Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Administrarea forumului

2 posts, 11045 views
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Administrarea forumului Utilizator anonim

Doresc sa va anunt ca incepand de maine 1 august 2013, toata partea administrativa si de management a forumului si a portalului vor fi preluate de o noua echipa. Probabil ati observat inca de luna trecuta ca pe forum au aparut administratori si moderatori noi care s-au acomodat cu partea de management a forumului. Ii voi lasa pe acestia sa prezinte tot aici noua echipa de administrare, noul regulament de functionare si alte modificari pe care le vor aduce.
Renuntarea la partea de aministrare a forumului si portalului vine in contextul in care nu mai pot dedica tot timpul necesar activitatii de aici din cauza locurilor de munca si a unor proiecte personale, astfel am decis sa las o echipa de incredere care sa continue cel putin la fel de bine ca pana acum traditia forumului si a portalului, deoarece acest site este deja un nume si nu va fi inchis niciodata, desi unele persoane isi doresc asta.

Inafara de partea de administrare imi voi continua activitatea de user in ritm normal cu informatiile si fotografiile cu care v-am obisnuit inca din 2006 cand am realizat primul portal.
Urez succes noilor administratori si le multumesc pentru seriozitatea cu care continua ce am inceput eu.

 


Re: Administrarea forumului Costin

La data de 23.04.2023, echipa administrativa este urmatoarea:

  1. Administratori
  2. Moderatori


Puteti contacta echipa astfel:
  • prin mesaj privat adresat administratorului sau moderatorului cu care doriti sa luati legatura. Pentru probleme de moderare intr'un anumit forum, contactati moderatorul responsabil de forumul respectiv. Pentru forumurile fara moderator implicit va rugam sa contactati un administrator.
  • prin e-mail la adresa admin@metrouusor.com.

 


Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2284 forum members have written 420984 posts in 5244 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use