Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor
1668 posts, 476852 views
📖 Pagination options
- Stefan28
-
Posted:
-
Re: Mentenanța troleibuzelor STB
Stefan28
Alături de 5141, 5116, 5138, la depoul Berceni mai este defect și 5246. Ma si miram sa il vad pe titularul lui pe 5229.
Alături de 5141, 5116, 5138, la depoul Berceni mai este defect și 5246. Ma si miram sa il vad pe titularul lui pe 5229.
- GPS
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Am reușit să îl surprind în depoul Vatra Luminoasă, în spatele lui 5199. Atât s-a putut fotografia!
Se poate observa un URAC-ism, și anume numărul fiind cam strâmb!
barbuandrei wrote:
5161 a fost adus inapoi in VL, proaspat vopsit de la URAC.
Am reușit să îl surprind în depoul Vatra Luminoasă, în spatele lui 5199. Atât s-a putut fotografia!
Se poate observa un URAC-ism, și anume numărul fiind cam strâmb!
- Tom
-
Posted:
-
- Dragos31
-
Posted:
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
5383 este defect în statia Piata Gorjului, in aceste momente cuplându-se la B 89 MKN pentru a fi tractat la Vatra Luminoasă.
5383 este defect în statia Piata Gorjului, in aceste momente cuplându-se la B 89 MKN pentru a fi tractat la Vatra Luminoasă.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Și 5344 era cu tractarea, văzut pe lângă Casa Studenților.
Și 5344 era cu tractarea, văzut pe lângă Casa Studenților.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
După o perioada de absenta mai îndelungată a revenit la traseu 5116, prezent pe linia 76.
După o perioada de absenta mai îndelungată a revenit la traseu 5116, prezent pe linia 76.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
La Bucurestii Noi in linia defectelor a aparut 5234 pe locul unde era 5237 despre care nu stiu daca e reparat sau in hala. 5218 tot disparut e din curte. In rest nu sunt noutati de aici.
La Bucurestii Noi in linia defectelor a aparut 5234 pe locul unde era 5237 despre care nu stiu daca e reparat sau in hala. 5218 tot disparut e din curte. In rest nu sunt noutati de aici.
- Stefan28
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
5399 urmeaza sa revina in maxim 2 saptamani, acesta primind invertor nou.
De asemenea, zilele urmatoare vor fi puse in functiune instalatiile de aer conditionat din troleibuzele Irisbus.
5399 urmeaza sa revina in maxim 2 saptamani, acesta primind invertor nou.
De asemenea, zilele urmatoare vor fi puse in functiune instalatiile de aer conditionat din troleibuzele Irisbus.
- cris_m
-
Posted:
-
- Mariusv
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
A revenit 5234 dupa cateva zile si 5237 dupa vreo 3 saptamani de pauza.
A revenit 5234 dupa cateva zile si 5237 dupa vreo 3 saptamani de pauza.
📖 Pagination options