Topic: Achiziții de troleibuze de 12m în perioada 2017-2022
1049 posts, 269090 views
📖 Pagination options
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Achizitii de troleibuze noi in perioada 2017-2020
andrei11
Fiți mai exacți în afirmații ! Unde circulă turcismele de 25 m în Europa și cam câte bucăți ?
Fiți mai exacți în afirmații ! Unde circulă turcismele de 25 m în Europa și cam câte bucăți ?
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Da, la asta am vrut sa ma refer, scuze.
Albert wrote:
Am căutat și eu și n-am găsit nimic referitor la tram-bus-uri Bozankaya in Linz, Berna și Lausanne. Intr-adevăr, au fost livrate de VanHool și Hess, dar nimic despre Bozankaya. Sau le-au facut in colaborare?
L.E.: cred ca te referi la tram-bus fabricat de VanHool/Hess. Pai n-au nicio legătura cu Bozankaya.
Da, la asta am vrut sa ma refer, scuze.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Nicăieri.
Da. Am modificat, mulțumesc.
andrei11 wrote:
Nicăieri.
orex wrote:
@GPS
Sigur vroiai sa spui Sanliurfa!
https://ro.rayhaber.com/2019/03/trumpii ... 3%AEn-mai/
Da. Am modificat, mulțumesc.
- Albert
-
Posted:
-
Albert
Nicăieri! 0 bucati...
andrei11 wrote:
Nicăieri! 0 bucati...
- orex
-
Posted:
-
orex
@andrei 11
Daca lecturezi cu atentie CS procedurii vei vedea ca se solicita omologare in UE si participantul ”sa dovedeasca productia unei serii de fabricatie”. Si-n Africa daca circula ”seria” era conform!
@GPS
Din colegialitate!
@andrei 11
Daca lecturezi cu atentie CS procedurii vei vedea ca se solicita omologare in UE si participantul ”sa dovedeasca productia unei serii de fabricatie”. Si-n Africa daca circula ”seria” era conform!
@GPS
Din colegialitate!
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Deci trolee de 25m avem 20 de bucati in Turcia si 0 de 12m inteleg. Trolee de 18m cate bucati avem si unde? Intai sa terminam cu troleele, apoi discutam si de autobuzele electrice. Trebuie lamurit tot despre aceasta firma.
Sa nu uit, ca n-am urmarit in trecut licitatia, ce ofertanti mai sunt pe lista daca mai sunt?
Deci trolee de 25m avem 20 de bucati in Turcia si 0 de 12m inteleg. Trolee de 18m cate bucati avem si unde? Intai sa terminam cu troleele, apoi discutam si de autobuzele electrice. Trebuie lamurit tot despre aceasta firma.
Sa nu uit, ca n-am urmarit in trecut licitatia, ce ofertanti mai sunt pe lista daca mai sunt?
- orex
-
Posted:
-
orex
Solo...voce!
Oricum nu ne-ar interesa!
Unde e si circula ”seria” de 12 m conteaza, nu gama ”18MT” si ”24MT” .
Solo...voce!
Oricum nu ne-ar interesa!
Unde e si circula ”seria” de 12 m conteaza, nu gama ”18MT” si ”24MT” .
- Albert
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Yesssssssssssssss !
Yesssssssssssssss !
8-25-2019 1-09-15 AM.jpg (17 KB; downloaded 1691 times)
- Solaris
-
Posted:
-
Solaris
Nu mai cautati degeaba. in afara celor metro style (omologate individual) nu au livrat nici un troleibuz.
Sincer nu stiu cum au trecut de exigentele din CS. Probabil cu multa fantezie si pe fondul unei clemente remarcabile a PMB.
Nu mai cautati degeaba. in afara celor metro style (omologate individual) nu au livrat nici un troleibuz.
Sincer nu stiu cum au trecut de exigentele din CS. Probabil cu multa fantezie si pe fondul unei clemente remarcabile a PMB.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Si mai sunt alti ofertanti ca nu m-am lamurit?
Si mai sunt alti ofertanti ca nu m-am lamurit?
- punmeister
-
Posted:
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Perfect. Mersi. Incepe "dixtractia" de acum
Perfect. Mersi. Incepe "dixtractia" de acum