Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4065 posts, 989438 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 148 149 150 151 152 153 154  ... 291

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse stefan_br

Noi in general punem accent pe calitate, nu pe cantitate, atat la partea de foto cat si la informatii. Pe viitor incearca sa faci poze mai bune daca vrei sa ne prezinti ceva.  ;)

Re: Discutii diverse shoppy

Si poate mai rar cu pozele care arata ca uni soferi sunt mai egali si au dreptul de a-si manifesta talentul artistic pe masinile primariei.

Re: Discutii diverse andrei11

Din partea unui user oarecare  :)  :
@ shoppy, omul poate poza ce-i trece prin cap de câte ori vrea, numai să respecte regulamentul.  :bere:

Re: Discutii diverse Daddy

ikarus13 wrote:
Sincer nu cred ca conteaza daca apare in statie Otokar sau MB. Cred ca conteaza sa fie multe si intretinute. Modelul e mai putin important

La vara va conta pentru multi, in situatia in care avem inca un parc numeros de vehicule fara aer conditionat.

Exista oare o intentie din partea societatii de a aloca pe liniile aglomerate ce nu prind Otokar (ex: 102,313) numai vehicule euro4 sau euro3 cu AC?

Ce legătură există între EURO și AC ?

Re: Discutii diverse Daddy

Nu inteleg ce nu intelegeti. Liniile care nu "prind" Otokar Euro 6 raman cu Mercedes Citaro Euro3/4, cele euro 4 au aer conditionat insa cele euro3 nu au toate AC (din cate stiu se monteaza la ~30% din ele). Normal ar fi ca, in final, vehiculele fara AC sa fie alocate pe linii cu cerere redusa si asta intrebam, daca va exista o redistributie, astfel incat la vara sa beneficieze cat mai multi calatori de AC.

Am interpretat eu greșit postarea ta. Se mai întâmplă.

Re: Discutii diverse cris_m

Nu cred ca se va planifica nimic in buna traditie de garaj. Daca pana acum nu se puneau 1 cu aer, 1 fara aer, 1 cu aer sau 1-2-1 etc, cu atat mai putin acum. Cum pica la repartizare aia e...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Utilizator anonim

Macar pe liniile de Kenturi e rezolvata problema.

Re: Discutii diverse Gabi23

Unii au ales să-și pună lenjeria de pat la autobuz, iar la becul ”enervant” de la ușa șoferului s-a ales o lavetă.
Oricum deja s-au apucat să pună mulți colant negru, perdele, parasolare și lipească diverse hârtii informative pentru că se tolerează  :popa:  

Otokar Kent 18 - 09.03.2019 (1).jpg (362.11 KB; downloaded 1653 times)
Otokar Kent 18 - 09.03.2019 (2).jpg (374.87 KB; downloaded 1653 times)

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse V2A

Cred că 4987 (605) nu mai are WiFi. I-au fost dezlipite abțibildurile specifice. De asemenea, în 4799 (381) nu funcționează WiFi-ul.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanţa autobuzelor Utilizator anonim

Gabi23 wrote:
#4182 de la Nordului a început să fie mâncată de rugină.

Pai nu degeaba zice UE ca durata de viata normala a unui autobuz este 8 ani, apoi trebuie sa te gandesti sa il inlocuiesti. In mod normal prin tarile si orasele civilizate, la noi Cluj ar fi un exemplu, nu cumperi 1000 vehicule in 3 ani ca dupa sa te trezesti ca ajung rable si trebuie iar sa le inlocuiesti pe toate odata, se fac achizitii permanente, de serii mici de vehicule pentru ca permanent sa ai masini noi pe strazi, pentru Bucuresti la autobuze de exemplu 400 e ok, desi tot mult este, un 2-300 la 2 ani ar asigura un flux constant de vehicule.

Re: Mentenanţa autobuzelor WT_fan06

Ar putea să cumpere și 900, cât ia Berlin de pildă, doar să fie prin acord cadru și să se ia câte 40-50 la un contract. Ai un vehicul din aceeași familie (ajută foarte mult la mentenanță), nu te trezești cu 5 mărci de autobuze și nici nu trebuie să faci multe licitații care durează foarte mult timp.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanţa autobuzelor Utilizator anonim

Da, si asa ar fi o solutie buna, si cu dupa cumperi cate ai nevoie in timp. Nu faci praf nici bugetul si ai eficienta.

Go to page:  1  ... 148 149 150 151 152 153 154  ... 291

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2391 forum members have written 430819 posts in 5359 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”