Topic: Dialog cu administrația
2305 posts, 492161 views
📖 Pagination options
- Costin
-
Posted:
-
- PTMZ
-
Posted:
-
Re: Dialog cu administrația
PTMZ
Bună seara. Am constata că, din neatenție, am uitat să pun sursa unui articol, din topicul de știri și discuții despre lucrările de reabilitare a căii ferate pe Coridorul IV (tronsonul Km 614 - Simeria).
Ați putea avea, vă rog, amabilitatea de a edita mesajul respectiv prin adăugarea link-ului spre articol? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Link articol: https://clubferoviar.ro/linie-ferata-modernizata/
Link topic: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?postId=369220&handler=ByPostId
Bună seara. Am constata că, din neatenție, am uitat să pun sursa unui articol, din topicul de știri și discuții despre lucrările de reabilitare a căii ferate pe Coridorul IV (tronsonul Km 614 - Simeria).
Ați putea avea, vă rog, amabilitatea de a edita mesajul respectiv prin adăugarea link-ului spre articol? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Link articol: https://clubferoviar.ro/linie-ferata-modernizata/
Link topic: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?postId=369220&handler=ByPostId
- Costin
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
A aparut acest bug intre timp pe interfața veche. Nu stiu daca va mai fi reparat atata timp o sa fie totul mutat pe noua interfața, dar am zis sa anunt...
A aparut acest bug intre timp pe interfața veche. Nu stiu daca va mai fi reparat atata timp o sa fie totul mutat pe noua interfața, dar am zis sa anunt...
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Pare ca esti in modul desktop... vezi la meniul browser-ului, sus in dreapta cele trei punte verticale. Ar trebui sa vezi in acel meniu si "Desktop site" sau "Desktop mode" sau ceva similar.
Pare ca esti in modul desktop... vezi la meniul browser-ului, sus in dreapta cele trei punte verticale. Ar trebui sa vezi in acel meniu si "Desktop site" sau "Desktop mode" sau ceva similar.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Nu are cum sa fi aparut un bug la interfata veche deoarece nu se lucreaza la ea, 100% nu e de la forum...
Nu are cum sa fi aparut un bug la interfata veche deoarece nu se lucreaza la ea, 100% nu e de la forum...
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Daca te referi la data și ora, e cauzata de modificarea afișării in meniu ... Probabil că pe schema veche ajungea d/m/y...pe noul forum e cu dd/mm/....
Daca te referi la data și ora, e cauzata de modificarea afișării in meniu ... Probabil că pe schema veche ajungea d/m/y...pe noul forum e cu dd/mm/....
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Ah, da, formatul datelor e incompatibil intre platforme. Sorry, nu se repara.
Ah, da, formatul datelor e incompatibil intre platforme. Sorry, nu se repara.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
bogdan63, ai reclamat o postare. Reclamația a fost analizată cu atenție și responsabilitate. Nu se confirmă. Oricum mulțumesc pentru reclamație și încurajez acest lucru, dacă vi se pare ceva suspect raportați respectiva postare.
bogdan63, ai reclamat o postare. Reclamația a fost analizată cu atenție și responsabilitate. Nu se confirmă. Oricum mulțumesc pentru reclamație și încurajez acest lucru, dacă vi se pare ceva suspect raportați respectiva postare.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Rang-ul nu apare inca ok la toata lumea.
Rang-ul nu apare inca ok la toata lumea.
doo.jpg (173.26 KB; downloaded 2094 times)
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Pai nu acolo ci in pagina de profil apare.
O sa vad si acolo care e treaba.
Pai nu acolo ci in pagina de profil apare.
O sa vad si acolo care e treaba.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Eu la mai multi, Andrei11, tu, aztec si zapacitu aici. Pe pagina asta doar la Costin si PTMZ vad rangurile sub nume....
Eu la mai multi, Andrei11, tu, aztec si zapacitu aici. Pe pagina asta doar la Costin si PTMZ vad rangurile sub nume....
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Pai ne cunoaște lumea de cai breji și nu ne mai trebuie..și nici nu ne deranjează prea tare .
Mai întâi să rezolve forumul nou, să dispară cel vechi și apoi...mai vedem.
Doar întreb...poate avea legătură cu modul de logare pe "anonim"?
Nope...testat...logat, delogat, arata identic..
Ps. până azi nu băgasem de seamă.
Pai ne cunoaște lumea de cai breji și nu ne mai trebuie..și nici nu ne deranjează prea tare .
Mai întâi să rezolve forumul nou, să dispară cel vechi și apoi...mai vedem.
Doar întreb...poate avea legătură cu modul de logare pe "anonim"?
Nope...testat...logat, delogat, arata identic..
Ps. până azi nu băgasem de seamă.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination