Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4065 posts, 989903 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 124 125 126 127 128 129 130  ... 291

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse ByOnu

dany wrote:
Si steluta Zimniceana 4530.
Am si eu o intrebare, cam stupida ce-i drept pe teu ca deja stiu raspunsul, aceste stelute de la Tulcea, Zimnicea si Chisinau se vor mai intoare vreodata in parcul STB?

Cele de la Chisinau nu, sunt donatie. Acum Primaria Chisinau este proprietarul lor.

Cele de la Tulcea si Zimnicea sunt doar imprumutate cu titlu gratuit pentru o perioada determinata care insa poate fi prelungita bilateral.

Tu ai facut fotografiile? Daca da, doar un friendly hint ;) - mergea o singura fotografie wide.

Cat despre donatii si imprumuturi, pe masura ce parcul STB se va moderniza, mi se pare o masura foarte buna trimiterea autobuzelor E3 spre alte orase nu la fel de norocoase. Mai intai sa ne rezolvam noi problema.

Re: Discutii diverse dany

Sunt primite de la un prieten, nu sunt facute de mine :D

Inteleg. Daca prietenul tau este din zona, ne-ar placea niste cadre si cu autobuzul pe traseu.  :D

Nu este din zona din pacate, a fost in trecere pe acolo si mi-a dat pozele :D

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse ADK

ByOnu wrote:
Cele de la Tulcea si Zimnicea sunt doar imprumutate cu titlu gratuit pentru o perioada determinata care insa poate fi prelungita bilateral.

Cele de la Tulcea, nu se ”lăuda” dna Firea că le-a făcut donație? :?

Re: Discutii diverse Victor92

4751 a ajuns la Alexandria. E in 368.

ADK wrote:
Cele de la Tulcea, nu se ”lăuda” dna Firea că le-a făcut donație? :?

Hotărârea CGMB nr. 15/17.01.2018:
Art.1 Se aprobă transmiterea dreptului de folosință cu titlu gratuit a 5 autobuze marca Mercedes Citaro, aflate în administrarea Regiei Autonome de Transport București, pe o perioadă de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire, către S.C. Transport Public S.A.-Tulcea.

Hotărârea CGMB nr. 449/26.07.2018:
Art.1 Se aprobă transmiterea dreptului de folosință cu titlu gratuit a unui autobuz marca Mercedes Citaro, aflat în administrarea Regiei Autonome de Transport București, pe o perioadă de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire, către Orașul Zimnicea, în scopul transportului elevilor.

Re: Discutii diverse Andrei4509

Victor92 wrote:
4751 a ajuns la Alexandria. E in 368.

Din luna Decembrie 2018, a fost transferat la Autobaza Alexandria[/b:3lcsliml].

Este cel care imediat cum a ajuns a fost descompletat :D. Sau orientat bine cei de la Alexandria, pac il descompletam pe cel de la Militari si poate zicem ca asa l-am primit :D

Re: Discutii diverse Andrei Andraș

Fostul 4462 de București, acum 618 de Chișinău.  :D
Foto: diez.md

bucuresti1-920x501.jpg (86.48 KB; downloaded 2470 times)

Re: Discutii diverse alexandru_minciu91

De la ce autobaza era?

Re: Discutii diverse SirVlady

Autobaza Ferentari.

Re: Discutii diverse cris_m

Azi unul din Otokarele de pe 336 a avut probleme si s-a retras la garaj, l-am vazut mergand pe Maniu cu viteza si fara afisaj spre garaj. In locul lui a iesit Mercedesul 4670... Good old habits :ugeek:

20190107_133847-2016x1512.jpg (652.84 KB; downloaded 2154 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Utilizator anonim

Am inteles ca a fost o tamponare.

Go to page:  1  ... 124 125 126 127 128 129 130  ... 291

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2393 forum members have written 430882 posts in 5359 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”