Topic: Dialog cu administrația
2395 posts, 539196 views
📖 Pagination options
-
- orex
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Dialog cu administrația
subway guru
Pe android chinezesc sa stai matale, eu prefer sa dau un ban pe marfa de calitate!
Pe android chinezesc sa stai matale, eu prefer sa dau un ban pe marfa de calitate!

-
- orex
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Esti cu sistemul de operare la zi?…sau e tot ala de acum doua secole?
Esti cu sistemul de operare la zi?…sau e tot ala de acum doua secole?

-
- orex
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
O exagerare. IOS 15 vrea TLS1.3 obligatoriu in timp ce windows server abia l-a lansat oficial. O sa revin saptamana viitoare pe subiectul asta insa cata vreme nu am la indemana feature-ul de la windows server, pe care rulam, nu am ce sa fac.
O exagerare. IOS 15 vrea TLS1.3 obligatoriu in timp ce windows server abia l-a lansat oficial. O sa revin saptamana viitoare pe subiectul asta insa cata vreme nu am la indemana feature-ul de la windows server, pe care rulam, nu am ce sa fac.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Multumesc mult de raspunsul prompt.
Ciudat e ca merge pe iphone (versiunea de mobil) si pe ipad versiunea full nu.
Si mai ciudat e ca face nazuri doar la metrou usor!!!…sau ceilalti sunt pe platforme linux/unix nu pe windoza???
Din ce-mi spui pare o explicatie logica si de inteles pentru cineva care vrea sa priceapa…
@orex
Comparativ cu al meu IOS instalat ieri DA!
In rest de cand te consideri administratia de te bagi in seama?
Multumesc mult de raspunsul prompt.
Ciudat e ca merge pe iphone (versiunea de mobil) si pe ipad versiunea full nu.
Si mai ciudat e ca face nazuri doar la metrou usor!!!…sau ceilalti sunt pe platforme linux/unix nu pe windoza???
Din ce-mi spui pare o explicatie logica si de inteles pentru cineva care vrea sa priceapa…

@orex
Comparativ cu al meu IOS instalat ieri DA!

In rest de cand te consideri administratia de te bagi in seama?
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Scurt si la obiect, pe acest subiect, in aceasta ramura a forumului. De cand bagi batul prin gard!
Scurt si la obiect, pe acest subiect, in aceasta ramura a forumului. De cand bagi batul prin gard!

-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Gardul cui? Al lui nuca-n perete?
Am sa incerc totusi sa te luminez, IOS15 tocmai cu asta se lauda, ca a ridicat nivelul de securitate pe culmi nemaivazute, lucru confirmat de @Costin, acum pricipisi?
Ca mereu Apple e cu doi pasi inaintea celorlalti…si de aia e Number One. Sa comparam Kia cu roverul american care merge si pe Marte e de-a dreptul caraghios.
Gardul cui? Al lui nuca-n perete?
Am sa incerc totusi sa te luminez, IOS15 tocmai cu asta se lauda, ca a ridicat nivelul de securitate pe culmi nemaivazute, lucru confirmat de @Costin, acum pricipisi?
Ca mereu Apple e cu doi pasi inaintea celorlalti…si de aia e Number One. Sa comparam Kia cu roverul american care merge si pe Marte e de-a dreptul caraghios.
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Dialog cu administrația
Andrei Andraș
Timp de aproape o oră și pe Android au fost probleme. Pe PC n-am verificat dacă funcționa site-ul. Același mesaj îl primea și @Andrei98, așadar problema nu a fost prezentă doar la mine.
Timp de aproape o oră și pe Android au fost probleme. Pe PC n-am verificat dacă funcționa site-ul. Același mesaj îl primea și @Andrei98, așadar problema nu a fost prezentă doar la mine.
Screenshot_20210930_011436.jpg (338.77 KB; downloaded 2293 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Incearca solutia cu Opera gasita de mine, daca e operabila pe android.
Voi ce browser folositi cu androidele?
Android are doar nevasta-mea dar nu ma bag ca nu stiu nici macar pe ce butoane trebuie sa apas, are un consultant de exceptie in nepotul meu cel mare!…care oricum i-a bramburit tot de nu mai intelege nici naiba cum sa le descurce!!!
Pe IOS chromul e demult defunct…e schrum ca sa zic asa!
Problema semnalata de tine a fost doar temporara? Cum ai rezolvat-o ca totusi sa accesezi si sa o semnalezi?
Ai umblat la setarile browserului?
La mine e clar din sistemul de operare, la setarile browserului safari n-am umblat deloc.
Si mai ciudat e ca deny access nu s-a manifestat imediat dupa ce am instalat noua versiune de IOS!?!?!?
Alta varianta posibila dar mai greu de verificat e daca serverul relay al internet providerului a primit un upgrade de securitate pe un protocol peste TLS1.1
E o posibilitate dar daca problema e doar la metrou usor e cam greu de crezut si aproape improbabil, asa ca ne bazam pe @Costin sa upgradeze windoza si sa ne scape de belea!
Cel mai bine ar fi sa-si operationalizeze optiunea de update automat pe timp de noapte.
Ce zici Costin?
Ar fi o propunere constructiva sau preferi lucrul manual pentru ca e pe deplin controlabil?
P.S.
Sunt tare curios daca la sistemele desktop/laptop/mobile cu Windows ultima versiune se manifesta ceva asemanator.
Mesajul fatidic pe IOS e this connection is not private
Alta varianta ar fi ca suntem supusi unui atac informatic.
@orex
Te rog din suflet sa nu cumva sa te mai bagi in lucruri de care nu ai nici cel mai mic habar, lasa-ne pe noi sa incercam sa lamurim situatia.
Incearca solutia cu Opera gasita de mine, daca e operabila pe android.
Voi ce browser folositi cu androidele?
Android are doar nevasta-mea dar nu ma bag ca nu stiu nici macar pe ce butoane trebuie sa apas, are un consultant de exceptie in nepotul meu cel mare!…care oricum i-a bramburit tot de nu mai intelege nici naiba cum sa le descurce!!!

