Topic: Discuții diverse
4068 posts, 1035896 views
📖 Pagination options
- FabiM
-
Posted:
-
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse
cris_m
Acum seara a fost 4811. Nu stiu daca in locul lui 4670 sau era cel de-al doilea de care ziceai.
Acum seara a fost 4811. Nu stiu daca in locul lui 4670 sau era cel de-al doilea de care ziceai.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Si pe linia 682 avem in continuare autobuze Mercedes-Benz Citaro.
L-am surprins pe 4524 in urma cu cateva minute la intersectia Ziduri Mosi/Colentina.
L.e.: Mai e si un Mercedes-Benz Citaro Euro 4 in 682.
Si pe linia 682 avem in continuare autobuze Mercedes-Benz Citaro.
L-am surprins pe 4524 in urma cu cateva minute la intersectia Ziduri Mosi/Colentina.
L.e.: Mai e si un Mercedes-Benz Citaro Euro 4 in 682.
E73AA1BB-BB95-48AF-A734-A64D39AB46FD.jpeg (344.61 KB; downloaded 2081 times)
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Update: La cateva zile distanta de la inceputului noului an va anunt ca autobuzul Mercedes-Benz Citaro Euro 4 - 4803 - este primul din Capitala care depaseste 900 xxx de kilometri
Atasez o captura din vremurile in care lucra pe linia expres 780.
4803 - Linia 780 - Otopeni
Victor92 wrote:
La final de an 2018, campioana Mercedes-Benz Citaro la numarul de kilometri din Bucuresti ramane autobuzul cu numarul de parc 4803 de la Autobaza Floreasca.
Autobuzul Mercedes-Benz Citaro Euro 4 fabricat in Germania la Mannheim pe 13 Februarie 2008 circula in general pe linia 381.
In ultimul weekend din anul 2018, a fost repartizat pe linia 368.
Autobuzul are parcursi pana in clipa de fata aproximativ 900 000 de kilometri, avand sanse ca in luna Februarie 2019, la aniversarea celor 11 ani de existenta, sa depaseasca borna respectiva.
4803 - Linia 368 - Drumul Taberei - 29 Decembrie 2018
Update: La cateva zile distanta de la inceputului noului an va anunt ca autobuzul Mercedes-Benz Citaro Euro 4 - 4803 - este primul din Capitala care depaseste 900 xxx de kilometri
Atasez o captura din vremurile in care lucra pe linia expres 780.
4803 - Linia 780 - Otopeni
- V2A
-
Posted:
-
- Andrei4509
-
Posted:
-
Andrei4509
Dar de ce Militari-ul transfera doar la Pipera si Alexandria masini?
Dar de ce Militari-ul transfera doar la Pipera si Alexandria masini?
- Dragos31
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Din pacate posibil sa mai vedem zilele astea, se monteaza Bus Stop pe Otokare, deja o mare parte au. In schimb din pacate sistemele de afisaj Thoreb sunt o catastrofa pana acum, nu vezi functionale, arata totul eronat. In schimb anuntul vocal este bun.
Din pacate posibil sa mai vedem zilele astea, se monteaza Bus Stop pe Otokare, deja o mare parte au. In schimb din pacate sistemele de afisaj Thoreb sunt o catastrofa pana acum, nu vezi functionale, arata totul eronat. In schimb anuntul vocal este bun.
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
Le monteaza si maneta pentru retarder? Apropo, la MB CItaro retarderul franeaza mai tare autobuzul fata de Otokar cel putin asa am sesizat eu. Iar treptele de viteza 1 si 2 sunt foarte, foarte scurte.
Usile Otokarelor zici ca se inchid/deschid cu incetinitorul, chiar sunt enervante...sigur se poate regla viteza de inchidere/deschidere.
Afisajul exterior pe linia 137 (cel care ,,curge") nu prea este bun deoarece trebuie sa stai sa urmaresti destul de mult firma pana citesti toate cuvintele.
In interior este foarte cald, am mers cu un autobuz din linia 336 si frigeau barele din salon. AC da cumva si caldura la acest model de autobuze?
Le monteaza si maneta pentru retarder? Apropo, la MB CItaro retarderul franeaza mai tare autobuzul fata de Otokar cel putin asa am sesizat eu. Iar treptele de viteza 1 si 2 sunt foarte, foarte scurte.
Usile Otokarelor zici ca se inchid/deschid cu incetinitorul, chiar sunt enervante...sigur se poate regla viteza de inchidere/deschidere.
Afisajul exterior pe linia 137 (cel care ,,curge") nu prea este bun deoarece trebuie sa stai sa urmaresti destul de mult firma pana citesti toate cuvintele.
In interior este foarte cald, am mers cu un autobuz din linia 336 si frigeau barele din salon. AC da cumva si caldura la acest model de autobuze?
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Contract separat? Urmatoarele vor veni cu el din fabrica?
Utilizator anonim wrote:
...se monteaza Bus Stop pe Otokare, deja o mare parte au...
Contract separat? Urmatoarele vor veni cu el din fabrica?
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
Urmatoarele speram sa nu mai fie Otokar dupa acel incident cu furtunul de antigel...
Urmatoarele speram sa nu mai fie Otokar dupa acel incident cu furtunul de antigel...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Nu stiu daca vin din fabrica sau se monteaza la noi, cred ca mai simplu ar fi sa puna din fabrica pe urmatoarele, asta conteaza cel mai putin. Mai ales ca se doreste si un experiment cu prize USB, pe 336 sau 601 un experiment cu cateva masini sa se vada cum rezista la maimute.
Otokar sunt foarte bune, nu mai bateti campii atata, sunt din foarte multe puncte de vedere peste Mercedes.
Nu stiu daca vin din fabrica sau se monteaza la noi, cred ca mai simplu ar fi sa puna din fabrica pe urmatoarele, asta conteaza cel mai putin. Mai ales ca se doreste si un experiment cu prize USB, pe 336 sau 601 un experiment cu cateva masini sa se vada cum rezista la maimute.
Otokar sunt foarte bune, nu mai bateti campii atata, sunt din foarte multe puncte de vedere peste Mercedes.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Care-i pacatu' ?! Sunt tot autobuze si trebuie sa circule pe liniile din oras. Important e sa fie trimis acelasi numar de ture.
Utilizator anonim wrote:
Din pacate posibil sa mai vedem zilele astea
Care-i pacatu' ?! Sunt tot autobuze si trebuie sa circule pe liniile din oras. Important e sa fie trimis acelasi numar de ture.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Ar prinde bine si un experiment cu scaune tapitate, avand in vedere ca scaunul rabatabil este tapitat
Utilizator anonim wrote:
Mai ales ca se doreste si un experiment cu prize USB, pe 336 sau 601 un experiment cu cateva masini sa se vada cum rezista la maimute.
Ar prinde bine si un experiment cu scaune tapitate, avand in vedere ca scaunul rabatabil este tapitat
📖 Pagination options