Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu administrația

2305 posts, 493530 views

Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117  ... 165

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administrația andreir14

Buna ziua.
Vin cu o problema legata de discutia de pe topicul "Stiri, noutati, perspective" din cadrul sectiunii jud. Iasi, discutie despre cele 50 de autobuze care ar urma sa fie cumparate ori in leasing ori definitiv.
S-a creat o dezinformare de proportii, intrucat a aparut o stire falsa de pe un site care este, practic, un generator de fake news-uri, unde oricine poate sa scrie o stire despre orice lucru.
Aceasta "stire" afirma ca producatorul american Blue Bird ar fi castigat acest contract si ca va aduce 50 de masini pe CNG care, culmea, costa 22500 dolari bucata, ceea ce este un pret extrem de mic si a generat primele banuieli. Pe de alta parte, ca CEO al companiei este precizat un anume Michael Western, ceea ce este complet fals, intrucat site-ul acestora (http://www.blue-bird.com/executive-bios) precizeaza clar ca actualul director este Phil Horlock. De asemenea, atasez ce scrie in josul paginii, dupa ce se termina articolul:

Screenshot_20200818-131306__01.jpg (17.1 KB; downloaded 3153 times)

Ieri seara chiar am postat un mesaj, semnaland faptul ca stirea este falsa, prezentand pasajul de mai sus ca si o prima dovada. Utilizatorul Puss In Boots a observat mesajul meu si mi-a dat dreptate, cerand unui moderator/administrator sa stearga stirea falsa si mesajele pe baza acestei stiri. In schimb, domnul moderator andrei11 se pare ca a decis sa lase acele mesaje si in schimb sa-mi stearga mie postarea si lui Puss In Boots paragraful in care cerea in mod expres stergerea articolului. De ce? Numai dansul stie.
Astept niste explicatii din partea dumnealui si eventual stirea falsa sa fie stearsa.

Link catre topic aici.

Multumesc anticipat.

Dialog cu administrația Andrei Andraș

Și au început ca multe mesaje să fie editate ulterior de către acest andrei11, fără a menționa un anume motiv (cum fac alți membri în cazul erorilor de ortografie, de exemplu). Oare e imposibil să avem, în viitorul apropiat, un istoric al tuturor editărilor făcute asupra unei postări?

Re: Dialog cu administrația Costin

Am sters tot.

Re: Dialog cu administrația andreir14

Multumesc frumos.

Re: Dialog cu administrația PTMZ

Bună ziua!
Aproximativ de când a fost implementat procesorul de imagini, am observat că nu mai pot fi încărcate niciun fel de fișiere care depășesc 2 MB folosind uploader-ul forumului, nici pe forumul vechi, nici pe cel nou. Înainte, știu că singura categorie de fișiere pentru care uploader-ul nu permitea încărcarea lor dacă depășeau 2 MB erau imaginile. Problema majoră - în opinia mea, cel puțin - cu această restricție e că nu mai pot fi încărcate documente esențiale, precum contestații, caiete de sarcini sau alte documentații apărute la licitații, ce contribuie la o informare cât mai bună în cazul achizițiilor publice. Frecvent, mărimea acestor documente depășește 2 MB.
Întrebările mele sunt următoarele: este acesta un bug al uploader-ului? S-ar putea reveni la formula inițială? Dacă nu, ce recomandări/soluții ați avea pentru postarea documentelor de peste 2 MB? Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Re: Dialog cu administrația Costin

Faptul ca erau permise uploaduri mai mari de 2MB era un bug al serverului vechi. Ca acum nu se mai poate nu este nici eroare, nici nu are vreo legatura cu procesorul de imagini, ci este, din punct de vedere tehnic, revenirea la normalitate.

O sa implementez o 'exceptie' pe platforma noua si voi anunta mai tarziu exact rezultatul. Pe cea veche este exclus sa mai modific ceva.

