Topic: Dialog cu administrația
2305 posts, 493359 views
📖 Pagination options
- Costin
-
Posted:
-
Re: Dialog cu administratia
Costin
Un centralizator care sa asocieze o problema cu o institutie e chiar binevenit. Sfatul meu e ca toti care trimit petitii sa contribuie, poate incepe oricine cu un topic nou la "colaboratori si pagini utile". Persoane - nu! Nici macar daca si-au facut adresa publica.
Un centralizator care sa asocieze o problema cu o institutie e chiar binevenit. Sfatul meu e ca toti care trimit petitii sa contribuie, poate incepe oricine cu un topic nou la "colaboratori si pagini utile". Persoane - nu! Nici macar daca si-au facut adresa publica.
- Lucian
-
Posted:
-
Lucian
Propun și eu înființarea unui nou topic dedicat jocului OMSI 2. Cred ca mulți dintre noi îl joacă.
Propun și eu înființarea unui nou topic dedicat jocului OMSI 2. Cred ca mulți dintre noi îl joacă.
- Andrei98
-
Posted:
-
- Lucian
-
Posted:
-
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
In acest moment forumul imi merge foarte greu, am primit de nenumarate ori eroarea cu "Resource Limit Is Reached" si nu dispare nici dupa 10 refresh-uri. Abea am reusit sa postez acest mesaj...
In acest moment forumul imi merge foarte greu, am primit de nenumarate ori eroarea cu "Resource Limit Is Reached" si nu dispare nici dupa 10 refresh-uri. Abea am reusit sa postez acest mesaj...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Idem !
19:50. Și-a dat drumul...Cel puțin la mine.
Idem !
19:50. Și-a dat drumul...Cel puțin la mine.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Pentru Orex, relativ la M5 - Romancierilor. Situatia este reglementata de regulamentul forumului, cap I art 6.
Pentru Orex, relativ la M5 - Romancierilor. Situatia este reglementata de regulamentul forumului, cap I art 6.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Poate modifica cineva, vă rog, titlul topicului „Tramvaiele Timiș din colecția muzeului“ în „Tramvaiele Timiș 2 din colecția muzeului“. Mulțumesc.
Topicul în cauză: viewtopic.php?f=408&t=4769
Poate modifica cineva, vă rog, titlul topicului „Tramvaiele Timiș din colecția muzeului“ în „Tramvaiele Timiș 2 din colecția muzeului“. Mulțumesc.
Topicul în cauză: viewtopic.php?f=408&t=4769
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Am corectat eu, sper să fie bine, mă bazez pe tine, nu mă pricep deloc.
Am corectat eu, sper să fie bine, mă bazez pe tine, nu mă pricep deloc.
- GPS
-
Posted:
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Dialog cu administrația
Andrei Andraș
Rog pe cineva în măsură și care poate, să arunce un ochi aici viewtopic.php?f=389&t=1343&p=325014#p324948 și să modifice cele cerute.
Mulțumesc.
Rog pe cineva în măsură și care poate, să arunce un ochi aici viewtopic.php?f=389&t=1343&p=325014#p324948 și să modifice cele cerute.
Mulțumesc.
- andrei11
-
Posted:
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
- Mihai2005
-
Posted:
-
Mihai2005
Am o nelămurire. De ce mi s-a șters mesajul de la ,,Repartizarea autobuzelor STB''? Nu am înțeles explicația. Cu ce am greșit? Nu am voie sa postez chestii noi ca și ceilalți sau care e faza?
Și încă un lucru. Am voie cu aplicația Gyazo pe acest forum?
Am o nelămurire. De ce mi s-a șters mesajul de la ,,Repartizarea autobuzelor STB''? Nu am înțeles explicația. Cu ce am greșit? Nu am voie sa postez chestii noi ca și ceilalți sau care e faza?
Și încă un lucru. Am voie cu aplicația Gyazo pe acest forum?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination