Topic: Interstatia Laminorului - PSS Zarea / PSS Zarea
422 posts, 104549 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Interstatia Laminorului - PSS Zarea / PSS Zarea
subway guru
Maine la pranz, final break out!...de Sfanta Vineri!

Nu pierdeti ocazia, ca alta nu va mai fi!

M4 tunele...gata!
uvictor wrote:
Ne poti anunta o ora aproximativa, pe masura ce ne apropiem de final? Ca poate suntem cativa amatori care dorim sa fim prezenti. Multumesc
Maine la pranz, final break out!...de Sfanta Vineri!

Nu pierdeti ocazia, ca alta nu va mai fi!

M4 tunele...gata!

-
- survola
-
Posted:
-
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Sfanta o sa fie folosita pt M6 sau isi ia zborul spre tarile calde ?
Sfanta o sa fie folosita pt M6 sau isi ia zborul spre tarile calde ?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Oricum pentru M 6 trebuie 2 cârtiţe, nu una, iar M 6 nu e inca in carti.
Oricum pentru M 6 trebuie 2 cârtiţe, nu una, iar M 6 nu e inca in carti.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Aici vorbim despre M4, despre M6 deschideti subiectul potrivit ca lucrurile se misca in directia potrivita, altfel...ramaneti in afara 'realitatilor'...
Aici vorbim despre M4, despre M6 deschideti subiectul potrivit ca lucrurile se misca in directia potrivita, altfel...ramaneti in afara 'realitatilor'...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Asa da, ma asteptam sa dureze mai putin decat prima data, dar e chiar o surpriza placuta ca strapungerea sa aiba loc maine
Referitor la M6, cred ca topicul merita sa fie deschis doar daca proiectul intra in POIM(aine
), altfel alocarea bugetara pe anul asta e zero din catre stiu eu. Chiar, sunt curios daca Metroul lucreaza pe datorie
Asa da, ma asteptam sa dureze mai putin decat prima data, dar e chiar o surpriza placuta ca strapungerea sa aiba loc maine

Referitor la M6, cred ca topicul merita sa fie deschis doar daca proiectul intra in POIM(aine

-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Când o sa apara ceva concret o sa-l redeschidem...Posteaza unde doresti informatia noua despre M 6 si o mut imediat in topicul dedicat.
Dar deocamdata nu se misca nimic in nici un sens, sunt numai speculatii.
Repet, posteaza informatia si o mutam noi instant.
Când o sa apara ceva concret o sa-l redeschidem...Posteaza unde doresti informatia noua despre M 6 si o mut imediat in topicul dedicat.
Dar deocamdata nu se misca nimic in nici un sens, sunt numai speculatii.
Repet, posteaza informatia si o mutam noi instant.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Punem pariu pe M6 la rectificativ?
Nu paria prea mult...ca pierzi sigur!

P.S.
Ce faci maine la pranz, te lasi doar in baza altora sau vrei sa fi 'martor' ca doar esti direct interesat...ne dam pentru ultima data cu TBMul pe Bucurestii Noi!!!
Adrian Rosca wrote:
Asa da, ma asteptam sa dureze mai putin decat prima data, dar e chiar o surpriza placuta ca strapungerea sa aiba loc maine![]()
Referitor la M6, cred ca topicul merita sa fie deschis doar daca proiectul intra in POIM(aine), altfel alocarea bugetara pe anul asta e zero din catre stiu eu. Chiar, sunt curios daca Metroul lucreaza pe datorie
Punem pariu pe M6 la rectificativ?
Nu paria prea mult...ca pierzi sigur!

P.S.
Ce faci maine la pranz, te lasi doar in baza altora sau vrei sa fi 'martor' ca doar esti direct interesat...ne dam pentru ultima data cu TBMul pe Bucurestii Noi!!!

- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Nu este "buget rectificativ".
Este "rectificare bugetară".
Şi NU se poate face mai devreme de luna IULIE.
Nu este "buget rectificativ".
Este "rectificare bugetară".
Şi NU se poate face mai devreme de luna IULIE.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ca sa se faca, trebuie sa existe finantare si documentatie de licitatie pentru achizitie publica...iar pentru documentele preparatorii se exista buget...ca nimeni nu lucreaza/actioneaza pe 'povesti'...
Dar nu vrei tu sa lamurim aceste 'cestiuni' acolo unde le e locul?
Ca sa se faca, trebuie sa existe finantare si documentatie de licitatie pentru achizitie publica...iar pentru documentele preparatorii se exista buget...ca nimeni nu lucreaza/actioneaza pe 'povesti'...
Dar nu vrei tu sa lamurim aceste 'cestiuni' acolo unde le e locul?

- TibiV
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Vineri la pranz la Zarea, de poimaine iti spun eu unde...
Vineri la pranz la Zarea, de poimaine iti spun eu unde...
- uvictor
-
Posted:
-
uvictor
Offf ce ma suparati voi pe mine!!! Nu ca vorbiti codat ci fiindca sunteti gata mai repede. Luni-marti aveam concediu, azi am...munca
Offf ce ma suparati voi pe mine!!! Nu ca vorbiti codat ci fiindca sunteti gata mai repede. Luni-marti aveam concediu, azi am...munca
- argos
-
Posted:
-
argos
Si eu mi - as fi dorit sa ajung, dar lucrez la o distanta considerabila de punctul Z. Mi-as dori.. nu neaparat pentru a vedea cartita spargand peretele (ca oricum nu e acces pentru oricine acolo), ci pentru a avea onoarea sa va intalnesc pe viu (subway, Adi Rosca, maestrul in avioane TibiV, poate andrei11, etc).
Stiu ca o luam pe aratura (offtopic) cu M6, dar nu mi se pare fair: lasati impresia ca se lucreaza pe sub masa... (mai ales in conditiile in care proiectul e controversat, cand legatura feroviara ar fi muuult mai ieftin de realizat, etc,etc).
Si eu mi - as fi dorit sa ajung, dar lucrez la o distanta considerabila de punctul Z. Mi-as dori.. nu neaparat pentru a vedea cartita spargand peretele (ca oricum nu e acces pentru oricine acolo), ci pentru a avea onoarea sa va intalnesc pe viu (subway, Adi Rosca, maestrul in avioane TibiV, poate andrei11, etc).
Stiu ca o luam pe aratura (offtopic) cu M6, dar nu mi se pare fair: lasati impresia ca se lucreaza pe sub masa... (mai ales in conditiile in care proiectul e controversat, cand legatura feroviara ar fi muuult mai ieftin de realizat, etc,etc).
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017
•
Choose destination