Pe IOS chromul e demult defunct…e schrum ca sa zic asa!

Problema semnalata de tine a fost doar temporara? Cum ai rezolvat-o ca totusi sa accesezi si sa o semnalezi?
Ai umblat la setarile browserului?
La mine e clar din sistemul de operare, la setarile browserului safari n-am umblat deloc.
Si mai ciudat e ca deny access nu s-a manifestat imediat dupa ce am instalat noua versiune de IOS!?!?!?
Alta varianta posibila dar mai greu de verificat e daca serverul relay al internet providerului a primit un upgrade de securitate pe un protocol peste TLS1.1
E o posibilitate dar daca problema e doar la metrou usor e cam greu de crezut si aproape improbabil, asa ca ne bazam pe @Costin sa upgradeze windoza si sa ne scape de belea!
Cel mai bine ar fi sa-si operationalizeze optiunea de update automat pe timp de noapte.
Ce zici Costin?
Ar fi o propunere constructiva sau preferi lucrul manual pentru ca e pe deplin controlabil?

P.S.
Sunt tare curios daca la sistemele desktop/laptop/mobile cu Windows ultima versiune se manifesta ceva asemanator.
Mesajul fatidic pe IOS e this connection is not private
Alta varianta ar fi ca suntem supusi unui atac informatic.
@orex
Te rog din suflet sa nu cumva sa te mai bagi in lucruri de care nu ai nici cel mai mic habar, lasa-ne pe noi sa incercam sa lamurim situatia.

-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Dialog cu administrația
Andrei Andraș
Voi ce browser folosiți cu Android-ele?Chrome. Eu sunt fan Mozilla, dar cu versiunea de mobil nu mă împac la fel de bine asemenea celei desktop.
Problema semnalată de tine a fost doar temporară? Cum ai rezolvat-o ca, totuși, să accesezi și să o semnalezi?Da, a fost temporară, din jurul orei 22:30 până după ora 23. Am accesat de mai multe ori forumul în acest interval orar, persista problema, apoi m-am luat cu alte discuții și am revenit pe forum abia după miezul nopții când totul mergea cum trebuie.
Mesajul fatidic pe IOS e "this connection is not private".Același mesaj, dar în română, mă întâmpina și pe mine la accesarea forumului.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Tot cam atunci s-a manifestat si la mine…
Cum ai reusit sa driblezi mesajul ca sa stie si ceilalti aflati in aceeasi situatie!
Incep sa suspectez din ce in ce mai mult ca ar putea fi un atac informatic indreptat impotriva platformei windows…pe care e instalat forumul nostru.
Iaca alte dureri de cap pentru colegul nostru Costin!
Mama lor de conspirationisti anti Bill Gates!
Inca un amanunt ce ar putea fi util colegului administrator, pe Opera cu by-passul de securitate activat apare https in rosu si barat, adica legatura non-secure, altfel nu merge, deci mi-am luat riscul de expunere.
La tine cum e, e https sau http chior?

Tot cam atunci s-a manifestat si la mine…
Cum ai reusit sa driblezi mesajul ca sa stie si ceilalti aflati in aceeasi situatie!

Incep sa suspectez din ce in ce mai mult ca ar putea fi un atac informatic indreptat impotriva platformei windows…pe care e instalat forumul nostru.
Iaca alte dureri de cap pentru colegul nostru Costin!

Mama lor de conspirationisti anti Bill Gates!

Inca un amanunt ce ar putea fi util colegului administrator, pe Opera cu by-passul de securitate activat apare https in rosu si barat, adica legatura non-secure, altfel nu merge, deci mi-am luat riscul de expunere.
La tine cum e, e https sau http chior?
- dekolor
-
Posted:
-
dekolor
Chrome-ul meu de pe iOS da oarecum alta eroare: ERR_CERT_DATE_INVALID. Pe Safari e vorba de versiunea TLS.
Desi pe desktop (tot chrome) certificatul inca e valabil:

Chrome-ul meu de pe iOS da oarecum alta eroare: ERR_CERT_DATE_INVALID. Pe Safari e vorba de versiunea TLS.
Desi pe desktop (tot chrome) certificatul inca e valabil:

📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination