Despre asociație și site-urile metrouusor.comAsociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informațiiPetiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”

 

Topic: Reacția Asociației la modificarea proiectului Străpungerii Ciurel-A1

1 post, 2357 views
Reacția Asociației la modificarea proiectului Străpungerii Ciurel-A1 Costin

Asociatia Metrou Usor si Asociatia Pro Infrastructura au pus recent bazele unei stranse colaborari, pentru a avea o voce mai puternica in domeniile noastre de activitate. Un prim rezultat al acestei colaborari este o pozitie comuna pe care am luat-o privind recentele intentii ale PMB de a ingusta strapungerea Splaiul Independentei - Ciurel - A1, pe care o puteti consulta mai jos. Am trimis acest document atat la PMB cat si in presa.
tmp_30457-propunere_ciurel_A1_API-1868668723.pdf
tmp_30457-propunere_ciurel_A1_API-1868668723.pdf (200.17 KB; downloaded 734 times)

 


Re: Reactia Asociatiei la modif. proiectului strap. Ciurel-A Robert24

Pasajul de la Ciurel: Apel catre primarul Gabriela Firea sa nu reduca numarul benzilor de la trei la doua pe sens in proiectul penetratiei spre A1

Proiectul penetratiei Pod Ciurel - Autostrada A1 ar putea fi modificat, renuntandu-se la drumurile colectoare si practic ingustarea arterei de la trei benzi la doua benzi pe sens, anunta in urma cu o luna primarul general Gabriela Firea. Asociatia Pro Infrastructura (API) si Asociatia Metrouusor ii cer primarului general sa nu modifice proiectul, sa pastreze benzile coelctoare si sa foloseasca una din cele trei benzi pentru a dezvolta transportul in comun pe noua artera.

http://monitorizari.hotnews.ro/stiri-in...pre-a1.htm

 


Home page  • 
Parent forum: Petiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”  • 
Choose destination

Since our 2155 forum members have written 407237 posts in 5064 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use