Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

 

Topic: Discuții diverse

4036 posts, 903029 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 244 245 246 247 248 249 250  ... 289
 
 

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse barbuandrei

Este dispozitie de conducere ca toate elementele montate in plus, stickere, capace, stegulete sa fie date jos.

 


Re: Discuții diverse aztec

Pai...sa nu ajungem așa...
 


  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse Utilizator anonim

Deci se termina cu "reginele".  :bere:

 


Re: Discuții diverse WT_fan06

barbuandrei wrote:
Este dispozitie de conducere ca toate elementele montate in plus, stickere, capace, stegulete sa fie date jos.
:applause:  :applause: O surpriză plăcută.

 


Re: Discuții diverse Adiola1972

Este sub orice critică traseul lui 178 între Calea Giulești și Bld. Ceahlău........24 de minute! Mai bine ar merge pe traseul provizoriu care a circulat cât a fost în lucru breteaua de urcare spre podul Grant, mai precis prin Pascal Cristian și Țibleș.......oricum ar mai câștiga cel puțin 10 minute așa  :headbash:

 


Re: Discuții diverse burli

linia 78 initial a circulat de la Pod Grant pe Giulesti -Constructorilor apoi traseul actual, nu am inteles niciodata ca giulestean de ce aceasta linie a fost modificata in anii 80 inceput privand de autobuz circa 25 ani cartierul , acum circula greu pentru ca este reconstructia stadionului si se circula pe un fir , gatuirea la Prunaru la cimitir este  , apoi podul care este foarte aglomerat la orele de varf si autobuzul nu inainteaza decat foarte greu , sper ca municipalitatea cind se termina reconstrutia stadionului sa puna separatoare de beton incepand de dupa maternitate pina la blocul turn Prunaru si sa limiteze stationarea in dreptul magazinului mega image, mai ales ca pasajul subteran  de la pod este gata si se pot pune  separatoare de mers

 


Re: Discuții diverse rosetti61

Desfiintarea liniei de pe Constructorilor  -de fapt inlocuirea ei cu 78 barat care se oprea la Flamanda si mai apoi la IPROMET a fost din cauza lucrarilor la noile ansambluri de blocuri din Crangasi. S-a preferat metoda asta, cu ocolul facut de o linie secundara pentru a satisface nevoile cartierului si 78 dus pe Crangasi, un traseu mai drept si direct.
78 se prelungeste in 1975 (sper sa nu ma insel) in cartierul Militari la Apusului.

 


Re: Discuții diverse orex

Din informatiile pe care le detin, linia 78, si dupa cutremurul din 77, a fiintat de la Apusului pana la Gara de Nord, iar din 28.06.1978 mergea de la Apusului pana la Piata Palatului, unde, si actual, intoarce pe str. Ion Câmpineanu. O mentiune trebuie facuta, in 1982, incepand cu 11.09 ,i se modifica traseul, pe breteaua podului Grant!

 


Re: Discuții diverse rosetti61

Linia 78 s-a infiintat in 1969, si avea capatul in Crangasi la cimitir, unde intorcea 38. In 1973 este gata podul Ciurel si de abia in 1975 se termina de modernizat strada Virtutii si strada Fabricii pentru a permite o legatura decenta spre cartierul Militari si Drumul Taberei - atunci, in 75-76 se prelungeste 78 spre Miltari. Cu toata acea modernizare, Virtutii si Fabricii au ramas inguste la 2 benzi, doar ce s-a asfaltat si refacut retelele edilitare. In 1986 au taiat in carne vie si au indreptat artera Ciurel+Virtutii ca sa iasa in Uverturii, povestea e cunoscuta, vazuta pe viu.
Zona podului Ciurel, si strada Fabricii in 1966 - str. Virtutii nu exista atunci decat ca un drum de pamant, a fost retrasata la inceputul anilor 70
https://fostulbucuresti.github.io/#16/4 ... 6.0408/!a3

si 1978
https://fostulbucuresti.github.io/#16/4 ... 6.0423/!a5

 


Re: Discuții diverse Adiola1972

Liniile 162 și 163 circulă astăzi deviat prin Calea Giulești - Bd. Ceahlău, deci nu trec prin Pascal Cristian și Țibleș, cică ar fi o groapă în asfalt undeva pe strada Pascal Cristian.....chestia este că lumea așteaptă în stație dar nimeni nu le spune nimic...... :headbash:  :evil:

 


Re: Discuții diverse shoppy

Nu cred, ramane CFR Calatori singura companie unde mecanicii tunaresc vehiculele dupa cum vor ei,  :applause:  :applause:  :applause:

 


Re: Discuții diverse hADRIAN

Chiar nu inteleg ce aveti cu treaba asta. OK, nici 4141 de acum cateva luni nu era normal, dar multe chiar nu erau stridente si le puteai recunoaste mai usor dupa o mica chestie... Altele sunt problemele in STB. La cum arata tramvaiele de la Alexandria e mai grav decat cum arata 4755.

 


Re: Discuții diverse ByOnu

<< nu erau stridente si le puteai recunoaste mai usor dupa o mica chestie >>

De ce ma rog ar trebui recunoscute mai usor? Au numar de parc si este tot ce le trebuie.

 


Re: Discuții diverse hADRIAN

Eu unul vreau sa stiu ce autobuz intalnesc si fara numar de parc. Nu mereu apuci sa vezi numarul de parc, mai ales ca nu prea mai e in multe cazuri. Dar fiecare vede lucrurile in felul lui.  Si noi punem abtibild pe camera de laptop la serviciu si alte chestii personale pe tot biroul, asa ca... Bine, daca nu vrei sa fie recunoscute, mai e si varianta pe care au practicat-o multi soferi care si-au dat jos numarul de parc singuri sa nu li se faca reclamatie pe cine stie ce prostii ar face. Dar asta e alta discutie.

 


Go to page:  1  ... 244 245 246 247 248 249 250  ... 289
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2283 forum members have written 420868 posts in 5244 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use