Topic: Dialog cu administrația
2305 posts, 491633 views
📖 Pagination options
- joker
-
Posted:
-
Re: Dialog cu administrația
joker
Salut. Intampin si eu o problema cand doresc sa pun o poza de pe imgur aici,am pus imaginea pe imgur(fara cont) si cand doresc sa o pun pe forum aici,imi da eroarea din poza 1. Exista vreo rezolvare sau am gresit eu ceva?
Salut. Intampin si eu o problema cand doresc sa pun o poza de pe imgur aici,am pus imaginea pe imgur(fara cont) si cand doresc sa o pun pe forum aici,imi da eroarea din poza 1. Exista vreo rezolvare sau am gresit eu ceva?
SmartSelect_20221104-092636_Samsung Internet.jpg (30.26 KB; downloaded 2288 times)
SmartSelect_20221104-093026_Samsung Internet.jpg (11.07 KB; downloaded 2288 times)
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Tag-ul
il folosesti corect, ceea ce inseamna ca adresa imaginii este gresita (sau o fi fost corecta la un moment dat dar imaginea a fost stearsa ulterior)
Tag-ul
il folosesti corect, ceea ce inseamna ca adresa imaginii este gresita (sau o fi fost corecta la un moment dat dar imaginea a fost stearsa ulterior)
- joker
-
Posted:
-
joker
Indiferent cum pun adresa tot nu merge. Imaginea este incarcata pe site ul imurg
Indiferent cum pun adresa tot nu merge. Imaginea este incarcata pe site ul imurg
SmartSelect_20221104-102827_Samsung Internet.jpg (8.65 KB; downloaded 2246 times)
SmartSelect_20221104-102841_Samsung Internet.jpg (12.08 KB; downloaded 2238 times)
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Da si tu un exemplu de adresa care nu functioneaza, in format text si nu poza, ca nu sta nimeni sa copieze de mana linkul ala...
Da si tu un exemplu de adresa care nu functioneaza, in format text si nu poza, ca nu sta nimeni sa copieze de mana linkul ala...
- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Click dreapta / tap lung pe imaginea deschisa in Imgur si alegeti Copy image link (sau ce formulare aveti voi in browserul vostru cu setarile voastre de limba), apoi folositi tag-ul 'img' cu adresa copiata. Pentru exemplul de mai sus, avem
...al carui rezultat este:
Click dreapta / tap lung pe imaginea deschisa in Imgur si alegeti Copy image link (sau ce formulare aveti voi in browserul vostru cu setarile voastre de limba), apoi folositi tag-ul 'img' cu adresa copiata. Pentru exemplul de mai sus, avem
...al carui rezultat este:
- andrei11
-
Posted:
-
- joker
-
Posted:
-
joker
Multumesc mult @Costin stiam eu ca am facut ceva gresit,mersi mult.
Multumesc mult @Costin stiam eu ca am facut ceva gresit,mersi mult.
- subway guru
-
Posted:
-
Re: POZE Lucrari - Statia Parc Drumul Taberei
subway guru
La vechimea lui pe forum nu cred ca ar avea astfel de probleme.
survola wrote:
@Adrian Rosca , de ce nu urci pozele direct pe forum, in loc sa le treci prin flickr? Iar le pierdem
andrei11 wrote here:
De la moderator citire:
Poate nu mai are spaţiu de stocare pentru poze.
La vechimea lui pe forum nu cred ca ar avea astfel de probleme.
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei
andrei11
Tocmai din cauza vechimii s-ar putea să aibă !
Membru SILVER
limita upload: 1GB
Tocmai din cauza vechimii s-ar putea să aibă !
Membru SILVER
limita upload: 1GB
- orex
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei
orex
PS
Eu de ce te rog, de 3 luni, sa pui la locul lor situatiile cu avansul lucrarilor CNAIR? Tocmai din acesta pricina!
PS
Eu de ce te rog, de 3 luni, sa pui la locul lor situatiile cu avansul lucrarilor CNAIR? Tocmai din acesta pricina!
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Si nu este primul Silver care a ajuns acolo, vezi si subsemnatul, sa folosim external hosting (ca acum 22 de ani cand m-am apucat eu de scris pe forumuri) nu este o solutie, nu putem face o clasa Silver+ cu spatiu de 2g doar pentru Silver care si-au umplut spatiul?
Si nu este primul Silver care a ajuns acolo, vezi si subsemnatul, sa folosim external hosting (ca acum 22 de ani cand m-am apucat eu de scris pe forumuri) nu este o solutie, nu putem face o clasa Silver+ cu spatiu de 2g doar pentru Silver care si-au umplut spatiul?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Daca vrei sa devii gold o poti cere dar asta inseamna sa-ti asumi responsabilitati suplimentare in administrarea forumului, ceea ce nu e totdeauna de dorit.
Si mie mi s-a propus sa devin gold dar am refuzat tocmai din acest motiv…si nu cred ca pentru un membru de baza al forumului, cu contributii substantiale nu se gaseste spatiu suficient pe server atata timp cat sunt gazduite o gramada de imagini ce nu intereseaza pe mai nimeni, puse de tot felul de neica nimeni…
Gazduim zeci si sute de pozulici, realmente tone cu toate rablele pamantului dar nu gasim loc pentru imagini cu adevarat semnificative…
O clasa superioara la silver ar putea fi numita platinum!
Daca vrei sa devii gold o poti cere dar asta inseamna sa-ti asumi responsabilitati suplimentare in administrarea forumului, ceea ce nu e totdeauna de dorit.
Si mie mi s-a propus sa devin gold dar am refuzat tocmai din acest motiv…si nu cred ca pentru un membru de baza al forumului, cu contributii substantiale nu se gaseste spatiu suficient pe server atata timp cat sunt gazduite o gramada de imagini ce nu intereseaza pe mai nimeni, puse de tot felul de neica nimeni…
Gazduim zeci si sute de pozulici, realmente tone cu toate rablele pamantului dar nu gasim loc pentru imagini cu adevarat semnificative…
O clasa superioara la silver ar putea fi numita platinum!
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Acum ca ma gandesc mai bine, dupa mine poate sa nu existe nici o diferenta vizuala si sa nu stie nimeni decat echipa ca unii Silver au spatiu de stocare marit, problema este sa se poata stoca imagini(poze/scheme ajutatoare) si documente, nu sa apara o steluta in plus.
(Si eu a trebuit sa refuz din motive asemanatoare.)
Acum ca ma gandesc mai bine, dupa mine poate sa nu existe nici o diferenta vizuala si sa nu stie nimeni decat echipa ca unii Silver au spatiu de stocare marit, problema este sa se poata stoca imagini(poze/scheme ajutatoare) si documente, nu sa apara o steluta in plus.
(Si eu a trebuit sa refuz din motive asemanatoare.)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination