Transportul feroviar în RomâniaȘtiri, evenimente, discuții și documentații feroviare

 

Topic: Accidente și incidente în România

953 posts, 344161 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 69
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Der Hofmeister

Au fost ceva probleme astazi. Personalul 3016 care a plecat la ora 12:55 din Brasov spre Bucuresti a acumulat minute bune de intarziere. In jur ora 17:00, cand ar fi trebuit sa ajunga deja la destinatia finala, astepta, burdusit de calatori, trecerea R 832 in gara Peris. Mai mult, IC 531 a avut-o la tractiune pe 41-0303-2, iar A 1823 era cuplat la o locomotiva seria 43 clasica (nu am putut vedea numarul complet). Clujencele traditionale au avut de patimit din cauza vremii, pare-se.

 


Re: Stiri, noutati, perspective didi

mai tineti minte accidentul?
Asa arata rama implicata in accident, acuma zace in depou la Brasov.Am si cateva poze cu telefonul facute in interior.{ostu de control era jumatate plin de bere si sticle sparte. :rollingonthefloor:  :rollingonthefloor: .Cred ca
si cei mai mari betivi si ar fi dorit sa fie ingropati in atita bere
.


 


Re: Stiri, noutati, perspective Gabi23

Circulaţie feroviară blocată între Craiova şi Timişoara din cauza unui accident, care a avut loc pe şine

Circulaţia feroviară între Craiova şi Timişoara este blocată la această oră din cauza unui accident. Trenul Rapid Timişoara Bucureşti a lovit o dubă de marfă, iar liniile electrice au fost întrerupte.
Duba de marfă a fost târâtă aproape 300 de metri pe şina de cale ferată. Potrivit corespondentului Antena3 aflat la faţa locului, se va interveni cu un utiliaj de mare tonaj pentru a îndepărta duba de pe calea ferată, putându-se relua astfel traficul feroviar.
Şi în apropiere de Târgoviste, traficul feroviar este blocat la aceasta ora. Un tir s-a rasturnat pe calea ferata din cauza poleiului, ţinând pe loc acum, de mai bine de o ora, un tren plin cu navetisti.

http://www.antena3.ro/romania/circulati ... 44665.html

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, noutati, perspective Utilizator anonim

Cineva a avut nevoie de o cutie de relee pe la Peris...

DSC08304.JPG (214.32 KB; downloaded 10983 times)

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, noutati, perspective Dr2005

.. iar altcineva nu ştie să scrie ordine de circulaţie (ce să te aştepţi de la unii care bagă IR de la Belgrad la linia 14 când trebuie să plece tren de Urziceni chiar în momentul ăla... evident, Urziceniul aşteaptă, dar lângă el e tren de Târgovişte, care trebuie să îi taie parcursul să o ia spre Chitila, aşa că se întârzie toate). Ce naibii, e BLA, dacă nu e semnal de intrare / ieşire poţi să treci de el şi să mergi cu 20 km/h... nici dacă mergi de la Brazi la Bucureşti cu 20 km/h nu faci 170 minute...

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, noutati, perspective Utilizator anonim

La ora asta toate trenurile care circula intre Bucuresti si Ploiesti sunt blocate in Brazi si Ploiesti Sud/Vest. S.a furat cablul de semnalizare in zona Ploiesti. Intarzierile vor fi de pana la 30 minute.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Der Hofmeister

Utilizator anonim wrote:
La ora asta toate trenurile care circula intre Bucuresti si Ploiesti sunt blocate in Brazi si Ploiesti Sud/Vest. S.a furat cablul de semnalizare in zona Ploiesti. Intarzierile vor fi de pana la 30 minute.


Lasa, ca au fost si de pana la 120 de minute. :lol:

Şase trenuri ajung în Bucureşti cu întârzieri de peste 100 de minute, după furtul unor cabluri

Circulaţia feroviară pe rutele Ploieşti Vest – Brazi şi Ploieşti Sud – Brazi se desfăşoară la cale liberă din cauza unei defecţiuni la instalaţia de dirijare a traficului provocată de furtul unor cabluri, astfel că şase trenuri ajung în Bucureşti cu întârzieri de până la 110 minute, informează CFR.

Potrivit CFR, defecţiunea a fost produsă de persoane necunoscute care, în cursul nopţii, au tăiat şi sustras cabluri de alimentare din complexul instalaţiei de control al traficului.

Din cauza acestei defecţiuni, circulaţia trenurilor pe relaţiile Ploieşti Vest - Brazi şi Ploieşti Sud - Brazi se desfăşoară la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate.

Întârzierile înregistrate în traficul feroviar la intrarea în Bucureşti Nord sunt cuprinse între 40 - 110 minute.