Rog adăugarea după "Preț bilet:" din mesajul viewtopic.php?f=80&t=4502&start=14#p364060 a tarifelor următoare, astfel încât să se păstreze formatul celorlalte linii:

Pentru linia 411: 2,5 lei
Pentru linia 510: 5 lei

Re: Dialog cu administrația Gabi23

Ok, am adăugat!  :yes:

Scuze că iar trebuie modificat, dar nu e vina mea. Pe tabelul cu prețuri de la RATBV Hărmanul (linia 510) este încadrat la Zona 3 cu tarif de 5 lei per călătorie. Dar de fapt, tariful va fi 3,5 lei pentru o călătorie. Rog să fie corectat. Mulțumesc încă o dată. :)

Autobuzele Irisbus Agora si Citelis ale CTP Andrei Andraș

Acesta este mesajul incriminat.
Andrei17 wrote:
Nici n-au intrat toate în circulație și vrei poze. Ți s-a mai spus că aici nu ești la magazin să ceri un lucru și să ți se ofere imediat acel lucru. Cei care postează aici postează din inițiativă proprie, voluntar. Este munca lor și, totodată, decizia lor dacă doresc să și-o expună publicului sau nu.
În concluzie, mai ușor cu cererile că nu suntem la piață.

Chiar sunt tare curios cu ce am fost deplasat în mesaj. Că i-am spus omului că nu suntem la piață ca să ceară într-una poze în stânga și dreapta? Are Google, are nșpe mii de site-uri cu poze, dar ideea e că trebuie să sapi, să muncești ca să ajungi la ele.

În ultimul timp cam prea abuzezi de "puterea" și de funcțiile pe care le deții. Ba ștergi mesaje în prostie, ba le editezi pe ale membrilor fără să fie nimic greșit în ele. Un exemplu clar este cenzura crasă pe care ai făcut-o la rubricile Iașiului, cenzură prezentată de andreir14 și pentru care, public, nu ai oferit nicio explicație pentru care ai șters postarea sa.
Oi fi eu, de fel, o fire pusă pe certuri (drept dovadă suspendarea care mi-a fost dată nu de mult), dar când văd că mă trezesc cu mesaje editate sau șterse pe nedrept... apăi nu pot sta și tăcea ca fraierul. Nu ești primul care îmi editează mesajele, dar spre deosebire de alții tu mi le editezi fără să lași motivul pentru care ai făcut-o. Poate aveai un motiv pertinent pe care îl înțelegeam și acceptam situația.

Re: Autobuzele Irisbus Agora si Citelis ale CTP andrei11

Vezi că la Iași a editat / moderat Costin, nu eu.  ;)
Dacă ai reclamații cu privire la activitatea mea scrie laDialog cu administrația.

Re: Autobuzele Irisbus Agora si Citelis ale CTP cris_m

Ai fost deplasat cu tonul si cu modul in care pui problema. De ce nu poti sa transmiti aceeasi informatie civilizat, fara rabufneli din astea aiurea in tramvai. Daca asa faci la niste simple mesaje, nu vreau sa-mi imaginez cum te manifesti la volan, de exemplu. Noi (moderatori si admini) de ce putem sa avem rabdare si sa fim intelegatori cu voi toti? Nu scrie nicaieri ca trebuie sa fim asa, ci ca trebuie sa ne facem treaba. Este optiunea noastra voluntara pentru acest stil de conducere, fiind o dovada a respectului pentru voi ca oameni. Mai mult, vrem sa oferim tuturor un climat de discutii calm si civilizat, lucru pe care il asteptam oarecum si reciproc. Respectul reciproc nu este o chestie prea grea. Sau sper ca nu e...

Re: Autobuzele Irisbus Agora si Citelis ale CTP PaulIP

Daca asta ti se pare rabufneala, nu pot spune decat ca ai un "threshold" diferit de al altora. :) Imi "place" ca nu s-a luat nimeni de tonul colegului nostru ungur, care era mult mai apropiat de spectrul indolentei/tupeului/lipsei celor 7 ani de acasa decat tonul lui Andrei17. Mai ales ca nu e la prima abatere de acest gen (iarasi, ma refer la Csaba). Climat "cald si civilizat" ne dorim si noi, dar ce ne facem cand fie "elementele perturbatoare" nu sunt atentionate/"educate", fie interventiile unor "cetateni ingrijorati" sunt ele insele neantizate (vezi andreir14 acum cateva zile)?

Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117  ... 165

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2393 forum members have written 430843 posts in 5359 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”