Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
2344 posts, 400148 views
📖 Pagination options
- sab
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
subway guru
Pana la <mortziune> cucul are liber la ciripit pe net...dupe...va croncani doar pe linia moarta...
Pana la <mortziune> cucul are liber la ciripit pe net...dupe...va croncani doar pe linia moarta...
- GPS
-
Posted:
-
GPS
sab wrote:în 2011-2014? Ce fumează ăsta?
O stire ciudata... Cuc asta face minuni, inaugureaza M5 si schimba trenurile pe M4...![]()
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Se refera la fiabilizarea lor tehnica ce a avut lor dupa trimiterea REM 034 in Franta. Acelasi tratament l-au avut majoritatea de pe M4.
Se refera la fiabilizarea lor tehnica ce a avut lor dupa trimiterea REM 034 in Franta. Acelasi tratament l-au avut majoritatea de pe M4.
- alexm
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
alexm
Salut,
Stie cineva cum se pot afla mai multe informatii legate de starea Dimetronicului pe segmentul Parc Bazilescu - Straulesti? Se spunea ca va fi gata undeva prin iulie si de atunci nimic.
Multumesc.
Salut,
Stie cineva cum se pot afla mai multe informatii legate de starea Dimetronicului pe segmentul Parc Bazilescu - Straulesti? Se spunea ca va fi gata undeva prin iulie si de atunci nimic.
Multumesc.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nimeni nu ( mai ) știe nimic. Ceea ce sigur este că incompetența este maximă. Precum se cunoaște s-au emis tot felul de explicații care mai de care mai puerile. Altceva nu mai e de spus.
Nimeni nu ( mai ) știe nimic. Ceea ce sigur este că incompetența este maximă. Precum se cunoaște s-au emis tot felul de explicații care mai de care mai puerile. Altceva nu mai e de spus.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Trimiti o solicitare de informații publice in baza legii 544 / 2001 la Metrorex. Găsești date de contact la ei pe site.
Trimiti o solicitare de informații publice in baza legii 544 / 2001 la Metrorex. Găsești date de contact la ei pe site.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Lucrarile fizice sunt gata inca de la sfarsitul lui iulie, iar de atunci cica fac teste. Ce mama
-lui tot testeaza, nu stiu!
Lucrarile fizice sunt gata inca de la sfarsitul lui iulie, iar de atunci cica fac teste. Ce mama

-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pai nu ar trebui sa verifice ca si functioneaza?...altfel te joci cu te-ncurci si cu vietile bietilor calatori nevinovati...doar doua vorbe ar fi de spus:
ie sclus!
Pai nu ar trebui sa verifice ca si functioneaza?...altfel te joci cu te-ncurci si cu vietile bietilor calatori nevinovati...doar doua vorbe ar fi de spus:
ie sclus!

- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
In ianuarie se fac X ani de la semnarea contractului cu Siemens. Probabil ca trebuie sa treaca inca pe atata ca sa finalizeze testele.
In ianuarie se fac X ani de la semnarea contractului cu Siemens. Probabil ca trebuie sa treaca inca pe atata ca sa finalizeze testele.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
În principiu orice sistem montezi îl montezi ca să funcționeze, nu să stea în teste pe un termen nedefinit. Hai să spunem că sunt o societate de construcții. Doar nu construiesc baraje pe care le testez sute de ani după care umplu lacul cu apă !
Dimetroniocul ăsta nu e nici mersul pe Marte nici nu știu ce inovație de care n-a mai auzit lumea pe Pământ ! Este clar că e o incompetență la mijloc. Altcumva nu se explică. Explicații de doi bani că sunt două Dimetronice de generații diferite nu țin. Asta se cunoștea de la început. Deci ?
În principiu orice sistem montezi îl montezi ca să funcționeze, nu să stea în teste pe un termen nedefinit. Hai să spunem că sunt o societate de construcții. Doar nu construiesc baraje pe care le testez sute de ani după care umplu lacul cu apă !
Dimetroniocul ăsta nu e nici mersul pe Marte nici nu știu ce inovație de care n-a mai auzit lumea pe Pământ ! Este clar că e o incompetență la mijloc. Altcumva nu se explică. Explicații de doi bani că sunt două Dimetronice de generații diferite nu țin. Asta se cunoștea de la început. Deci ?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
In cazul in care va intrebati care mai e stadiul sistemului de siguranta circulatiei:
Intrebare:
Raspuns Metrorex:
Ca de obicei, au evitat raspunsul cu privire la PIF.
In cazul in care va intrebati care mai e stadiul sistemului de siguranta circulatiei:
Intrebare:
Cu privire la Magistrala 4, Tronson Parc Bazilescu - Straulesti:
- Va rog sa imi comunicati care este stadiul actual al testelor si probelor tehnologice dupa Receptia la Terminarea Lucrarilor, respectiv a Receptiei Punerii in Functiune a Sistemului de Siguranta si Automatizare a Traficului si care este data estimata de punere in functiune a acestuia.
Raspuns Metrorex:
În ceea ce privește Magistrala 4, Tronson Parc Bazilescu – Străulești, menționăm că urmare a finalizării testelor și probelor tehnologice specifice, la această dată a fost demarată procedura Recepției la Punere în Funcțiune la contractul ,, Sistemul de Siguranța și Automatizare a Traficului ”, conform HG 51/1996
Ca de obicei, au evitat raspunsul cu privire la PIF.
-
- SniperGuy
-
Posted:
-
SniperGuy
Multumim de info! Chiar eram curios
De vreo 2 saptamani incoace intreb aproape zilnic mecanicii ce stiu de PIF a sistemului de automatizare. De fiecare data, raspunsul este acelasi "nu stim nimic"
Ramane cum am stabilit
)
Multumim de info! Chiar eram curios

Ramane cum am stabilit

-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Eu citesc altfel:
Lucrarile sunt terminate si receptionate;
Testele si probele terminate si sunt ok;
S-au apucat sa faca scriptologia si sa adune semnaturile pe hartiile obligatorii de punere in functiune cu calatori.
N-ar trebui sa mai dureze mult...greu-greu dar suntem foarte aproape de final...
Eu citesc altfel:
Lucrarile sunt terminate si receptionate;
Testele si probele terminate si sunt ok;
S-au apucat sa faca scriptologia si sa adune semnaturile pe hartiile obligatorii de punere in functiune cu calatori.
N-ar trebui sa mai dureze mult...greu-greu dar suntem foarte aproape de final...
📖 Pagination options