Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Dialog cu administrația

2221 posts, 440596 views
 
Go to page:  1  ... 91 92 93 94 95 96 97  ... 159
 
 

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administratia andrei11

Rezolvat.
Ai dat ( din greșeală ) dublu click în loc de click. Se mai întâmplă, nu ești primul / ultimul. Un coleg de-al nostru a postat un mesaj de trei ori. N-am înțeles cum a reușit... :bere:

 


Re: Dialog cu administratia cris_m

Daca ai probleme cu conexiunea, pot sa apara dubluri ale mesajelor. De 3 ori nu am vazut/patit.

 


Re: Dialog cu administratia shoppy

In legatura cu regula 3 de la STB "Folosirea unor termeni nepotriviti si complet subiectivi precum: „bijuterii”, „cotețe”, „coșciuge”, „troace” și altele similare în descrierea unor vehicule;", propun sa se foloseasca si la vehicule feroviare(sau defapt pe tot forumul).

 


Re: Dialog cu administratia cris_m

La un moment dat ma gandisem si eu la treaba asta, recunosc ca nu sunt asa cu ochii in patru la feroviare ca la Bucuresti. Banuiesc ca sunt motive intemeiate in spatele acestei propuneri. O sa discutam la nivelul echipei aceasta propunere si revenim cu un raspuns. Multumim pentru feedback!

 


Re: Dialog cu administratia BodoMinea

Merge foarte greu forumul în ultima jumătate de oră... request timed out și altele. Abia acum am reușit să îl accesez, după minute bune.

 


Re: Dialog cu administratia andrei11

Și la mine a fost, da' i-a trecut.  :mrgreen:

 


Re: Dialog cu administratia messe

@cris_m, mi-ai scris sa-ti mentionez aici daca tot am ora postarilor defazata cu + 1h, la fel apare, ultimul mesaj l-am postat la ora 18 aproximativ si a aparut pe site ora 19:00. Iti trimit ce-mi apare in bara pe fond albastru(partea de jos)  Ora este UTC + 2 [ DST ]. Mentionez ca acum e ora 18:33 cand am postat acest mesaj.

 


Re: Dialog cu administratia Costin

De ceva vreme ora de iarna este UTC + 1 pe forum, e un bug care cred ca tine de host...

 


Re: Dialog cu administratia messe

Multumesc Costin! Rezolvat. :bere:

 


Re: Dialog cu administratia messe

Costin wrote:
De ceva vreme ora de iarna este UTC + 1 pe forum, e un bug care cred ca tine de host...

Probabil, cand s-a trecut la ora de iarna a functionat OK pe UTC+2, de vreo 2 saptamani a aparut acest defazaj, in fine, poate am intrat si noi in lumea buna a Europei  ;)

 


Re: Accidente / incidente misterr

Dragos31 wrote:
Liniile 3 și 45 sunt blocate pe Șoseaua Chitilei.

Sursa - Info Trafic București și Ilfov/Facebook: https://www.facebook.com/groups/InfoTra ... 685672870/


Pagina este criptată (trebuie nume de utilizator și parolă), nu poate fi accesată.

 


Re: Accidente / incidente andrei11

Misterr, am mai precizat de cel puțin 10 ori până acum, nu e nimic criptat.
99,99999 % din useri au cont de Facebook. Dacă ai cont de Facebook poți intra pe pagină în mod firesc. Fă-ți și tu cont, durează câteva minute și nu o să mai ai nicio problemă cu << criptările >>  :bere:
Accidente.jpg (406.22 KB; downloaded 2274 times)

 


Re: Accidente / incidente Florinds

Dar nu e normal sa iti faci cont ca sa afli informatii. Acest FB vinde datele voastre personale si apoi primiti spam pe mail. Toate tarile ii amendeaza bine de tot pentru lucrul asta, Italia 10 mil. euro, Ungaria 3 mil. euro, institutiile noastre ii ajuta si posteaza informatii in loc sa ii amendeze.

 


Re: Accidente / incidente Costin

Este alegerea fiecaruia unde isi face cont si unde nu. Este de asemenea cunoscut si general acceptat peste tot ca facebookul functioneaza doar pe baza de cont.

MetrouUsor nu va restrictiona niciodata citarea unor surse din nici un motiv posibil, cu atat mai putin obligativitatea crearii unui cont, este permis sa se posteze informatii de pe facebook si nu este problema nici a autorului si nici a MetrouUsor daca cititorul nu are cont de facebook. Cititorul interactioneaza (sau nu) cu informatia preluata aici de pe facebook la fel ca pe oricare alt website, deci nu ne asumam raspunderea pentru asta.

Discutia este inutila, precum si remarca ca trebuie cont pe facebook pentru fiecare informatie preluata de acolo. Stim deja!

Ce se poate face, si chiar este recomandat in regulament, este ca la preluarea informatiilor ele sa fie citate in intregime pe forum (text si foto, daca este posibila descarcarea). Din pacate, nu este posibila preluarea tuturor tipurilor de informatie multimedia, dar asa cum am mentionat mai sus, nu este respobsabilitatea noastra sa facem posibila preluarea lor.

 


Go to page:  1  ... 91 92 93 94 95 96 97  ... 159
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2277 forum members have written 420554 posts in 5240 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use