Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

 

Topic: Discuții diverse

1635 posts, 443942 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 58 59 60 61 62 63 64  ... 117
 
 

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse shoppy

Da, tot nu avem destul vagoane, si alea pe care le avem se strica pe traseele nemodernizate, mai bine inchidem traseele nemodernizate si le abandonam, solutia perfecta, rezolva toate problemele.

 


Re: Discutii diverse Puss in Boots

Daca asta ai inteles tu...

 


Re: Discutii diverse shoppy

Vad ca la asta ajungem, mai putin important ce am inteles eu.
Asa s-a impamantenit folosirea liniei de tramvai pentru parcat si ca banda a 3-a, cand o sa faca santier de la Pasajul Aviatiei pana la Stefan cel Mare, pai o sa blocheze tot Bucurestiul.

 


Re: Discutii diverse Puss in Boots

Doar ca sa ne lamurim cu ce am zis mai sus: in cazul enuntat mai sus ma referam la liniile "speciale" 5-55 unde operau/ar opera/opereaza 14 bidirectionale. Nu sunt suficiente pentru doua linii in conditiile in care sa zicem ca toate 14 ar fi disponibile la orice ora din zi si noapte. Ceea ce la conditiile de mentenanta si trafic este imposibil 100% din timp daca vrei sa asiguri si frecventa si sa nu fie asa niste linii de-aiurea care mai mult sa ii enerveze pe cei care le folosesc. Si daca e de ales, eu unul prefer 55-ul si solutia adoptata pt ca per total se afla intr-o stare mai buna ca 5-ul. Daca erau macar 20 de bidirectionale se puteau tine ambele linii. Restul liniilor au tramvaie clasice, deci nu se aplica ce am zis mai sus. Punct.

Cat despre partea cu lucrarile viitoare pe care le speram cu totii de pe B.V. pana spre Aviatiei orice invat are si dezvat. Va trebui lucrat daca ne dorim un transport in comun de mare capacitate, cu viteza si cale separata de trafic. Atunci intreb si eu: sa nu mai lucram si sa modernizam nimic (ma refer la liniile de tramvai) ca blocam orasul? Lucrarea blocheaza orasul sau sutele de mii de masini? In unele sectoare ar mai trebui si Politia sa-si faca treaba si sa elibereze banda 1 devenita parcare (unde sunt semne care interzic acest lucru). Sa vezi ce bine o sa se circule pe acolo apoi.

 


Re: Discutii diverse punmeister

Veste foarte buna de la licitatiile pentru dotarea cu AC a 46 de V3A-93-CH-PPC, 15 V3A-2010-CA si 13 Bucur LF, toate au intrat in evaluare tehnica.

  • V2A
 • Posted:
 •  

Re: Discutii diverse V2A

Graffer-ii care mâzgăleau tramvaiele dep. Colentina s-au mutat la dep. Giurgiului. Cel puțin tramvaiele  093, 124 şi 255 au fost pictate...

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Discutii diverse ADK

Cum :evil: reușesc să intre mereu și cu toate sculele la ei fără să fie prinși? Și între timp, unii sunt agresați doar că le fotografiează și sunt interogați până și cu poliția. :roll:
Oricum, din păcate cunosc câțiva pasionați (cică) colegi cu noi pe forum(uri) care le țin hangul acestor jeguri. :evil: Sper să se rezolve cât mai repede problema asta care e de ani de zile, și respectivilor să le fie pictate mașinile personale (care au) și/sau casele. :D

 


Re: Discutii diverse PaulIP

De ce s-a renuntat la placutele cu numerele de inmatriculare in favoarea simplei lor vopsiri pe caroserie? Ca sa nu mai zic ca Tatrele nu le au deloc...

 


 • Tom
 • Posted:
 •  

Re: Discutii diverse Tom

Am văzut câteva fotografii cu tramvaie pe care apare o reclamă la adopția animalelor, sponsorizată de Primăria Capitalei (una din puținele realizări bune ale duamnei) și de ASPA (care pare să-și mai fi schimbat puțin imaginea după dispariția plăvanului venit cu tupeu de la Constanța). Una era pe un Tatra, iar cealaltă pe un alt tramvai care din păcate fusese implicat într'un accident. Știe cineva cam cate astfel de reclame au fost puse pe tramvaie sau pe alte mijloace de transport?

 


Re: Discutii diverse aztec

Cred ca am vazut pe un tramvai 41

 


Re: Discutii diverse Victor92

Am mai scris si la topicul de Tatre. Sunt 2 reclame pe acestea- 3382 si 3383 - Linia 44.

 


 • Tom
 • Posted:
 •  

Re: Discutii diverse Tom

Deci până acum am văzut pe 3382 și 3382 în foto de mai sus și l-am găsit și pe 299, cel cu accidentul. Cu el ar fi 3 tramvaie.

 


Re: Discutii diverse Victor92

+265 Militari.

 


Go to page:  1  ... 58 59 60 61 62 63 64  ... 117
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2339 forum members have written 426107 posts in 5295 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use