Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 2

431 posts, 146098 views
 
Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 31
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 2 mirceade

Mi se pare o lipsă de respect față de pietoni să presupui că sunt ok să fie stropiți de mașini la fiecare ploaie mai serioasă fiindcă PMB n-are chef să întrețină rigole.

 Re: Sectorul 2 andrei11

andreiiul wrote here:
Am semnalat asta BPR, care a confirmat asta plus alte parcari pe care eu nu le-am sesizat si au solicitat PS4 refacerea marcajelor. Raspunsul lor e din 7.09 dar pana acum Baluta nu a percutat sa faca ceva.
Asa cum am spus acum cateva zile, ignora total orice solicitare care nu ii convine sau care ii poate aduce probleme de imagine.

Aceeaşi problemă, acelaşi dispreţ faţă de cetăţeni şi în Sectorul 2.
Măcar Băluţă este un personaj cunoscut, în Sectorul 2 ne conduce Marele Anonim, nimeni nu ştie cum arată Primarul !

 


Re: Sectorul 2 mirceade

Eu știu cum arată primarul, e destul de prezent în spațiul public când are ceva de comunicat. E adevărat că nu-și face reclame de prezentare ale mărețelor realizări din cincinal de milioane de euro.

 


Re: Sectorul 2 ByOnu

Politia Locala S2 pastreaza ordinea pe Pompeiu.
20221006_081553.jpg (1.07 MB; downloaded 1347 times)

 


Re: Sectorul 2 cris_m

Ce ordine daca nu sunt indiscret?

 


Re: Sectorul 2 ByOnu

Ordinea asta... Din pacate, unul le-a scapat.
001473.jpg (39.16 KB; downloaded 1292 times)

 


Re: Sectorul 2 andrei11

Pe Dimitrie Pompeiu se parchează deseori pe linia de tramvai şi când vine tramvaiul se dau la o parte. Numai că unii pleacă de lângă maşină.

 


Re: Sectorul 2 Cristi N

Nu prea se dadeau la o parte. In principiu parcau in asa fel incat sa treaca tramvaiul la limita cu viteza redusa si cu 2 roti pe banda de circulatie spre Petricani. In felul asta se ingreuna si traficul tramvaielor si al autovehiculelor.

Deocamdata s-a reusit eliminarea autovehiculelor parcate pe mijloc pe toata lungimea bulevardului si pe trotuar intre Iride Business Park si intersectia cu str.  G Constantinescu.

 


Re: Sectorul 2 mirceade

Or fi scumpe gardurile ălea?

 


Re: Sectorul 2 TrainWrecker

Nu, dar nu au de ce sa puna garduri pe o linie care e deja facuta praf! Sa zicem ca ar fi montat acele garduri, ok? Dupa ce ar intra D. Pompei in modernizare cu tot cu linia de tramvai ele vor trebui sa fie date jos, asa ca e risipa de bani!

 


Re: Sectorul 2 ByOnu

Nu ar fi risipa. Pe Milea a fost risipa? Gardurile nu se caseaza, se intorc in depozitele STB si sunt pur si simplu reinstalate dupa finalizarea lucrarilor.

 


Re: Sectorul 2 andrei11

<< Risipă de manoperă >>, ca să spun aşa.

 


Re: Sectorul 2 ByOnu

Corect. Dar se face internalizat prin STB. Iar beneficiile sunt evidente. Si nu este ca si cum modernizarea sinelor din Pipera ar incepe prea curand.  Mai mult, chiar cred ca PMB sau PS2 ar fi trebui sa gaseasca in toti anii astia calea corecta pentru a asfalta trotuarele si a le proteja macar cu stalpisori. Doar pentru ca linia este petarda, nu inseamna ca toata infrastructura trebuie sa ramana la acelasi nivel "pana la modernizarea liniei".

 


Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 31
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2155 forum members have written 407236 posts in 5064 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use