Topic: Discuții diverse
1487 posts, 360968 views
📖 Pagination options
-
- valy
-
Posted:
-
Re: V3A-93
valy
Am mers pe principiul că dacă nu e înseamnă că nu trebuie.. (lămpi de marșarier la 2S) Și mie mi se părea ciudat să nu poți da în marșarier din postul principal așa că am zis să întreb, e drept că la 2S n-am formulat deloc bine, noroc că s-a intuit ce am vrut să zic.
ADK wrote here:valy wrote here:
Aceste tramvaie mai pot da în marșarier și altfel decât utilizând panoul de comandă din spate?
Înainte să fi întrebat asta... Te-ai gândit la ce folosesc lămpile albe de pe spate? Cum, orice vehicul ar fi, să nu poată da cu spatele de la postul principal...
Ai întrebat același lucru și la bidirecționale, asta mi s-a părut și mai comică - deși tu poate te refereai dacă are posibilitatea de la unul dintre posturi să poată merge înapoi - normal că poate. Crezi că un vehicul, chiar și un tramvai, merge strict doar înainte? În depou mai ales dar și în trafic, nu-i necesar chiar și ocazional, decât de la postul din spate? probabil consideri că find un vehicul lung este mai greu în privința vizibilității... Dar asta nu înseamnă că merge doar drept ca calul.
Am mers pe principiul că dacă nu e înseamnă că nu trebuie.. (lămpi de marșarier la 2S) Și mie mi se părea ciudat să nu poți da în marșarier din postul principal așa că am zis să întreb, e drept că la 2S n-am formulat deloc bine, noroc că s-a intuit ce am vrut să zic.
-
- LucaTB
-
Posted:
-
Re: Discuții diverse
LucaTB
306 a primit recent plăcuțe portocalii cu nr. de inmatriculare, el înainte având nr de inmatriculare vopsit pe bot și pe spate.
306 a primit recent plăcuțe portocalii cu nr. de inmatriculare, el înainte având nr de inmatriculare vopsit pe bot și pe spate.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Se intră în legalitate, foarte bine. Normal trebuia făcut asta de mult timp. Am văzut montate pe mai multe vagoane de la Alexandria 306, 223, 243 etc.
Se intră în legalitate, foarte bine. Normal trebuia făcut asta de mult timp. Am văzut montate pe mai multe vagoane de la Alexandria 306, 223, 243 etc.
306 - 32 - 29.06.2023 (1).jpg (163.14 KB; downloaded 2010 times)
306 - 32 - 29.06.2023 (2).jpg (215.77 KB; downloaded 2010 times)
243 - 32 - 29.06.2023.jpg (151.81 KB; downloaded 2010 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
- bgd70
-
Posted:
-
- virgil23
-
Posted:
-
virgil23
Se pare că și la Bucureștii Noi se pun ușor ușor numere de înmatriculare oficiale. Nu știu dacă 224 a avut până acum, dar sigur 044, 218 și 273 nu aveau.
Se pare că și la Bucureștii Noi se pun ușor ușor numere de înmatriculare oficiale. Nu știu dacă 224 a avut până acum, dar sigur 044, 218 și 273 nu aveau.
EF9081FE-F921-46C3-AAC5-8A23A1287E60.jpeg (1.58 MB; downloaded 1568 times)
5D840C80-7A0F-42BA-85DE-E03AD6935657.jpeg (815.64 KB; downloaded 1568 times)
-
- ADK
-
Posted:
-
ADK
I-o fi atenționat (poate și sancționat?) DRPCIV la PMB/STB că nu sunt împuterniciți ei să-și facă numerele de înmatriculare...
I-o fi atenționat (poate și sancționat?) DRPCIV la PMB/STB că nu sunt împuterniciți ei să-și facă numerele de înmatriculare...
- DenisM017
-
Posted:
-
DenisM017
224 le are de mai mult timp, iar 044, 218 și 273 au numere oficiale de aproape trei luni.
224 le are de mai mult timp, iar 044, 218 și 273 au numere oficiale de aproape trei luni.
SirVlady wrote here:
Recent, tramvaiele depoului Bucureștii Noi au primit plăcuțe de înmatriculare conforme, eliberate de Primăria Capitalei.![]()
Cel puțin 044, 218, 273 și 4021 au primit astfel de numere în locul tablei vopsite cu șablon.
-
- Andi_C
-
Posted:
-
Andi_C
224 are numerele de la primărie din luna Iunie 2022, nu este nimic recent. A fost primul CH de la Deppul Bucureșii Noi cu numere de inmatriculare primite de la PMB.
224 are numerele de la primărie din luna Iunie 2022, nu este nimic recent. A fost primul CH de la Deppul Bucureșii Noi cu numere de inmatriculare primite de la PMB.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Ca si in cazul siglei STB, a numarului de parc si a pictogramelor pentru handicap, numerele de inmatriculare sunt puse ba mai sus, ba mai jos, cum i-a venit faianta la mana mesterului.
virgil23 wrote here:
Ca si in cazul siglei STB, a numarului de parc si a pictogramelor pentru handicap, numerele de inmatriculare sunt puse ba mai sus, ba mai jos, cum i-a venit faianta la mana mesterului.
- Florin Lifticariu
-
Posted:
-
Florin Lifticariu
Sincer, eu as pune placuta cu ceva de genul asta..ITB/STB si numarul de parc al vagonului ...
Sincer, eu as pune placuta cu ceva de genul asta..ITB/STB si numarul de parc al vagonului ...
-
- ADK
-
Posted:
-
ADK
Probabil trebuia să ia în primire un CHPPC...😆
shoppy wrote here:
Ar putea sa-si ia watmanul un tricou sa nu conduca in maieu, fie el si sport.
Probabil trebuia să ia în primire un CHPPC...😆
- Vlad V
-
Posted:
-
Vlad V
Se mai face vreun update aici pe lista? Sunt curios ce Tatre mai avem. https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?t ... ageNum=1 unde pot găsi alta lista la zi?
Se mai face vreun update aici pe lista? Sunt curios ce Tatre mai avem. https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?t ... ageNum=1 unde pot găsi alta lista la zi?
-
- joker
-
Posted:
-
joker
Aici poti gasi lista care a fost postata acum cateva saptamani de catre ByOnu pe V3A-93-CH-PPC
Aici poti gasi lista care a fost postata acum cateva saptamani de catre ByOnu pe V3A-93-CH-PPC
📖 Pagination options