Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Achiziții de tramvaie noi de 27-36m în perioada 2017-2022

1658 posts, 459127 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 119

📖 Pagination options
Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 punmeister

Reiau ce a scris @bercenicity:
bercenicity wrote:
Un boghiu fix mereu o sa se inscrie prost in curbe si o sa le uzeze mai tare decat unul pivotant, indiferent daca e facut de Alstom sau URAC.

Am incercat Citadisurile in Spania, Irlanda si se izbesc in curbe, nu se inscriu. Plus ca trebuie sa le abordeze la viteza mai mica sa nu zboare in decor.

Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 micutzu

Cum arata tramvaiele pe care turcii de la Durmazlar vor sa le vanda Primariei Bucuresti

Compania turceasca Durmaray, parte a grupului Durmazlar, a prezentat modelul de tramvai “Panorama”, vandut in prezent Primariei Istanbul si care in curand ar putea ajunge pe strazile Capitalei, daca firma va reusi sa castige licitatia estimata la cel mult 845 mil. lei (177 mil. euro) de Primaria Bucuresti.

Primaria Bucuresti vrea sa achizitioneze 100 de tramvaie noi, in acest scop fiind lansata o licitatie care a avut ca termen limita pentru depunerea ofertelor data de 14 februarie 2019. Castigatorul licitatiei va fi anuntat pana cel tarziu in luna august 2019.

Doua companii s-au inscris in cursa de 177 mil. euro lansata de Primaria Bucuresti: compania turceasca Durmazlar si asocierea dintre Astra Arad si chinezii de la Qingdao Sifang. Astra a avut nevoie de aceasta asociere pentru a indeplini criteriul eliminatoriu privind cifra de afaceri din caietul de sarcini (280 mil. lei), dar si din cauza ca nivelul capacitatii de productie anuala ar fi facut imposibila indeplinirea termenului de livrare cerut de Primarie (primele livrari la maxim 12 luni de la omologarea capului de serie).

Modelul prezentat in fotografii/clipurile video este cel de baza propus de Durmazlar. In cazul castigarii licitatiei, modelul final livrat poate suferi modificari minore (dotari, latimea culoarului interior, vopsea, etc.) in functie de cerintele Primariei Bucuresti.

https://www.wall-street.ro/articol/Comp ... resti.html

Eu nu as fi asa sigur ca vor fi descalificati.Banuiesc ca stiu ei ce stiu din moment ce isi fac atata reclama, nu cred ca s-ar fi inscris degeaba.
Din ce am vazut in articolul de mai sus mie mi se pare un tramvai decent pentru Bucuresti.

Deci isi fac reclama cu Panorama care e pe boghiuri fixe, 100% vor fi eliminati!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 Utilizator anonim

Isi fac reclama ca sa faca dupa scandal cand pierd :))

Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 Puss in Boots

Atunci nu e decat un batz prin gard. Dar ma intreb pentru ce atata deranj pt un scandal dupa? E penibil.

Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 Nenea_titi

Acum stau și mă întreb ca prostu' (omu' simplu) : vom avea tramvaie noi în 2020? Da au ba?

Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 1689

Pacat ca nu se mai fabrica trucuri. La alea avea URAC experienta, erau testate pe OR, de fiabilitate nu mai vorbim...

Nenea_titi wrote:
Acum stau și mă întreb ca prostu' (omu' simplu) : vom avea tramvaie noi în 2020? Da au ba?

As zice ba. La cum merg lucrurile sa zicem mersi daca se semneaza contractul.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 Utilizator anonim

E simplu, daca una din cele doua firme a venit cu un produs conform, cu pivotante si tot ce se cere, se atribuie si semneaza. Daca nu, situatia cea mai nasoala posibila, se anuleaza licitatia si se reia in modul fericit in cativa ani.

Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 ticker

De ce difera designul partii frontale fata de Panorama din Istambul?

Istambul:

In articol "propunere pentru Bucuresti":

P.S. Unde pun foaie de usa dubla in fata, conform caietului de sarcini?

Pai asta e Panorama pentru Istanbul dotat cu sistemul Alstom APS.
@Utilizator anonim
Sa dea Domnul ca Astra sa vina cu Imperio GT8 cu echipamente Siemens, ca altfel ANULATA scrie pe fruntea licitatiei.

Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 ticker

Astea sunt produsele pe site-ul lor de prezentare.
http://www.durmaray.com/tram/1/3/2

Nu stiu ca Panorama Olsztyn sa fie diferit fata de cel din Istambul. E totusi plauzibil ca cel prezentat pe wall street sa fie unul din cele produse pentru Olsztyn...

ticker wrote:
Istambul.
 Istanbul.

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2467 forum members have written 438294 posts in 5487 topics and 524 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”