Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

 

Topic: Reconstrucție Calea Victoriei (2013-2015)

563 posts, 3110303 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 41
 
 

📖 Pagination options
Re: Reconstructie Calea Victoriei Serban

Viitoarea pista de biciclete
image.jpg (371.52 KB; downloaded 2824 times)
image.jpg (182.3 KB; downloaded 2827 times)

 


Re: Reconstructie Calea Victoriei Nightwolf

Da da se sapa peste tot... o sa se circule in curand pe o singura banda pe Calea Victoriei...

 


Re: Reconstructie Calea Victoriei ByOnu

Si? Nu vad care este problema in asta. Se circula pe o banda deoarece dupa cum se vede si in poza, in dreapta unii stationeaza aiurea pe prima banda.

 


Re: Reconstructie Calea Victoriei Robert24

Cand o sa trebuiasca sa te deplasezi in interes de serviciu pe acolo pe la ore de varf, peste cativa ani, nu o sa ma spui asa...

 


Re: Reconstructie Calea Victoriei ByOnu

Si daca peste cativa ani Bucurestiul va fi impanzit de piste de biciclete astfel incat nu voi avea motiv sa ma deplasez pana acolo cu masina? :D
Oricum nu vad care este ideea in sine. Se sapa mereu pentru retele edilitare iar nimeni nu zice nimic, acum cand vorbim despre o pista de biciclete brusc devine o problema. Eu asta am inteles, scuzele mele.

In fine, tocmai din acest motiv sustin amenajarea parcarii suberane din piata care ne e promisa de multi multi ani. ;)

 


Re: Reconstructie Calea Victoriei Robert24

Pistele de biciclete fireste, raman o idee foarte buna!
Dar, cand vine vorba de deplasari business nu sunt DELOC o solutie. Nu spun ca nu poti pedala in costum, daca esti masochist, dar cand trebuie sa te duci la o intalnire cu un client / partener chiar nu iti mai poti permite sa ajungi la intalnirea respectiva transpirat...

Ce nu se intelege de multi din pacate, atata vreme cat gatuiesti deplasarea pe anumite artere in oras, nu inseamna ca descurajezi deplasarea cu masina, ci, din contra, o si mai mare aglomeratie in toata zona adiacenta!

 Re: Reconstructie Calea Victoriei Sava_6115-6315

Batalia nu se da doar intre biciclisti (masochisti) si soferi. Mai  exista si  transportul in comun de suprafata, dar care din "n" motive nu se vrea a fi la inaltimea unei capitale europene cum  se doreste a fi Bucurestiul. De ce nu baga macelaru' sef o linie permanenta de autobuze pe Victoriei pentru creea o alternativa la masina personala/de serviciu? Iar mersul in constum pe bicicleta nu  e o rusine, este o practica uzuala in vest! Intr-adevar, la noi  este un "masochinism" sa zic asa, pentru  ca multi biciclisti merg dupa cum ii taie capu, iar soferii nici nu tin cont de prezenta regulamentara (cand este...ca de multe ori....) a acestora in trafic.

 


Re: Reconstructie Calea Victoriei Serban

Astazi, toata ziua, pista a fost full de masini, asa ca muncitorii au pus in capete stalpisori. Foarte bine, sper doar ca dupa asfaltare sa ii schimbe cu unii noi, astia erau vai de capul lor.

La cat de inalta e bordura, chiar si dupa asternerea uzurii nu cred ca se va putea trece cu masina peste ea.
image.jpg (437.15 KB; downloaded 2577 times)

 


Re: Reconstructie Calea Victoriei bekxy

Bănuiesc că e bucurie mare la Primărie. Au mai găsit o cale de a consuma borduri, după ce n-au mai avut unde să le pună sculate. Borduri, more borduri!
Noroc cu consumul de borduri, că s-au ales şi bicicliştii cu pistă :). Win-win!

 


Re: Reconstructie Calea Victoriei Serban

@bekxy Si mie mi ar fi placut sa fim la nivelul de civilizatie in care o dunga pe asfalt sa fie suficienta incat pista sa nu fie o parcare. Din pacate, in orasul asta plin de nesimtiti, in care doar fraierii redpecta regulile, bordura este singura solutie. Eu sunt convins ca vor exista soferi (cred si sper ca f f putini) care vor gasi o solutie sa parcheze si pe pista aceasta, dupa finalizarea lucrarilor.

 


Re: Reconstructie Calea Victoriei ByOnu

Pai cum sa puna ei borduri? Alea le pui odata si gata. Pe cand astea trebuiesc schimbate de doua ori pe an. Inca sper sa monteze borduri.

 


Re: Reconstructie Calea Victoriei Sava_6115-6315

ADY, n-am  mai intrat in detalii caci le-am  dezbatut de prea multe ori si  deja mi  s-a luat. Probabil  ca trebuie sa ajungem  sa avem smog ca la chinezi, dar nu din cauza industriei, ci din  cauza traficului ca sa se mai miste ceva... Dar noroc ca vara lumea mai pleaca in concedii caci majoritatea sunt corporatisti.

Legat  de transport public, cred ca acele alveole vor fi pentru linia turistica ,iar iarna vor parca bizonii. Ar fi utila o linie de autobuze intre Piata  Victoriei si Unirii prin Calea Victoriei cu intoarcere pe Magheru sau Berzei-Buzesti... Numai  sa se vrea!!

 


Re: Reconstructie Calea Victoriei florin

Câteva poze de aseară. Banda de biciclete are borduri până la Sevastopol, cu asfaltarea (primul strat) au ajuns până la Grivița, au pregătit canalele pentru stratul final.

Continuă să apară magazine noi:

Canalele pregătite pentru stratul final, șoferii fac slalom:

Strada Nicolae Iorga, nu știu ce fac aici:

Aici s-au grăbit un pic, semnele ar trebui acoperite până termină pista:

Poate unii copaci ar trebui tăiați (înlocuiți) totuși:

În așteptarea nopții: 


Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 41
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2247 forum members have written 416967 posts in 5189 topics and 507 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use