Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Achiziții de autobuze Euro 6 în perioada 2017-2020

1272 posts, 324390 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 91

📖 Pagination options
Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Puss in Boots

Asta speram cu totii. Dar nu cred. La vremuri noi (STB) tot noi (RATB) :D

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Florinds

George wrote:
La ce cerere te referi?

Cererea facuta in instanta dupa desemnarea castigatorului / solutia CNSC.

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Robert

Nu știu dacă ați observat, dar în ultima perioadă cei de la Otokar au investit mult în publicitate pe Facebook pentru autobuzele Kent. Acum funcționează una cu cea mai mare facilitate de testare din Turcia. Acum o lună era ceva de genul Otokar salută România.

Cred că fac tot posibilul să ne placă de ei :)

Pana la urma ar trebui sa fie de inteles. E un contract destul de mare si au fost si destule discutii. Poate sunt autobuze bune, sa nu mai dam cu pietre in ele, sa ne impacam cu gandul si vom vedea cu timpul.

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 punmeister

Pai e chiar cel mai mare contract de export de autobuze pentru Turci.

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Albert

Ce propaganda ieftină face Antena 3 la Otokoar.Efectiv mi-e scârbă.:evil:Link: https://youtu.be/k_FU27YPY4E

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Daddy

Se cunoaste cumva cand va sosi acel prim autobuz, folosit pentru a scoli soferii? (nu ma refer la primul lot din octombrie). Aveti informatii daca vom avea cumva validatoare noi pe aceste autobuze? Multe din cele actuale sunt destul de deteriorate..

Bănuiesc ca nu e nevoie de școlarizare prea mare.Sunt cam același lucru cu citaro...

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Costin

Se vor face cursuri de specializare pentru soferi cu siguranta.

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 punmeister

Am sa las aici un test facut de spaniolii de la revista Viajeros cu Kentul lung:
https://translate.googleusercontent.com ... ZJz9oNG8Sw

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Goldmund

punmeister
Da, sa vedem ce spune in aceeasi revista despre Scania Hybrid II(numai laude la superlativ! - normal, surprinderea este pentru autobuzele exotice si e si normal, ca acolo unde nu te astepti, sa lauzi daca totul este in parametrii pretului, dar nu mai mult. Am inteles ca autobuzele cumparate de Bucuresti sunt la un pret destul de greu de explicat in comparatie cu o concurenta acerba, in comparatie cu marile si celebrele firme si cu acea calitate cu care bucurestenii s-au obisnuit deja...

Inca o data, e in regula daca autobuzele turcesti sunt ok, dar isi merita pretul ofertei pt. Bucuresti??

Poate la 400 bucati, da, cine stie... plauzibil. Dar nu sunt -eu unul- convins ca si calitatea Kentului de acolo va fi egala cu Kentul de aici. Hai sa speram :D

Lasă ca vin ele și le încercam pe “propria piele”...

Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020 Mihaitza07

In sfarsit schimbam si noi culoarea. A anuntat Firea ca Otokarele vor veni turquoise.

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 91

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2384 forum members have written 430523 posts in 5347 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”