Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
247 posts, 47150 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Știri și articole din presă
subway guru
Asta e secretar de stat in MT care tot <toarna> la asfalt? Asemenea grad de analfabetism tehnic spune totul…
E drept ca spune ce vede pe teren dar…multi vede putini cunoaste!
E de-a dreptul rusinos pentru un cadru de raspundere ce se pretinde inginer…
orex wrote here:onel Scrioșteanu:
„La ultima vizită pe șantierul Podului suspendat peste Dunăre de la Brăila/Galați - Tulcea, am traversat podul cu mașina de la un capăt la altul pentru prima dată. Traversarea a durat 2 minute, circulând cu o viteză de până la 50 km/h.
✅️ A fost finalizată turnarea celui de al doilea strat de asfalt pe Podul suspendat peste Dunăre pe sensul de mers către Tulcea;
✅️ A fost finalizată asfaltarea sensului giratoriu de la Km 1+180 Baldovinești, pe malul Brăilean;
✅️ A fost început turnarea stratului de uzură pe primul tronson al drumurilor de legătură;
✅️ A început montarea parapetului de protecție pe pod pe sensul de mers către Tulcea;
✅️ A început vopsirea cablurilor principale de susținere a podului cu vopsea anticorozivă;
✅️ A început asfaltarea sensului giratoriul de legătură cu Drumul Expres Brăila-Galați;
✅️ Săptămâna viitoare va începe și turnarea primului strat de asfalt pe pod pe sensul de circulație Tulcea - Galați;
✅️ Continuă lucrările la drumurile de legătură pe toate zonele.”
Asta e secretar de stat in MT care tot <toarna> la asfalt? Asemenea grad de analfabetism tehnic spune totul…
E drept ca spune ce vede pe teren dar…multi vede putini cunoaste!
E de-a dreptul rusinos pentru un cadru de raspundere ce se pretinde inginer…
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Știri și articole din presă
subway guru
Asta e Scriosteanu care recita din Grindeanu…
orex wrote here:
𝗨𝗹𝘁𝗶𝗺𝘂𝗹 𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗮𝘀𝗳𝗮𝗹𝘁 𝗽𝗲 𝗣𝗼𝗱𝘂𝗹 𝘀𝘂𝘀𝗽𝗲𝗻𝗱𝗮𝘁 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗗𝘂𝗻𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗕𝗿𝗮𝗶𝗹𝗮/ 𝗚𝗮𝗹𝗮𝘁𝗶 - 𝗧𝘂𝗹𝗰𝗲𝗮Presăm și ajutăm antreprenorul, în așa fel încât 𝟮𝟳 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 să fie data la care vom circula oficial pe Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila/Galați - Tulcea.
✅️ Astăzi se așterne stratul de uzură pe ambele sensuri de circulație cu 4 finisoare, 8 compactoare în același timp, iar asfaltul este adus de la 2 stații de asfalt cu 35 camioane;
✅️ In același timp, se lucrează și la drumurile de legătură (Etapa I și Etapa II), precum și la conexiunea acestora cu Podul în zona viaductelor de acces;
✅️ Continuă vopsirea cu protecție anticorozivă a cablurilor principale de susținere;
✅️ Au început lucrările pregătitoare pentru demontarea structurilor provizorii.
ℹ️ 14.000 tone de asfalt se aștern doar pe Podul suspendat peste Dunăre.
Asta e Scriosteanu care recita din Grindeanu…
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
subway guru
Benzinarii spun ca ar fi niste probleme cu asfaltul pe mici portiuni de pe tablier…
Pe astia nu-i intereseaza decat asfaltul, restul nu conteaza!
Benzinarii spun ca ar fi niste probleme cu asfaltul pe mici portiuni de pe tablier…
Pe astia nu-i intereseaza decat asfaltul, restul nu conteaza!
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Aprilie 2023
subway guru
Tot nu m-am dumirit cum vor racorda trotuarele intre blocul de ancoraj si tablierul podului, e diferenta substantiala de cote exact in zona rosturilor majore de dilatatie/contractie
orex wrote here:
Tot nu m-am dumirit cum vor racorda trotuarele intre blocul de ancoraj si tablierul podului, e diferenta substantiala de cote exact in zona rosturilor majore de dilatatie/contractie
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Aprilie 2023
subway guru
De unde iau astia atata pamant pentru terasamente?
