Topic: Colecție + dioramă - ByOnu
10 posts, 6206 views-
- ByOnu
-
Posted:
-
Colecție + dioramă - ByOnu
ByOnu
Cu permisiunea voastra (sper), deschid un sub in care sa-mi prezint diorama mea, "Diorama ByOnu".
Detin si poze din timpul constructiei -- adica de la inceput, ca acum tot in constructie e, de aproape 2 ani, timpul e un adversar dur -- dar nu stiu daca sa le pun si cand o sa am timp.
Niste poze cu 'satucul' de la nivelul 1 si cu gara de la nivelul 0.
Cu permisiunea voastra (sper), deschid un sub in care sa-mi prezint diorama mea, "Diorama ByOnu".

Detin si poze din timpul constructiei -- adica de la inceput, ca acum tot in constructie e, de aproape 2 ani, timpul e un adversar dur -- dar nu stiu daca sa le pun si cand o sa am timp.
Niste poze cu 'satucul' de la nivelul 1 si cu gara de la nivelul 0.
scoase_2012_05_11 010.jpg (507.07 KB; downloaded 5671 times)
scoase_2012_05_11 012.jpg (505.4 KB; downloaded 5671 times)
scoase_2012_05_11 013.jpg (492.88 KB; downloaded 5674 times)
scoase_2012_05_11 014.jpg (501.71 KB; downloaded 5687 times)
scoase_2012_05_11 016.jpg (554.38 KB; downloaded 5669 times)
scoase_2012_05_11 017.jpg (504.88 KB; downloaded 5671 times)
-
- macheta218
-
Posted:
-
- Dr2005
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Diorama lui Onu (ByOnu)
ByOnu
Foarte frumos, mai frumos decat al meu. Eu mi l-as vopsi in schema RATB, dar n-am dat de nimeni cu un aerograf, ca vreau s-arate bine, s-au dus vremurile cand vopseam jucariile cu oja!
Multumesc pentru aprecieri!
Foarte frumos, mai frumos decat al meu. Eu mi l-as vopsi in schema RATB, dar n-am dat de nimeni cu un aerograf, ca vreau s-arate bine, s-au dus vremurile cand vopseam jucariile cu oja!

Multumesc pentru aprecieri!

- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Dacă vrei ceva gen RATB, se găsesc autobuze Ikarus 260 în acelaşi portocaliu.
Dacă vrei ceva gen RATB, se găsesc autobuze Ikarus 260 în acelaşi portocaliu.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Off: http://www.mb-modely.eu/index.php?page= ... t&Itemid=8 ?
Ciudat, eu nu vad nici'un Ikarus 260 full-yellow. Dar... m-ar tenta o Tatra, pretul ma alunga rapid insa!
Off: http://www.mb-modely.eu/index.php?page= ... t&Itemid=8 ?
Ciudat, eu nu vad nici'un Ikarus 260 full-yellow. Dar... m-ar tenta o Tatra, pretul ma alunga rapid insa!

-
- SPA29
-
Posted:
-
SPA29
Tramvaiul din imagine are cumva numar de parc 3210? Nu de alta, dar detin si eu un model identic

Dr2005 wrote:
Off-topic: atunci aduc şi eu un tramvai:
Tramvaiul din imagine are cumva numar de parc 3210? Nu de alta, dar detin si eu un model identic

-
- ByOnu
-
Posted:
-
-
- SPA29
-
Posted:
-
SPA29
A fost ceva mai mult de 100 euro, chiar undeva la 500 lei, daca nu ma insel . Eu l-am luat de pe http://www.jucarii.com.ro/index.php , in 2008, dar acum nu cred ca mai au. In schimb gasesti niste jucarii superbe, iar pentru diorama ta s-ar potrivi. Eu din pacate nu am loc pentru diorame, nici banii necesari, de aceea nu mi-am propus sa investesc in acest domeniu, desi mi-ar placea enorm.
A fost ceva mai mult de 100 euro, chiar undeva la 500 lei, daca nu ma insel . Eu l-am luat de pe http://www.jucarii.com.ro/index.php , in 2008, dar acum nu cred ca mai au. In schimb gasesti niste jucarii superbe, iar pentru diorama ta s-ar potrivi. Eu din pacate nu am loc pentru diorame, nici banii necesari, de aceea nu mi-am propus sa investesc in acest domeniu, desi mi-ar placea enorm.
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
A costat vreo 400 şi ceva RON. Cam scump, da' e bine realizat, păcat că motoraşul e cam micuţ (era destinat unui model la scara N, deci mult mai mic).
A costat vreo 400 şi ceva RON. Cam scump, da' e bine realizat, păcat că motoraşul e cam micuţ (era destinat unui model la scara N, deci mult mai mic).
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Eu am fost ceva mai norocos, desi nu-mi place schema de vopsire si reclama, 250 LEI merita.
Eu am fost ceva mai norocos, desi nu-mi place schema de vopsire si reclama, 250 LEI merita.