Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4065 posts, 989883 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 126 127 128 129 130 131 132  ... 291

📖 Pagination options
  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse anndrei

Ar prinde bine un experiment prin care sa creasca numarul de ture din toate liniile macar cu 1, 2 autobuze.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Utilizator anonim

Nu mai fac parte din parcul liniilor modernizate, iar STBul si-a facut un grafic de revizii bine pus la punct pentru masinile ramase, mai ales ca o parte din Mercedes merg pe regionale unde se calculeaza altfel totul la capitolul cheltuieli, iar aceste scapari dau putin peste cap calculele. Si plus ca dupa ce uniformizezi o linie e total aiurea sa mai strecori si masini vechi acolo, e bine ca totusi doar pentru cateva zile.

De asemenea nu stiu daca s-a mentionat, din luna decembrie toate autobuzele sunt limitate la 60 km/h, fata de 50 km/h cat erau de prin 2010.

Ce experiment? Ca problema este traficul in mare parte, plus ca pe liniile cu Otokar se merge mult mai bine, fiind masini noi si mai „vioaie”, ieri am stat la AFI si veneau la 5 minute pe 137.

Re: Discutii diverse Victor92

Fac parte din parcul STB si societatea/garajul trebuie sa asigure acel numar de ture pe linia respectiva.

Daca intr-o linie sunt 3 ture lipsa si ai 5 autobuze in garaj (indiferent de tipul lor), doar nu le tii pe dreapta ca nu e parc uniformizat ... normal ca le scoti.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Pai evident ca asta s-a si intamplat, din cauza asta aparitia autobuzelor vechi pe 336 zilele astea. La fel cum si aparitia autobuzelor noi pe 330 zilele astea.

Re: Discutii diverse cris_m

anndrei wrote:
Usile Otokarelor zici ca se inchid/deschid cu incetinitorul, chiar sunt enervante...sigur se poate regla viteza de inchidere/deschidere.
Afisajul exterior pe linia 137 (cel care ,,curge") nu prea este bun deoarece trebuie sa stai sa urmaresti destul de mult firma pana citesti toate cuvintele.
In interior este foarte cald, am mers cu un autobuz din linia 336 si frigeau barele din salon. AC da cumva si caldura la acest model de autobuze?

Timpuri noi,obiceiuri vechi? Reluam vechiile discutii care e mai tare si care nu? :evil: Interventia e de la moderator, deci nu e de bine....

Ar fi indicat sa nu facem diferente pe forum intre autobuze vechi si noi. Important e sa iti vina mijlocul de transportul la timp si sa fie acel numar de ture.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Pai nu facem noi diferenta, timpul o face, ca unele sunt din 2006-2008 iar altele din 2018-2019.  :lol:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

anndrei wrote:
Usile Otokarelor zici ca se inchid/deschid cu incetinitorul, chiar sunt enervante...sigur se poate regla viteza de inchidere/deschidere.

Viteza usilor NU se modifica, acestea au o forta de inchdere mai mare, fapt care ar duce o lovirea calatorilor, astfel in caz de aglomeratie ele se inchid incet, dar din prima, nu palpeaza sau se deschid automat de 2-3-6 ori, testat pe 336 de mai multe ori cu autobuzul full.

2006-2009 chiar  ;)

• anndrei
  • Posted:
  •  

La Citaro euro 4 se poate modifica 100% sigur.

Re: Discutii diverse Beaver_27

Pot să confirm, ieri după tamponare, nu a mai venit un 336 pentru ceva timp, așa că primul care a venit era plin până la refuz, dar s-a închis din prima fără probleme.

Re: Discutii diverse ikarus13

La toate autobuzele se poate modifica viteza de deschidere si inchidere a usilor, indiferent daca este Citaro sau Kent...

• anndrei
  • Posted:
  •  

Am avut dreptate!

In drumul spre casa, mi-a sarit in cale autobuzul Mercedes-Benz Citaro Euro 3 4422 prezent pe linia 336.

4422 - Linia 336 - Spitalul Universitar - 08 Ianuarie 2019

4669 a ajuns la Pipera. L-am intalnit in urma cu o ora in linia 104.

Go to page:  1  ... 126 127 128 129 130 131 132  ... 291

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2393 forum members have written 430882 posts in 5359 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”