Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Discuții diverse despre transportul în comun

2025 posts, 492630 views
 
Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 145
 
 

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures ByOnu

Florinds wrote:
Sincer, nu cred ca legitimeaza copilul daca are intre 5 si 7 ani...


N-are relevanta, n-ar trebui sa scrie asta in lege. Oricum in opinia mea, pana la 14 ani ar trebui sa fie gratuit.

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Florinds

Pai chiar pana la 18, fata de pensionari copiii nu pot castiga bani. Pensionarii au si pensia, tot felul de colaborari si au gratuitate...
Asa se vede cum vor sa creasca natalitatea/intinereasca populatia.

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures aztec

Azi a fost haos pe linia 368.
Am stat la statia de la Galeriile Orizont aproape 40min in jurul orei 14.00 pana sa ajunga un 368.
Au trecut peste 3 de 168, cel putin 4 de 226 ,vreo 6-7 de 300...368 pauza. A trecut ceva ce se retragea...nu stiu numarul.
Am sunat la dispecerat, am inteles ca erau 5 pe traseu.. Catre curse trebuiau sa fie?
El trebuia sa treaca la 7 sau 9 minute...dar au trecut 40 min cat am stat eu in statie. Nu zic de aglomeratia din autobuz apoi..
RUSINE.

Cand o sa vad o greva la RATB nu pentru salarii si drepturi ci pt ca nu pot oferii pt calatori anumite drepturi ca siguranta, predictibilitate, igiena si confort..din lipsa sau insuficienta sustineri si finantarii....o sa imi mai schimb parerea despre ei..

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Florinds

40 minute nu am stat niciodata... Cedam si mergeam pe jos sau cu taxiul.
Am stat si eu mai demult 20 minute dupa oricare din 168, 268, 668 si au venit doar 368 si 105. :) Probabil ca sunt doar 2*668 pe traseu, iar restul au fost blocate in trafic. Oricum sunt prea putine autobuze, iar cele care au mai ramas stau la capat sau deservesc tot felul de linii temporare 6xx...

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Victor92

@aztec: "Haos" este pe linia 368 inca din luna mai-iunie. De la 1 Octombrie, parcul s-a marit doar pe hartie pe aceasta linie. Explicatiile sunt variante: nu sunt soferi, nu sunt autobuze, blocajele din trafic si numarul mare de masini de Bucuresti de cand au revenit studentii.

Inclin sa cred ca la ora respectiva nu erau 5 autobuze la traseu. Desigur au mai fost cazuri acum cateva saptamani in care, intr-adevar, au ramas doar 5 autobuze la pranz. Poate azi erau maxim 7-9... sa zicem. Oricum, intre orele 11 si 14, sunt doar turele normale in 368, cele mici urmand sa iasa la traseu, treptat, de la 13:30 spre 15:45...

Eu zic ca ar fi cazul sa ne concentram si sa identificam o gama variata de situatii neplacute si pe alte linii din Bucuresti. Spre exemplu, in aceasta seara, la ora 20;30, erau 4-5 autobuze ale linie 300 la Clabucet, intervalul de succedare fiind de 10 minute ...

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures aztec

Asta a fost raspunsul telefonic"sunt iesite 5 in traseu". Acum poate nu am inteles eu bine..o fi zis din traseu...certe ca, am stat ca prostul platitor de abonament. Puteam sa iau 168... dar nu aveau 3 statii comune pana in cartier...si aici iarasi 3...pana la alta reunore de trasee....
Dar nu inteleg de ce intercaleaza "gaurile"  intre ele...

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Florinds

Chiar, am uitat sa intreb de ce nu ai facut asa. De ce zici ca nu au statii comune? Puteai merge cu 168-268-668 pana la Favorit si apoi trolee. Unde voiai sa ajungi?

