Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe)

Topic: DISCUȚII: Reabilitare Pasaj Suprateran Băneasa

222 posts, 46249 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9  ... 16

📖 Pagination options
Re: Reabilitare Pasaj Suprateran Baneasa Nightwolf

Mi-au scos stalpii de pe mijlco si mi-au construit tzepe orizontale ... vai de capu` meu ....

Re: Reabilitare Pasaj Suprateran Baneasa shoppy

Tepele sunt doar 4, plus ca exista accesoriu care se poate monta in capatul ala ca sa nu te infigi chiar asa tare, tot e mai bine.

Re: Reabilitare Pasaj Suprateran Baneasa telvanni

Stadiul lucrarilor pe zona liniei de tramvai, marti 8 noiembrie 2011.

Decopertat beton existent: 90%
armarea si turnarea suprabetonarii: 75%
hidroizolatie: 25%

UPDATE:

Stadiul lucarilor azi, 15 noiembrie:

Decopertat beton existent: 100%
armare si turnare suprabetonare: 100% Se lucreaza la ultimul rost (zona unde incepe podul, capat spre Baneasa)
hidroizolatie: 60%
strat protectie hidroizolatie (asfalt): 30%

Pentru aducere aminte: [/i]
telvanni wrote:
Intersectia Ion Ionescu de la Brad cu Sisesti. Acolo e o intersectie in T. Regula e simpla: au pe rand verde de pe fiecare sens. Problema e ca de pe Sisesti poti face dreapta nestingherit cand au verde cei care sunt pe I.I. de la Brad spre Baneasa. Pur si simplu te uiti cum e liber sa faci dreapta si nu poti face ca ramai fara permis. Nu exista nici trecere de pietoni ca sa fie o justificare. Problema e ca se cam face coada la orele de varf.

Am facut o sesizare catre ADMINISTRAŢIA  STRĂZILOR SERVICIUL REGLEMENTARE CIRCULAŢIE

A venit si raspunsul:

Urmare a e-mail-ului dumneavoastră înregistrat la Administraţia  Străzilor  cu
     nr.20639/02.11.2011 ,  în care propuneţi semaforizarea intersecţiei bd. Ion Ionescu de
     la Brad cu str. Gheorghe Ionescu Siseşti , vă comunicăm următoarele .
                 În şedinţa Comisiei Tehnice de Circulaţie a municipiului Bucureşti  din data de
     04.08.2011, nu s-a avizat din punct de vedere tehnic al circulaţiei rutiere, reglementarea
     privind instalarea unei lămpi verde intermitent pentru efectuarea virajului către dreapta
     pe bd. Ion Ionescu de la Brad x str. Gheorghe Ionescu Siseşti.
                 Pentru motivarea respingerii propunerii dumneavoastră  şi justificarea avizului  
     negativ , vă rugăm să vă adresaţi Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei
     Municipiului Bucureşti.

Cu deosebită consideraţie ,

DIRECTOR  ADJUNCT,
         Bogdan TAT
                                                                                             ŞEF SERVICIU ,
                                                                                            Vasilica NICOLAE
    Întocmit ,
    Arţăreanu Ramona

Chiar sunt curios de ce nu s-a aprobat.

Re: Reabilitare Pasaj Suprateran Baneasa alex230ro

e simplu ,nu se obosesc pentru ca ,chiar daca ar fi intermitent banda aia s-ar umple relativ rapid de masini care vor merge inainte .Oricum de afectat circulatia in mod negativ nu ar afecta-o instalarea unui semafor cu dreapta intermitent

Re: Reabilitare Pasaj Suprateran Baneasa ANTENA

telvanni wrote:
Pentru aducere aminte: [/i]
telvanni wrote:
Intersectia Ion Ionescu de la Brad cu Sisesti. Acolo e o intersectie in T. Regula e simpla: au pe rand verde de pe fiecare sens. Problema e ca de pe Sisesti poti face dreapta nestingherit cand au verde cei care sunt pe I.I. de la Brad spre Baneasa. Pur si simplu te uiti cum e liber sa faci dreapta si nu poti face ca ramai fara permis. Nu exista nici trecere de pietoni ca sa fie o justificare. Problema e ca se cam face coada la orele de varf.

