Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor
1706 posts, 513125 views
📖 Pagination options
- Stefan28
-
Posted:
-
- RATBCFR FaN
-
Posted:
-
Re: Mentenanța troleibuzelor STB
RATBCFR FaN
Un troleibuz pe care nu l-am mai văzut de ceva timp este 5198, fie este defect fie are gps defect .
Un troleibuz pe care nu l-am mai văzut de ceva timp este 5198, fie este defect fie are gps defect .

- barbuandrei
-
Posted:
-
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
5361 - linia 62 - tractat în urmă cu câteva momente pe Iuliu Maniu către Bujoreni.
5361 - linia 62 - tractat în urmă cu câteva momente pe Iuliu Maniu către Bujoreni.
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
5318 e mort în mijlocul străzii Vasile Pârvan, înainte de intersecția cu Mihail Kogălniceanu
Informația am preluat-o de aici - https://www.facebook.com/groups/InfoTra ... 391037795/.
5318 e mort în mijlocul străzii Vasile Pârvan, înainte de intersecția cu Mihail Kogălniceanu

Informația am preluat-o de aici - https://www.facebook.com/groups/InfoTra ... 391037795/.
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
Asta dorea Dragoș sa ne arate în acel link
Asta dorea Dragoș sa ne arate în acel link
Screenshot_2020-06-25-22-36-40.png (537.37 KB; downloaded 2930 times)
- barbuandrei
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
Unde a fost intotdeauna, lnia 91. In aceasta dimineata a fost turul 3, retragandu-se la depou in jurul orei 12:00. Cel mai probabil il vom vedea si dupa-amiaza.
Unde a fost intotdeauna, lnia 91. In aceasta dimineata a fost turul 3, retragandu-se la depou in jurul orei 12:00. Cel mai probabil il vom vedea si dupa-amiaza.
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
5161 a fost adus inapoi in VL, proaspat vopsit de la URAC.
5161 a fost adus inapoi in VL, proaspat vopsit de la URAC.
- Stefan28
-
Posted:
-
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
Chiar nu stiu ce s-a intamplat cu el. Poate a fost dus la Alexandria pentru o perioada scurta de timp, pentru a elibera depoul pentru sosirea de Irisbus-uri de la Bujoreni.
Chiar nu stiu ce s-a intamplat cu el. Poate a fost dus la Alexandria pentru o perioada scurta de timp, pentru a elibera depoul pentru sosirea de Irisbus-uri de la Bujoreni.
- RATBCFR FaN
-
Posted:
-
RATBCFR FaN
Poate mai revin și alte Ikarus uri de Vatra , ca tot e criza de Irisbus acolo.
Poate mai revin și alte Ikarus uri de Vatra , ca tot e criza de Irisbus acolo.

📖 Pagination options