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures aztec

BD.NICOLAE BALCESCU..statie comuna venind pe traseu..de fapt venind din cartier de la Piata Mogjhioros pana in Romana au acelasi traseu.
De la Romana se bifurca si se reunesc pe Dacia...apoi acelasi traseu pana la Piata Moghioros..iar bifurcate pana pe valea Argesului...si au capete diferite..
Am atasat traseele. Si in cartier aveau trasee asemanatoare oarecum, dar de cand cu metroul si scoaterea troleelor de pe ramura nordica...au mutat si 168.
Si discutii cu cei ce controleaza am mai avut si nu prea mai am chef, de cand plateam bilet (nu abonament ca acum) pt o statie, de la Nicolae Balcescu pana in Romana trebuia sa taxezi pt o statie si sa mai taxexi odata in Romana... sau sa mergi ilegal o statie..si sa taxexi in Romana.
111.jpg (330.38 KB; downloaded 2320 times)

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Florinds

Am inteles acum, scuze, vad ca ai scris de 300 si Galeriile Orizont. Am crezut ca erai mai aproape si aveai mai multe sanse, x68, 137, 138 pana la Academie, etc.
Dinspre Romana catre Drumul Taberei, intr-adevar, RATB sufera foarte tare, ai doar 168 si 368 la niste intervale si deci aglomeratie incredibile.

Si totusi puteai lua 168 pana la trolee... 168 a fost mutat pe ramura de Nord pentru ca acolo situatia era mai dezastruoasa decat in Sud, nu se putea urca de la Piata Moghioros in 668/268 ;)
De fapt, 268 este degeaba, sincer nu il vad niciodata. Daca pe site este programat la un interval de 22-25 minute, iti dai seama cum e in realitate. 668 la 8-13 minute pe site... E distractie cand vine trenuletul 168-268-668, dupa el va fi potopul, asa ca spor la inghesuit ca sa prinzi ultimul vagon.
Drumul Taberei este un cartier mai imbatranit decat celelalte si pensionarii se plimba toata ziua,  daca nu au limita de calatorii sau ora...

Dar daca te aud cei din Pantelimon sau Berceni ca te plangi... :)

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Gabi23

Astăzi șoferii de la Autobaza Alexandria au protestat circulând cu farurile aprinse, în semn de solidaritate cu colegii agresați săptămâna trecută de către călători furioși...

P.S. Observați și cele 5 autobuze în trenuleț 168, 268, 668, 105, 368...
Alexandria - 26.10.2015.JPG (131.78 KB; downloaded 2159 times)

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures subway guru

Un articol de mai mare hazul...
http://www.b365.ro/cea-mai-frumoasa-lin...39700.html
Cat de imbecil poti sa fi ca sa te extaziezi ca vitelul la poarta noua in fata unei situatii cu totul anormale si potential generatoare de accidente???
Frunzele umede cazute pe sina de tramvai...pur si simplu lasa vehiculele fara frane!!!
Maine-poimaine urmeaza sa admiram gramezile de gunoaie 'nerecoltate' de pe strazi pentru ca sunt generatoare de 'compost eco-bio, frumos mirositoare si adapost de animalute rozatoare taman folositoare pentru igiena publica in peisaje idilice???
pana unde poate merge prostia?...ca din pacate...nu doare!!!
:?
Cum se razbuna generalul de patru tinichele pe bucuresteni:
http://www.b365.ro/circulatia-tramvaiel...40023.html
"Primele probleme au început să apară miercuri, în jurul orei 17.00, la intersecţia Drumul Taberei cu Str. Braşov...Agenţii de la Brigada Rutieră au ajuns în jurul orei 19.15"
Cam atat a inteles Don Izmana din democratie si din indeplinirea obligatiilor fata de cetatenii contribuabili, sa retraga agentii de la rutiera de pe strazi...sau erau ocupati cu 'contrafacerea' dovezilor cerute de parchet si nu mai aveau timp sa fie 'la datorie'???
Mama lui de bizon...ca la turbare devine...pericol public...
Chiar nu se gaseste nimeni sa-l traga de urechi, sa-i dea doua la gioale ca, poate-poate-i vine mintea la cap???
:twisted:

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures cris_m

Mai nou, in autobuzul 4175 a aparut un nou anunt vocal pe care nu l-am mai intalnit:
"Stimati calatori, in timpul mersului, va rugam sa va tineti de barele de sustinere. Evitati accidentarile"

Sa inteleg ca la franele bruste pe care obisnuiesc sa le puna soferii de la Titan, au reusit sa rastoarne "sacii de cartofi" pe care ii transporta claie peste gramada si au zis sa se asigure? :twisted:

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures DAF SB220

Şi la autob. Obregia este un E3 care anunţă aşa. :)

 


Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Axel

Toate autobuzele anunta mesajul respectiv      :!:

 


Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 145
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2247 forum members have written 416967 posts in 5189 topics and 507 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use