Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu administrația

2371 posts, 529101 views

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 170

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administratia andrei11

Wow, asa e, Costin e responsabil cu treburile astea, nu stiu cum a fost posibil. Asteptam sa spuna el cum s-a intâmplat. Eu oricum nu prea urmaresc topicul, nu cred ca am butonat ceva aiurea.

Re: Dialog cu administratia Costin

Habar n-am cum s-a intamplat asta... o sa investighez.

In baza de date posturile nu sunt duplicate (au acelasi ID, ar fi imposibil oricum). E o problema cu distributia numarului de postari pe pagina (calculul "nativ" din PHPBB, nu partea adaugata ulterior cu nr variabil de postari pe pagina). Mai sap...

survola wrote:
Nu se poate muta linkul acela de "marcare a subiectelor ca fiind citite" deasupra subiectelor respective și pe site-ul mobil, așa cum e pentru desktop? Câteodată e foarte mult de derulat în jos.

L-am pus si sus. Inca nu-s sigur ca e solutia optima, voi ce ziceti?

Re: Dialog cu administratia cris_m

Cam asa arata pentru cine nu a apucat sa vada. Costin, eu ma gandesc, fie sa lasi putin spatiu intre cele 2 casute (subiect si marcheaza), fie (daca se poate) sa pui butonul "marcheaza" in varful sagetii rosii (butoanele unul langa altul). :)
2016-09-03 18.34.16.jpg (600.84 KB; downloaded 2096 times)

Re: Dialog cu administratia survola

E foarte bine, zic eu.
Iar dacă micșorați fontul, cum este în varianta "veche" și mutați linkul de "marcare ca citit" în dreapta, cum spune @cris_m , e perfect, nu mai există nici apropierea prea mare pe touchscreen între butonul de subiect nou și acest link.

Re: Dialog cu administratia abc_XC

Va rog frumos sa analizati urmatoarea propunere:
In sectiunea "Totul despre Bucuresti" exista un topic numit: "Reabilitare iluminat public bulevardul Kiseleff" https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=24&t=2577. Consider ca ar putea fi mutat la "Infrastructura, utilitatile si serviciile publice din Bucuresti" unde exista topicul pentru iluminat public si se regasesc si celelalte lucrari executate de-a lungul timpului.
Multumesc!

O sa ne uitam. Dar parerea mea e ca acolo unde exista un topic dedicat unei lucrari, ar fi bine sa ramana asa cum este (ca sa nu se "dilueze" informatia).

Incepem sa repunem pozele disparute de pe flickr saptamana trecuta. O sa fie un proces de durata, in functie de timpul nostru si al lui Adrian Rosca, mai ales ca partea grea ii revine lui (asocierea link prost - link bun)

punmeister wrote:
Am observat ca la topicul lui Calea Vitan (linia 19), pagina 2 este dublata (adica pagina 3 este 100% identica cu pagina 2). Poate sa rezolve cineva asta?

Rezolvat.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Dialog cu administratia GPS

Acum a rămas doar prima pagina, a doua a dispărut! :)

Nu "a disparut". Era o eroare sa afiseze ca ar fi 2 pagini de la bun inceput, pentru ca in total sunt 12 mesaje (din care n-am sters nimic).

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Dialog cu administratia GPS

Pai, nu erau si poze cu gazonul de pe Calea Vitan si cu acel V3A care făcea "dus"? Sau am greșit eu topicul, deși nu cred! :?

Asa e, erau si alea... nu eu le-am sters. De fapt n-am sters nimic, doar am resincronizat statisticile forumului... N-am idee ce s-a intamplat, investighez diseara.

Re: Dialog cu administratia andrei11

Hai sa va spun cum am procedat la Linia 19.
Am luat-o "la pas" fara graba si am observat care postari erau dublate.  ( Practic o pagina intreaga ). Le-am notat pe foaia de hartie cu datele de identificare, nume / data postarii.
Am inceput sa sterg pas cu pas dublurile.
In final mi-a iesit ceea ce vedeti, plus un afişaj dubios :
9-6-2016 9-29-02 AM.png (72.87 KB; downloaded 2185 times)
Am intrebat si adminul daca si la ei a aparut mesajul respectiv si mi-au confirmat. Dupa aceea Costin a remediat situatia. O fi fost o greseala de programare, nu stiu, nu ma pricep.
Afisajul mi-a aparut nu la o postare oarecare pe care am sters-o, ci la intreaga pagina.

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 170

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2450 forum members have written 436500 posts in 5444 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”