintă un alt model, i2e.
Păi sunt două lucruri complet diferite: ce ați pus tu și punmeister (ce e pe site, la o adică) e modelul Irizar ie. Ce am citat eu din articol prezintă un alt model, i2e.
- orex
-
Posted:
-
orex
Edifica-te pe site-ul oficial, lasa articolele de presa.
Irizar i2e e un model vechi de 7 ani!
Edifica-te pe site-ul oficial, lasa articolele de presa.
Irizar i2e e un model vechi de 7 ani!
Irizar 2015.png (282.2 KB; downloaded 2310 times)
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Am căutat acum mai multe detalii. Da, într-adevăr, i2e e predecesorul lui ie.
Am căutat acum mai multe detalii. Da, într-adevăr, i2e e predecesorul lui ie.
- orex
-
Posted:
-
orex
Si daca ar fi fost asa, ”range-ul” era de doar 180 km intre doua incarcari succesive, in raport cu cerinta minima, actuala, de 200 km.
Si daca ar fi fost asa, ”range-ul” era de doar 180 km intre doua incarcari succesive, in raport cu cerinta minima, actuala, de 200 km.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Achiziții de autobuze electrice în perioada 2018-2022
Andrei Andraș
orex wrote:Se menționează în caietul de sarcini vechimea minimă a modelului propus de producător? Nu cred. Poftim i2e de producție 2021 și livrat luna trecută la Madrid, urmând a mai fi livrate 30 de bucăți pe lângă cele 55 deja în circulație. Faptul că cineva scoate un nou produs, nu înseamnă că cel vechi e deja istorie: exemplu Solaris care va mai continua producția lui SU 8,9 electric, chiar dacă l-a lansat pe SU 9 electric.
Irizar i2e e un model vechi de 7 ani.
Foto: UTM/b, via Urban Trans Magazin
0.jpg (223.25 KB; downloaded 2277 times)
- orex
-
Posted:
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Achiziții de autobuze electrice în perioada 2018-2022
Andrei Andraș
Autonomia pentru ultimul lot de autobuze livrat, 20 de unități (printre care și cel din fotografie), este de 220 km.
Irizar a câștigat licitațiile pentru autobuze electrice din Burgas (44) și Stara Zagora (33) (BG) și probabil vrea să intre și mai mult pe piața estică.
Autonomia pentru ultimul lot de autobuze livrat, 20 de unități (printre care și cel din fotografie), este de 220 km.
Irizar a câștigat licitațiile pentru autobuze electrice din Burgas (44) și Stara Zagora (33) (BG) și probabil vrea să intre și mai mult pe piața estică.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Deci am avut dreptate: i2e e un potențial model care ar putea fi ofertat la București în cazul în care nu schimbă Solaris ceva.
Problema cu Irizar știu că erau temperaturile scăzute și sistemul de climatizare. În Franța, la Amiens, a fost un astfel de incident în februarie 2021, când au ieșit doar 6 din 43 de autobuze la traseu din cauza frigului. Sistemul de climatizare nu a reușit să ridice temperatura interioară peste 10°C, iar sistemul de frânare a devenit nefuncțional.
Faptul că au venit și în Bulgaria îmi sugerează, totuși, că poate au rezolvat problema între timp.
Deci am avut dreptate: i2e e un potențial model care ar putea fi ofertat la București în cazul în care nu schimbă Solaris ceva.
Problema cu Irizar știu că erau temperaturile scăzute și sistemul de climatizare. În Franța, la Amiens, a fost un astfel de incident în februarie 2021, când au ieșit doar 6 din 43 de autobuze la traseu din cauza frigului. Sistemul de climatizare nu a reușit să ridice temperatura interioară peste 10°C, iar sistemul de frânare a devenit nefuncțional.
Faptul că au venit și în Bulgaria îmi sugerează, totuși, că poate au rezolvat problema între timp.
- gexge
-
Posted:
-
gexge
La modelul i2e depinde foarte mult cum sta cu treptele in spate. Am tot căutat imagini cu el, dar nu am găsit mai nimic concludent pe internet.
La modelul i2e depinde foarte mult cum sta cu treptele in spate. Am tot căutat imagini cu el, dar nu am găsit mai nimic concludent pe internet.
- orex
-
Posted:
-
orex
Nu mai exista-n oferta curenta a producatorului asa ceva, i2e!
Unde-i schisma?
Chiar si asa, un parametru capital solicitat de PMB nu-l indeplineste nici actualul model, cu referire la puterea de tractiune a motorului electric!
Nu mai exista-n oferta curenta a producatorului asa ceva, i2e!
Unde-i schisma?
irizar 2019.png (565.54 KB; downloaded 1939 times)
Chiar si asa, un parametru capital solicitat de PMB nu-l indeplineste nici actualul model, cu referire la puterea de tractiune a motorului electric!
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Deci aici era dedicatia, probabil exista si o specificatie pentru cum se defineste un "supercondensator" pe care acesta o indeplineste(ca definitia stiintifica presupune sa fie racit cel putin cu azot lichid).
Nu prea conteaza ca nu este in oferta de pe site, mai ales ca toate achizitiile se fac prin licitatii.
Deci aici era dedicatia, probabil exista si o specificatie pentru cum se defineste un "supercondensator" pe care acesta o indeplineste(ca definitia stiintifica presupune sa fie racit cel putin cu azot lichid).
Nu prea conteaza ca nu este in oferta de pe site, mai ales ca toate achizitiile se fac prin licitatii.
- ticker
-
Posted:
-
ticker
Ce treaba are supercondensatorul cu supercapacitorii ceruti?
Ce treaba are supercondensatorul cu supercapacitorii ceruti?
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Poate pentru ca supercondensatorul este un supercapacitor? Sunt doua denumiri pentru acelasi lucru.
Poate pentru ca supercondensatorul este un supercapacitor? Sunt doua denumiri pentru acelasi lucru.
- orex
-
Posted:
-
orex
Si la Burgas s-a livrat tot Irizar ie (34 buc. de 12 m si 10 buc. de 18 m).
Andrei Andraș wrote here:
Poftim i2e de producție 2021 și livrat luna trecută la Madrid
Irizar Madrid ie.png (940.75 KB; downloaded 1731 times)
Si la Burgas s-a livrat tot Irizar ie (34 buc. de 12 m si 10 buc. de 18 m).
📖 Pagination options