Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4065 posts, 985927 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 261 262 263 264 265 266 267  ... 291

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse alexxd_31

Azi am vazut un autobuz articulat plin cu suporteri circuland pe culoarul tramvaiului. A intors la Vatra Luminoasa venind de la Piata Iancului.  Deci se poate circula.

Re: Discuții diverse cris_m

Pe acea portiune da, problema ridicata ar fi la Obor din cauza bordurilor supra-suspendate, mamaliga in 3 straturi sau cum vrei sa le zici...

Re: Discuții diverse andrei11

:?:
Și din cauza "Oborului" să nu circule  articulatele de la << Perla >> la << Iancului >> ?

Re: Discuții diverse cris_m

Da pentru ca pe restul traseului, vezi doamne nu are loc "remorca" cand se intersecteaza cu alte vehicule...

Re: Discuții diverse alexxd_31

Pai intre Iancului si  Vatra Luminoasa s-au intersectat si nu au fost probleme.
Zic ca se poate circula cu exceptia tronsonului cuprins intre Lizeanu si Ferdinad. Nici in prezent nu se circula intre Bucur Obor si Ferdinand.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse V2A

A fost redus iar numărul de ture? Pe 343 apar 3 ture în loc de 4, pe 361 doar 2(!) în loc de 4 iar pe 112, 10 în loc de 11 ture. Și pe 381 apar mai puține.

• V2A
  • Posted:
  •  

Update: au mai apărut din vehicule, cred că a fost o eroare la aplicația Info TB.

Re: Discuții diverse Andrei98

Nu mai folosiți aplicația ca referință pentru că umpleți forumul degeaba. Este plină de erori.

Re: Discuții diverse SirVlady

V2A wrote:
A fost redus iar numărul de ture? Pe 343 apar 3 ture în loc de 4, pe 361 doar 2(!) în loc de 4 iar pe 112, 10 în loc de 11 ture. Și pe 381 apar mai puține.

Și pe 243 apăreau mai puține acum câteva zile, linia fiind deviată via Soseaua Vitan Bârzești din cauza inundațiilor de pe Strada Iuliu Hațieganu. Turele după ce au trecut de intersecția cu Hațieganu cu Vitan Bârzești dispăreau până la Pasaj Nicolae Grigorescu și de la Pasaj reapăreau la loc.

• V2A
  • Posted:
  •  

Da, am observat. Nu operaseră modificarea traseului pe hartă.

Re: Discuții diverse Gabi23

Nu e o ”problemă” care să-l intereseze direct pe călătorul obișnuit (cel care așteaptă autobuzul în stație), dar arată modul de nepăsare/nerespectare a legii de către STB. Mai multe autobuze, după 15 ani de circulație, au numerele de înmatriculare deteriorate. Un caz concret, #4346 (B 54 UZA) de la Autobaza Alexandria. Conform OUG 195/2002, Art. 99 - ”Constituie contravenții și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa I de sancțiuni: 16. conducerea unui vehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare sunt deteriorate, murdare ori acoperite cu gheață sau zăpadă de natură a împiedica identificarea numărului de înmatriculare sau de înregistrare;”    
4346 - 122 - 25.06.2021 (2).JPG (401.07 KB; downloaded 2915 times)

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse ADK

Personal nu reușesc să-mi dau seama cum de ajung (și doar în București) numerele de înmatriculare șterse. Da Gabi, ai dreptate, fapta prezentată de tine constituie contravenție, dar problema e cui i-o dai?
Din păcate doar conducătorului auto, în momentul când îl depistezi, fiindcă ca să i-o dai operatorului prin poștă trebuie obligatoriu să cunoști numărul de înmatriculare, iar în cazul de față singura identificare este doar după numărul de inventar, ceea ce nu știu dacă e o bază legală. Nu cred că mai este o noutate și nu știu dacă și-n anul 2021 dacă ”refuzi” mașina la primire ca urmare a unei nereguli, te mai pui ”rău” cu subalternii tăi. Iar conducătorul auto nu are drept de intervenții asupra vehiculului de serviciu, dacă acesta dorește să remedieze singur problema cu un marker special. Vehiculul respectiv nu poate fi nici identificat de camerele de viteză sau rovinietă...

Discuții diverse Andrei Andraș

Nu doar în București sunt șterse. A fost o perioadă pre-UE (adică numerele cu steagul României) când s-a folosit o vopsea mai de slabă calitate. Din zgârcenia statului la acea vreme, tot tu suferi fiind în pericol de a primi amenzi, iar dacă vrei să schimbi plăcuțele tot tu trebuie să plătești un set nou.

Re: Discuții diverse andrei11

Da, și te costă de te sparge, nu ?  Hai să nu exagerăm tovarăși !

Go to page:  1  ... 261 262 263 264 265 266 267  ... 291

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2382 forum members have written 430350 posts in 5343 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”