Astfel, ajung cu întârziere în Gara de Nord, IR 1550 care circulă în relaţia Mărăşeşti - Bucureşti Nord (100 minute), R 14064 care circulă în relaţia Braşov - Bucureşti Nord (90 minute), IR 1658 care circulă în relaţia Bicaz - Bucureşti Nord (60 minute), R 3004 care circulă în relaţia Braşov - Bucureşti Nord (110 minute), IR 1624 care circulă în relaţia Sibiu - Bucureşti Nord (75 minute), IC 473 care circulă în relaţia Budapesta - Bucureşti Nord (40 minute).

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară lucrări de înlocuire a cablurilor, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.

www.mediafax.ro

 


 • Tom
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, noutati, perspective Tom

Utilizator anonim wrote:
La ora asta toate trenurile care circula intre Bucuresti si Ploiesti sunt blocate in Brazi si Ploiesti Sud/Vest. S.a furat cablul de semnalizare in zona Ploiesti. Intarzierile vor fi de pana la 30 minute.
Am dus la gara pe cineva care avea tren la ora 12:00. A plecat in final la 12:30 cu autocarul, din acelasi motiv.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Elful

EA-428 a GFR a luat azi foc la Pajura in jurul orei 14:00. Nu stiu cat de grav este, ideea este ca au fost solicitati pompierii catre statia Chitila de catre mecanicul altui tren care trecea pe acolo acesta mentionand "Ia-ma repede de aici ca a luat foc un GFR la Pajura" si "Suna repede la 112 nu mai sta ca flacarile sunt sub vagoane".

 


Re: Stiri, noutati, perspective stefan_br

Ce se mai intampla prin Barbosi Triaj...

La un pas de catastrofă feroviară. Doi hoţi au fost prinşi în timp ce demontau saboţii de frână ai unui tren

20 martie 2012, 11:17 |  Autor: Costel Crângan

Incidentul s-a petrecut în triajul de la Barboşi. Garnitura de tren la care "operau" cei doi hoţi transporta cocs către combinatul siderurgic ArcelorMittal din Galaţi. Indivizii reuşiseră deja să demonteze 15 componente din sistemul de frânare al unui vagon.

Petrişor P., de 24 de ani, din Vlădeşti, şi Costică I., de 30 de ani, din Galaţi, au fost prinşi de poliţiştii de la Transporturi în timp ce demontau saboţii de frână ai unei garnituri feroviare încărcate cu cocs pentru combinatul siderurgic. Cei doi demontaseră deja 15 piese metalice, iar paguba produsă de ei, neremediată, ar fi pus în pericol grav siguranţa trenului, care ar fi fost în percol de deraiere.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi vandali pentru cercetări, acestora întocmindu-li-se dosar penal pentru pătrundere fără drept în zona de siguranţă a infrastructurii feroviare şi furt. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, Petrişor  P. şi Costică I. riscă, potrivit legislaţiei în vigoare, până la 15 ani închisoare.

sursa: http://www.adevarul.ro/locale/galati/Ga ... 33450.html

 


Re: Stiri, noutati, perspective Elful

De ieri se circula cu ordin si la Baneasa ca s-au furat componente de semnalizare si din zona macazelor de la bobinele de joanta. Unul din cei doi colorati, care au trecut pe langa mine, a fost prins, insa nu s-a gasit nimic asupra lui. Au venit trei echipaje de la Politie, TF, imbracati in civil dupa ce IDM-istul statie a plecat din gara catre semnalul de intrare dinspre C-ta pentru a constata aceste defectiuni si probabil a anuntat respectivele echipaje. Intre timp si eu sunasem la 112 sa trimita pe cineva, din pacate nu i-am putut fotografia cand umblau la macaze pentru ca eram singur.

De vreo 3-4 saptamani si intre Chiajna si Bucurestii Noi se circula cu ordin din acelasi motiv.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Axel

O locomotiva Diesel a operatorului G.F.R. a mers de una singura pe Valea Prahovei dupa ce mecanicul acesteia a coborat intr-o halta sa se duca la WC si sa semneze nisteacte. :?

Sursa: Realitatea TV.

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, noutati, perspective Dr2005

De fapt, mecanicul a coborât în Dârste ca să meargă la IDM. Nu a strâns frâna de mână şi locomotiva a luat-o la vale, a mers până în Braşov Triaj şi s-a răsturnat pe o abatere.

 


Re: Stiri, noutati, perspective shoppy

Eu zic ca se vedea pe fata lui ca era baut. Asta e ,tombstone theory, dupa ala care s-a busit cu EA 1024 intr-un personal urmeaza asata, la foecare 5 ani zburam cate unu afara, altfel nu se poate.
Nu intelegeam ce se intampla ca tot auzeam ceva de Darste si Timisul de Jos, ca eu sunt in Sacele si trenurile circula normal.

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 69
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, evenimente, discuții și documentații feroviare  • 
Choose destination

Since our 2314 forum members have written 423857 posts in 5275 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use