Transportul feroviar în RomâniaȘtiri, evenimente, discuții și documentații feroviare

 

Topic: Accidente și incidente în România

941 posts, 308018 views
 
Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68
 
 

📖 Pagination options
Re: Accidente și incidente în România Grunberg

Intrebarea e: "care opritor fix"? Nu cumva linia se termina nedefinit, in balarii? In mod normal ar fi fost acolo macar o movila de pamint.

 


Re: Accidente și incidente în România Gabi23

425-528 a celor de la Rail Force (ex-SNCF) a ars azi la Dumbărveni în timp ce se afla la tracțiunea unui tren de marfă, încărcat cu lemn.

Sursa: https://ziarulunirea.ro/foto-un-tren-de- ... -844008/
528 - INCENDIU DUMBRĂVENI...jpg (170.91 KB; downloaded 454 times)
528 - INCENDIU DUMBRĂVENI.jpg (55.18 KB; downloaded 454 times)

 Re: Accidente și incidente în România andreiiul

No comment

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-tren-regio-a-fost-lasat-in-camp-o-ora-si-jumatate-dupa-ce-locomotiva-i-a-fost-luata-ca-sa-salveze-un-tren-international-2479151
Un tren Regio a fost lăsat în câmp o oră și jumătate după ce locomotiva i-a fost luată ca "să salveze" un tren internațional.

Un tren Regio al CFR Călători a fost lăsat fără locomotivă timp de o oră și jumătate, după ce aceasta a fost luată pentru a tracta până la Craiova un tren Interregio Internațional.

Pasagerii trenului Regio au fost lăsați, joi dimineață, în halta Măldăeni, din județul Teleorman, timp de 94 de minute, scrie ClubFeroviar.ro.
Totul s-a întâmplat după ce locomotiva trenului internațional IR 72 Traianus, care circula pe ruta București – Timișoara – Budapesta, s-a defectat. În tren se aflau 350 de pasageri, dintre care 150 de copii care se duceau în tabără școlară la Drobeta Turnu Severin. Operatorul feroviar a folosit locomotiva trenului R-E 9902, care venea de la Târgu Jiu și se îndrepta spre București, potrivit sursei citate.

”Trenul și–a reluat circulația în condiții de siguranță, cu un alt mijloc de remorcare, după realizarea tuturor procedurilor aferente unei astfel de situații (acțiuni de manevră, detașare/atașare, proba frânei etc). Pasagerii trenului IR 72 vor primi apă şi produse preambalate în staţia Craiova. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și îi asigură că face toate operațiunile necesare pentru asigurarea unui transport în siguranță”, comunicase CFR Călători.
Trenul internațional a fost tractat până la Craiova, unde a fost înlocuită tracțiunea, iar locomotiva care a ajutat s-a întors la Măldăeni, a fost reatașată trenului Regio, care și-a reluat drumul către București.

Conform sursei citate, operatorul de stat a recurs la această variantă deoarece pasagerii din trenul internațional pot cere despăgubiri în cazul unor întârzieri mai mari de 60 de minute, în vreme pentru călătorii interni acest lucru nu se aplică.

 


Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, evenimente, discuții și documentații feroviare  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407368 posts in 5067 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use