Topic: Achiziții de autobuze Euro 6 în perioada 2017-2020
1272 posts, 324030 views
📖 Pagination options
- Robert24
-
Posted:
-
Re: Achizitii de autobuze noi in perioada 2017-2020
Robert24
E o practica foarte des intalnita la marile proiecte ca toti sa depuna oferta in ultima zi.
Poate se mai afla ceva, poate mai apare vreo clarificare etc.
E o practica foarte des intalnita la marile proiecte ca toti sa depuna oferta in ultima zi.
Poate se mai afla ceva, poate mai apare vreo clarificare etc.
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Parerea mea este ca aceste autobuze mini sunt gandite pentru sotul doamnei primar, pentru liniile care fac/vor face legatura intre Bucuresti si orasele si comunele din jurul capitalei. Acele mini autobuze care circula acum arata si sunt o catastrofa(din Turcia?), acum capitala are alte fonduri.
Cei care s-au dus la vot, desigur ca sunt multumiti cum i-a invatat comunismul, cu scaune din plastic, bine ca sunt scaune...
M.A.N. are autobuzele mai toate cu imitatie de parchet(!) si scaune fotolii(!). Interzis pentru cel mai iubit popor de catre conducatorii romani...
punmeister wrote:
Iara scaune de plastic?
Si acum, referitor la autobuzele de 10 metri, au macar pe ce trasee sa le puna?
Parerea mea este ca aceste autobuze mini sunt gandite pentru sotul doamnei primar, pentru liniile care fac/vor face legatura intre Bucuresti si orasele si comunele din jurul capitalei. Acele mini autobuze care circula acum arata si sunt o catastrofa(din Turcia?), acum capitala are alte fonduri.
Cei care s-au dus la vot, desigur ca sunt multumiti cum i-a invatat comunismul, cu scaune din plastic, bine ca sunt scaune...
M.A.N. are autobuzele mai toate cu imitatie de parchet(!) si scaune fotolii(!). Interzis pentru cel mai iubit popor de catre conducatorii romani...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Goldmund wrote:
... Acele mini autobuze care circula acum arata si sunt o catastrofa(din Turcia?)...
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
A vrut sa spuna ca dupa venirea minibuzelor, RATB va prelua legaturile dintre Bucuresti si celelalte comune deservite astazi de celelalte primarii cu turcisme. Right?
A vrut sa spuna ca dupa venirea minibuzelor, RATB va prelua legaturile dintre Bucuresti si celelalte comune deservite astazi de celelalte primarii cu turcisme. Right?
- zofei.2006
-
Posted:
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
O doamna de la Economica.net mi-a atras atentia ca Solaris a despus mai multe cotestatii.
In SEAP nu apare nimic, dar pe portalul CNSC apar mai multe dosare.
O doamna de la Economica.net mi-a atras atentia ca Solaris a despus mai multe cotestatii.
In SEAP nu apare nimic, dar pe portalul CNSC apar mai multe dosare.
dosar2984.PNG (48.48 KB; downloaded 4557 times)
dosar2985.PNG (24.56 KB; downloaded 4557 times)
dosar2986.PNG (28.01 KB; downloaded 4557 times)
dosar3006.PNG (43.17 KB; downloaded 4557 times)
dosar3008.PNG (24.74 KB; downloaded 4557 times)
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Iar au cerut unii impartirea pe loturi...
Alte clarificari:
Iar au cerut unii impartirea pe loturi...
Raspuns Clarificare SEAP 6.pdf
Raspuns Clarificare SEAP 6.pdf (195.25 KB; downloaded 233 times)
Alte clarificari:
Raspuns Clarificare SEAP 5.pdf
Raspuns Clarificare SEAP 5.pdf (73.08 KB; downloaded 263 times)
Raspuns Clarificare SEAP 7.pdf
Raspuns Clarificare SEAP 7.pdf (72.34 KB; downloaded 193 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Piata transportului de persoane este liberalizata, RATB nu poate sa "preia" nimic, daca o firma(detinuta de o primarie sau nu) vrea sa circule cu autobuze pe o ruta, atunci nu o poate forta RATB sau altcineva sa nu mai circule ca "preiau" ei ruta.
Piata transportului de persoane este liberalizata, RATB nu poate sa "preia" nimic, daca o firma(detinuta de o primarie sau nu) vrea sa circule cu autobuze pe o ruta, atunci nu o poate forta RATB sau altcineva sa nu mai circule ca "preiau" ei ruta.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Am inima cat un purice. Sper sa nu se imparta pe loturi ca ne alegem cu BMC garantant la cel putin o gama.
Solaris-ului ce nu-i convine?
Am inima cat un purice. Sper sa nu se imparta pe loturi ca ne alegem cu BMC garantant la cel putin o gama.
Solaris-ului ce nu-i convine?
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Sigur nu se imparte in loturi din considerente pur economice. Nu e economic sa ai mai multe "familii" de autobuze. E ca la avioane: asta inseamna mai multe cheltuieli pe piese de schimb, instructaje, etc. Cuvantul cheie este "commonality".
CEL PUTIN SPER sa fie cum zic eu... mai stii?
Sigur nu se imparte in loturi din considerente pur economice. Nu e economic sa ai mai multe "familii" de autobuze. E ca la avioane: asta inseamna mai multe cheltuieli pe piese de schimb, instructaje, etc. Cuvantul cheie este "commonality".
CEL PUTIN SPER sa fie cum zic eu... mai stii?
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Solaris are autobuze de toate tipurile, chiar ce nu-i convine?
Solaris are autobuze de toate tipurile, chiar ce nu-i convine?
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Pai altfel s-ar termina prea repede licitatia... trebuie sa fie si ceva "picanterie"
Pai altfel s-ar termina prea repede licitatia... trebuie sa fie si ceva "picanterie"
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Se resping contestatiile companiei Solaris.
Se resping contestatiile companiei Solaris.
Decizie_2309.pdf
Decizie_2309.pdf (77.67 KB; downloaded 252 times)
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Alte contestatii
Asta e iar Solaris:
Alte contestatii
CONTESTATIE (1).pdf
CONTESTATIE (1).pdf (4.67 MB; downloaded 235 times)
CONTESTATIE 08.09.2017.pdf
CONTESTATIE 08.09.2017.pdf (1.32 MB; downloaded 227 times)
Asta e iar Solaris:
inca o contestatie.PNG (22.43 KB; downloaded 4201 times)
📖 Pagination options