Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Casări autobuze

248 posts, 92303 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13  ... 18

📖 Pagination options
Re: Casari autobuze Gabi23

Care functionale?  :roll:. Parca nu le-ai fi vazut si tu...  
891 si 894 erau RIP 99%, ramasese doar caroseria de ele. Functioanale teoretic mai sunt extrem de putine, practic nici din alea situatia nu e mai roz dupa ce au stat luni de zile "reci".
Sunt zeci de rable prin toate garajele care trebuiesc evacutate mai repede. Nu stiu ce mai asteapta Hessul de la Nordului, vreo 20 si ceva de Rocar de la Militari, vreo 50 de autobuze Iveco, Rocar si DAF din Alexandria, aproape 40 de DAFuri din Ferentari, vreo 30 de Rocar si DAF prin Floreasca, flota imensa din cimitirul, pardon depoul Berceni... Trebuie sa trecem odata peste treaba asta: gata s-au casat, s-a terminat, timpul a trecut peste ele...
Pozati Tatre si Ikarus 415 T ca dispar si ele din peisaj in urmatoarele luni/ani. Deja sunt casate vreo 10 Ikarus (mai exista doar "fizic" pana vor fi valorificate asemeni autobuzelor) si altele sunt demarate procedurile pentru casare. Obisnuiti-va cu ideea, se inlocuie vin altele, poate mai putine, poate mai multe. Raman povestile, amintirile foto si video cu multe din ele...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Casari autobuze Dr2005

Dar ce firmă de fier vechi le cumpără? Că licitaţii nu am văzut, HCGMB cu referate de casare nu am văzut...

Re: Casari autobuze nokia2110

Păcat că în "deşteptăciunea" lor nu reactivează câteva autobuze care are mai apte de circulaţie. Pe unele linii ar prinde bine câteva autobuze în plus. Piese pot lua de pe autobuzele care nu mai pot fi repuse în circulaţie.

La Autobaza Militari s-a facut curatenie fiind eliberat garajul de rable, in ultimele saptamani au parasit garajul majoritatea caroseriilor fostelor autobuze Rocar de Simon. Acestea au fost achizitionate de o firma privata care le va dezmebra si va recicla in adevaratul sens al cuvantului: aluminiul, otelul, sticla, plasticul etc. din aceste foste autobuze ale RATB. In prezent mai sunt 4 caroserii in garaj si vor pleca si ele in scurt timp cand vor fi pregatite pentru transport (adica au nevoie de anvelope in primul rand).
La Autobaza Militari erau stocate fostele autobuze: 150, 1006, 1011, 1012, 1017, 1020, 1021, 1025, 1041, 1047, 1050, 1055, 1062, 1064, 1065, 1070, 1073, 1075, 1079, 1080, 1083, 1094, 1095, 1097.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Casari autobuze Utilizator anonim

Era si timpul sa faca curatenie prin garaje si sa adune toate cazanele alea nenorocite.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Ce firmă le-a luat şi cu ce bază leagală?

Dr2005 wrote:
Ce firmă le-a luat şi cu ce bază leagală?

^@#*%^@$%@$!@$#@!#$@
Tot o ții cu asta? :evil:
Încarcă tu să aflii personal dacă te interesează...

Nu vreau să generez polemici, dar sunt curios dacă chiar toate acele autobuze care vor fi casate chiar erau rable sau le-au băgat pe toate în aceaişi oală, indiferent de starea lor?  :roll: #150 ar fi trebuit păstrat, fiind unul dintre cele mai vechi "Rocar" "de Simon". Dar nu ai ce să le zici românilor, care îşi distrug cu mâna lor istoria, dar au pretenţia de a fi respectaţi de alţii.
Un popor care nu îşi respectă istoria, se condamnă pe sine însuşi la dispariţie!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Un Rocar de Simon va fi pastrat pentru muzeu. Nu conteaza numarul. Restul discutiilor sunt can can.

Eu mă refeream la faptul că autobuzele care erau în stare bună puteau fi vândute ca atare unuor alte oraşe. De asta am întrebat de starea lor.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Erau terminate fizic, nu va mai luati dupa faptul ca arata bine, nu ma apuc eu acum sa pun poze cu sasiuri mancate si profile dezlipite, in special la Rocar care au avut din constructie probleme cu zona din spate care a fost prost proiectata.

Si intr-o parte din cele ramase in circulatie (azi 06.01.2012) ploua in cabina si usa soferului se mai deschidea doar manual...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Păi bun... şi atunci cine cumpără maşinile alea? Că este ILEGAL să fie vândute fără licitaţie. Şi chiar dacă s-ar fi dat prin negociere directă, acest lucru nu trebuia făcut public? Am luat rând cu rând listele contractelor ferme de pe site şi nu am găsit nimic.

Cauta pana gasesti  :evil:
Poate ca am aflat unde se duc si cat au costat, dar nu vreau sa spun pentru ca se face prea mare taraboi fara nici un sens, in special tu  :evil:.

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13  ... 18

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2450 forum members have written 436500 posts in 5444 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”