Tare ma tem ca se devasteaza niste hectare bune de teren agricol…
Sau au nivelat niste dealuri?
Cu balastul ne-am lamurit, provine din Moldova din exploatatii ilegale deghizate in ferme piscicole unde nu vezi nici macar un pestisor.
orex wrote here:
De unde iau astia atata pamant pentru terasamente?
Tare ma tem ca se devasteaza niste hectare bune de teren agricol…
Sau au nivelat niste dealuri?
Cu balastul ne-am lamurit, provine din Moldova din exploatatii ilegale deghizate in ferme piscicole unde nu vezi nici macar un pestisor.
- orex
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pe mine declaratiile astea de intentii nu ma linistesc deloc iar sa excavezi terenuri agricole fertile mi se pare o crima…
Nicaieri in lume nu se admite asa ceva!
Pe mine declaratiile astea de intentii nu ma linistesc deloc iar sa excavezi terenuri agricole fertile mi se pare o crima…
Nicaieri in lume nu se admite asa ceva!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La cablurile principale semnul important e demontarea catwalk, arata ca pe zona respectiva lucrarile sunt incheiate!
Dar din filmarile de pe santier rezulta ca e necesara multa munca manuala pentru finalizarea in totalitate.
Lucrurile astea nu pot fi grabite si fuserite, de ele depind durabilitatea si siguranta intregii structuri!
La cablurile principale semnul important e demontarea catwalk, arata ca pe zona respectiva lucrarile sunt incheiate!
Dar din filmarile de pe santier rezulta ca e necesara multa munca manuala pentru finalizarea in totalitate.
Lucrurile astea nu pot fi grabite si fuserite, de ele depind durabilitatea si siguranta intregii structuri!
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Mai 2023
subway guru
Unde vedem ca se demonteaza catwalk putem considera ca lucrarile la cablurile principale s-au incheiat!
Nu-mi e clar care va fi culoarea finala a cablurilor, alb sau negru?
Din clip rezulta ca ar ramane negre.
orex wrote here:
Unde vedem ca se demonteaza catwalk putem considera ca lucrarile la cablurile principale s-au incheiat!
Nu-mi e clar care va fi culoarea finala a cablurilor, alb sau negru?
Din clip rezulta ca ar ramane negre.
- orex
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
1. Toate structurile metalice ce formau pasarelele de acces ale catwalk-ului vezi ca ajung la...fer vechi?
2. Pana la demontarea totala a catwalk-ului nu se va circula p-aci, ca-i nevoie de macarale sa coboare structurile!
3. Ce am remarcat, este faptul ca, pentru strangerea catrafuselor, sunt prezenți inșiși japonezii...la inaltime!
1. Toate structurile metalice ce formau pasarelele de acces ale catwalk-ului vezi ca ajung la...fer vechi?
2. Pana la demontarea totala a catwalk-ului nu se va circula p-aci, ca-i nevoie de macarale sa coboare structurile!
3. Ce am remarcat, este faptul ca, pentru strangerea catrafuselor, sunt prezenți inșiși japonezii...la inaltime!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Deocamdata vor mai ramane cablurile de deasupra pentru ca muncitorii sa se poata catzara pe cablurile principale pentru alte operatiuni minore, m-am informat din surse de incredere sigure…
Deocamdata vor mai ramane cablurile de deasupra pentru ca muncitorii sa se poata catzara pe cablurile principale pentru alte operatiuni minore, m-am informat din surse de incredere sigure…
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Mai 2023
subway guru
Da, asa mi-au spus si sursele mele de inside…consultate azi!
orex wrote here:
Clar, vor ramane smolite!
Da, asa mi-au spus si sursele mele de inside…consultate azi!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ca subiect colateral vad ca pe drumul Braila-Galati au vrut si galatenii sa aiba un pod mai micutz pe cabluri dar treaba avanseaza greu…cam bat pasul pe loc.
Ca subiect colateral vad ca pe drumul Braila-Galati au vrut si galatenii sa aiba un pod mai micutz pe cabluri dar treaba avanseaza greu…cam bat pasul pe loc.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pod peste Dunăre la Brăila spre Tulcea (DN22B - DN22)
•
Choose destination