Topic: Achiziții de autobuze Euro 6 în perioada 2017-2020
1272 posts, 324246 views
📖 Pagination options
- cris_m
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020
punmeister
Deci BWC out. Mai raman cei de la Anadolu Isuzu si scapam de turcisme la licitatie.
Deci BWC out. Mai raman cei de la Anadolu Isuzu si scapam de turcisme la licitatie.
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Oricum nici cei de la Isuzu nu au articulate deci cred ca oricum am scapat de ei
Oricum nici cei de la Isuzu nu au articulate deci cred ca oricum am scapat de ei
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Sa nu le dam idei sa-si faca si ei articulate momentan daca se baga acolo cateva articulate de samanta, ii fentam pe turci, dar daca se apuca sa produca si ei ce le lipseste? Poate luam dubluarticulate Sa fie Mercedes ca sa mentinem flota omogena. Orice ar fi ajung tot ciurucuri deci de ce sa ne mai complicam existenta cu 2 modele diferite?
Sa nu le dam idei sa-si faca si ei articulate momentan daca se baga acolo cateva articulate de samanta, ii fentam pe turci, dar daca se apuca sa produca si ei ce le lipseste? Poate luam dubluarticulate Sa fie Mercedes ca sa mentinem flota omogena. Orice ar fi ajung tot ciurucuri deci de ce sa ne mai complicam existenta cu 2 modele diferite?
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Nu cred ca pot sa "isi faca" articulate pentru ca in caietul de sarcini parca scria sa fie un model produs in masa, bine stiut etc..
Nu cred ca pot sa "isi faca" articulate pentru ca in caietul de sarcini parca scria sa fie un model produs in masa, bine stiut etc..
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Asta cu model deja produs in masa e ca aia ca toata lumea vrea sa angajeze doar oameni cu experienta, nu cred ca o sa tina.
Asta cu model deja produs in masa e ca aia ca toata lumea vrea sa angajeze doar oameni cu experienta, nu cred ca o sa tina.
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Alte doua documente de clarificari stufoase:
Alte doua documente de clarificari stufoase:
Clarificare SEAP 13.pdf
Clarificare SEAP 13.pdf (341 KB; downloaded 288 times)
Clarificare SEAP 14.pdf
Clarificare SEAP 14.pdf (222.16 KB; downloaded 278 times)
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Inca o clarificare stufoasa.
Inca o clarificare stufoasa.
Clarificare SEAP 15.pdf
Clarificare SEAP 15.pdf (379.86 KB; downloaded 281 times)
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Intre timp au facut si contestatie.
Degeaba!
Cristy wrote:
Cererea de suspendare a licitatiei depusa de BMC a fost respinsa:
Intre timp au facut si contestatie.
Degeaba!
decizie contestatie.PNG (29.34 KB; downloaded 4331 times)
Decizie CNSC la contestatie.pdf
Decizie CNSC la contestatie.pdf (350.99 KB; downloaded 263 times)
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Alte clarificari
Alte clarificari
Clarificare SEAP 16.pdf
Clarificare SEAP 16.pdf (82.37 KB; downloaded 278 times)
Clarificare SEAP 17.pdf
Clarificare SEAP 17.pdf (156.33 KB; downloaded 299 times)
Clarificare SEAP 18.pdf
Clarificare SEAP 18.pdf (222.7 KB; downloaded 241 times)
CLARIFICARE SEAP 19.pdf
CLARIFICARE SEAP 19.pdf (83.49 KB; downloaded 260 times)
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Inca o clarificare interesanta.
Incep sa cred ca nu va fi inghesuiala la oferte. La ceea ce cere RATB privind mentenanta si serviciile. bugetul e la limita rau...
Inca o clarificare interesanta.
Clarificare SEAP 20.pdf
Clarificare SEAP 20.pdf (170.86 KB; downloaded 320 times)
Incep sa cred ca nu va fi inghesuiala la oferte. La ceea ce cere RATB privind mentenanta si serviciile. bugetul e la limita rau...
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Ziua si clarificarea...
Ziua si clarificarea...
Clarificare SEAP 21.pdf
Clarificare SEAP 21.pdf (268.33 KB; downloaded 298 times)
- Daddy
-
Posted:
-
Daddy
Ultima serie de Citaro din Bucuresti a costat ~210.000 euro/buc, Clujul a obtinut in primavara un pret de ~220.000/buc pentru un Mercedes. Acum doi ani, tot Cluj ~210.000/buc pentru Iveco... cat ar putea totusi sa traga in sus acele optiuni si garantia extinsa? Vorbim totusi de un pret maxim de ~280.000 euro/buc. Pe de alta parte, pretul ofertei care va avea un punctaj de 50% ar putea conduce la un castigator mai putin scontat.
Robert24 wrote:
Ultima serie de Citaro din Bucuresti a costat ~210.000 euro/buc, Clujul a obtinut in primavara un pret de ~220.000/buc pentru un Mercedes. Acum doi ani, tot Cluj ~210.000/buc pentru Iveco... cat ar putea totusi sa traga in sus acele optiuni si garantia extinsa? Vorbim totusi de un pret maxim de ~280.000 euro/buc. Pe de alta parte, pretul ofertei care va avea un punctaj de 50% ar putea conduce la un castigator mai putin scontat.
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Serviciile, mai ales ceea ce cere RATB costa foarte mult... Ne-am obisnuit prost sa cumparam produse fara servicii asociate si cand vrem si aceste servicii ne dam de ceasul mortii ca costa mult...
Serviciile, mai ales ceea ce cere RATB costa foarte mult... Ne-am obisnuit prost sa cumparam produse fara servicii asociate si cand vrem si aceste servicii ne dam de ceasul mortii ca costa mult...
📖 Pagination options