Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiDocumente strategice ale municipiului București

 

Topic: PMUD - Planul de Mobilitate Urbană Durabilă

9 posts, 28356 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5
 
 

📖 Pagination options
Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbana Durabila andrei11

E în regulă, rămâi cu planul, multiplică-l, pune-l pe perete și uită-te la el. Așa am făcut și eu la 30 de ani ( în 1989 ) și am ajuns la 60 de ani ( în 2020 ) și nu s-a realizat decât puțin.
Lauți de aici și visați:
Pariază cineva ?
Aici dar mai am zeci de adrese !
Mf.jpg (142.81 KB; downloaded 3703 times)


Pe scurt, în 2030 ne vom umple de magistrale de metrou și vom avea căi ferate subterane care vor lega cele 3 gări, de  Nord, Obor și Progresu.

Mai crede cineva ? Să ridice mâna !

 


Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbana Durabila Costin

Andrei, inteleg ca inflatia de planuri te face sa nu crezi in nici unul. Asa cum PMB in general nu prea strie sa se tina de nici unul. Dar asta este singurul a carui implementare conditioneaza sursele de finantare ale oricaror alte proiecte din oras, nu doar cele cuprinse in el. Deci nu e degeaba, principial.

 


Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbana Durabila 1689

Ma tem insa ca avem - deja - o vasta experienta cu jongleriile (nu numai la nivelul administratie locale, ci si centrale - si asta inca de pe vremea programelor de pre-aderare).
As vrea sa vad un program de infrastructura (lasam apararea deoparte) care e urmarit cu consecventa conform planului agreat initial mai mult de doi-trei ani.
Si aici nu vreau sa alunec in nici o discutie politica.

 


Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbana Durabila subway guru

De parca la aparare am fi mai breji...

 


Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbana Durabila Puss in Boots

Nu suntem dar de 30 de ani nu ne batem cu nimeni si nici nu o vom face. In schimb luam arme de peste tot si ramanem in noroaie. Poate e strategia pamantului parjolit si greu accesibil, de la Posada incoace.

 


Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbana Durabila Gabi23

Raportul special : Mobilitatea urbană durabilă în UE: nu sunt posibile îmbunătățiri substanțiale fără un angajament din partea statelor membre

SR_Sustainable_Urban_Mobility_RO.pdf
SR_Sustainable_Urban_Mobility_RO.pdf (3.74 MB; downloaded 271 times)

 


Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbană Durabilă ByOnu

A apărut versiunea în limba română a ”Guidelines for developing and implementing a Sustainable Urban Mobility Plan (2nd edition)” – adică, LINII DIRECTOARE PENTRU DEZVOLTAREA ȘI IMPLEMENTAREA UNUI PLAN DE MOBILITATE URBANĂ DURABILĂ, EDIȚIA A DOUA, document elaborat în cadrul proiectului #SUMPs-Up, finanțat în cadrul programului Horizon 2020 Research and Innovation Action al Uniunii Europene. Proiectul SUMPs-Up a fost coordonat de Ana Drăguțescu (ICLEI European secretariat), care a asigurat și traducerea documentului.

Așadar, puteți să vizualizați, să descărcați și să utilizați informațiile acestui ghid, pe https://sumps-up.eu/fileadmin/user_uploa ... _med.pdf
SUMP Guidelines 2019_RO_web_compressed_med.pdf
SUMP Guidelines 2019_RO_web_compressed_med.pdf (16.41 MB; downloaded 94 times)

 


Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbană Durabilă reiny2000

Se actualizează PMUD

A fost aprobată cererea de finanţare în vederea derulării proiectului cu finanţare nerambursabilă prin care vom actualiza Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016 – 2030 (PMUD) pentru regiunea București – Ilfov, document strategic privind dezvoltarea sustenabilă a Capitalei şi a Judeţului Ilfov.
Obiectivul proiectului constă în îmbunătățirea capacității administrative la nivelul regiunii București – Ilfov, prin dezvoltarea capacității de planificare strategică, eficientizarea proceselor de management și simplificarea procedurilor administrative, pentru a răspunde în mod fundamentat și coerent nevoilor comunităților locale.
Investiţia va fi derulată prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI), având o valoare totală de 4.424.315,00 lei, din care valoarea totală eligibilă: 3.987.315,00 lei.

 


Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbană Durabilă andrei11

Şi cu celelalte localităţi limitrofe Bucureştiului dar care din întâmplare << au căzut >> în alt judeţ decât Ilfov ce se întâmplă ? Care este soarta lor ? Denumirea de Regiunea Bucureşti - Ilfov este greşită teoretic din start !

 


Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbană Durabilă ByOnu

Stiu ca este o cerinta legala, dar este ATAT DE trist ca actualizam o strategie asumata de atatia ani din care nu am implemenetat nici macar 5%!

Ma astept doar la niste schimbari in rau. Pentru unele specifice am avut deja niste semnale pe care doar timpul le va dovedi.

 


Re: RATB / STB - statistici, rapoarte, documente reiny2000

Regiunea București – Ilfov va trece la PMUD 2.0
Municipiul București a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) procedura de achiziție a serviciilor de consultanță pentru actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) pentru regiunea București-Ilfov.

Achiziția vine în contextul proiectului Mobilitate 2.0 – Planificare strategică și administrație publică digitalizată la nivelul regiunii București-Ilfov, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, având o valoare totală de 4.424.315,00 lei, din care valoarea totală eligibilă 3.987.315,00 lei.

Proiectul este implementat de Municipiul București în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) și constă în îmbunătățirea capacității administrative la nivelul regiunii prin dezvoltarea capacității de planificare strategică.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 06 iunie 2023. Anunțul poate fi consultat accesând următorul link: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c ... 00165547.
Ponderea punctajului:
- 35% preț
- 26% Metodologia de implementare a contractului, precum și o planificare adecvată a resurselor umane implicate în derularea acestuia și prezentarea activităților propuse
- 39% Experiența Experților Cheie

Termene limită:
- depuneri oferte: 6 iunie 2023
- evaluări: 6 februarie 2024
Link E-licitație: SEAP

Bugetul alocat este de 3.300.000,00 RON, iar finanțarea se va face prin Programul Operațional Capacitate Administrativă POCA.

 


Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbană Durabilă punmeister

Dar ceva concret se face pana in 2024 inafara de consultari n' shit? /sarcasm

 


Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbană Durabilă reiny2000

Ofertanții sunt:
1. Asocierea TTL PLANNING (Leader), CIVITTA STRATEGY & CONSULTING, Bogazici Proje Muhendislik
2. FIP CONSULTING (Leader), Electronic Solutions

 


Re: PMUD - Planul de Mobilitate Urbană Durabilă shoppy

Sa le spuna cineva ca in romaneste cuvantul este lider, nu leader.

 


Go to page:  1 2 3 4 5
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Documente strategice ale municipiului București  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407409 posts in 5071 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use