Am facut o sesizare catre ADMINISTRAŢIA  STRĂZILOR SERVICIUL REGLEMENTARE CIRCULAŢIE

E foarte simplu
Cei care vin dinspre Straulesti pot face nestingheriti si stanga pe Sisesti.
De aia nu ti-au aprobat solicitarea.
Dar nu inteleg ce cauta discutia in topicul asta.

telvanni wrote:
Stadiul lucrarilor pe zona liniei de tramvai, marti 8 noiembrie 2011.

Decopertat beton existent: 90%
armarea si turnarea suprabetonarii: 75%
hidroizolatie: 25%

UPDATE:

Stadiul lucarilor azi, 15 noiembrie:

Decopertat beton existent: 100%
armare si turnare suprabetonare: 100% Se lucreaza la ultimul rost (zona unde incepe podul, capat spre Baneasa)
hidroizolatie: 60%
strat protectie hidroizolatie (asfalt): 30%

Stadiu ca stadiu, dar de ce nu incep sa puna linia de tramvai?!
Jumatate din pod e gata complet, cu asfaltul turnat.
Asta e, inca o lucrare care nu se termina anul asta.

Off topic
#ANTENA
Clar, locul discutiei nu este aici, dar aici a inceput si m-am gandit ca tot aici trebuie sa se incheie. Ce nu inteleg e ce treaba au cei care vin dinspre Staulesti si fac stanga pe Sisesti cu liber la dreapta ptr cei care sunt pe Sisesti?

Propun continuarea discutiei aici: viewtopic.php?f=24&t=753&start=154

Back on topic:

de dimineata stadiul era cam asa:
hidroizolatie: cca 80%
protectie hidroizolatie (asfalt): cca 75%
se decoperta ultima portiune de 20m intre linia noua de pe Aerogarii si pod.
se lucra la rosturile podului

Banuiesc ca urmeaza montajul liniei. Nu ma pricep la asa ceva asa ca nu stiu care sunt etapele si cat dureaza.

UPDATE:
luni dimineata, 21 nov, stadiul era urmatorul:

hidroizolatie: 100%
protectie hidroizolatie (asfalt): 80-85%
Nu se lucra la nimic.

UPDATE stadiu 21 nov. seara
Am trecut prin zona si era finalizat complet, asfalt, tot ce vrei, totul bec. Tot nu inteleg de ce nu se apuca odata sa puna sinele. Parca intentionat nu vor sa termine anul asta.

UPDATE: 22nov, dimineata

"Agitatie mare" la modul ca erau cca 8-9 flacai cu maturi in mana.

Re: Reabilitare Pasaj Suprateran Baneasa ByOnu

Ia uitati-va cine-si facea aparitia noaptea tarziu!! :P Tot batranul DAC e baza... Ce faceau oare?
jn_cam_dac.PNG (652.02 KB; downloaded 3030 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Reabilitare Pasaj Suprateran Baneasa Utilizator anonim

Mai carpesc si ei cate o sina rupta, mai schimba o dala etc.  :lol:

UPDATE, 23 nov, dimineata:
Circulatia pe sensul Baneasa->Barbu Vacarescu se facea fix pe unde au terminat de curand: asfaltul de pe zona liniei de tramvai.
Pe sensul auto Baneasa->Barbu Vacarescu (acum liber de masini) se faceau diverse lucrari, nu prea mi-am dat eu seama ce, intuiesc doar ca vor monta bordurile pentru delimitarea liniei de tramvai si la urma vor asterne ultimul strat de asfalt si se vor face marcajele. Erau destul de multi muncitori si utilaje la ora 8:00.

Re: Reabilitare Pasaj Suprateran Baneasa maxxhl

se lucreaza la rosturile de dilatare ... chiar am trecut saptamana trecuta pe acolo inainte sa inceapa sa lucreze la ele si deja crapase asfaltul la unul ...

Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9  ... 16

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe)  • 
Choose destination

Since our 2406 forum members have written 432394 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”