Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor

1664 posts, 474287 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 119

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanța troleibuzelor STB Utilizator anonim

Nu inteleg nimic, cum merge invertorul pe el? Cum ai dedus ca e invertorul lui 5400 pe 5391? Daca muti invertorul trebuie mutat si blocul logic electronic si motorul. Nu zic ca e imposibil, la STB totul e posibil, dar imi e foarte greu sa cred.

Re: Mentenanța troleibuzelor STB Alex27

Am fost la depou și am și mers cu el azi. Are echipamentele lui 5400.

Re: Mentenanța troleibuzelor STB Andrei98

What :o
Cine ar sta sa mute toate echipamentele de pe un troleibuz pe altul?

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanța troleibuzelor STB ADK

La câte troleibuze are VL pe dreapta... Şi faptul că nu reuşeşte să-şi scoată parcul, se trage linie ce se poate repara şi cum. Un Ikarus retras din circulație (parcă 5186, mai demult), a fost băgat pe canal pentru a se recupera piesele refolositoare. ;)

Re: Mentenanța troleibuzelor STB barbuandrei

Asta se intampla in orice depou. Orice troleibuz picat cu o piesa, este descompletat de alte piese ce pot fii refolosite. Asa au fost reparate 5270, 5280 si 5296 in ultimele luni.

Una e cand ai zeci de troleibuze cu acelasi tip de actionare si aceiasi electronica si alta e cand ai doua troleibuze total diferite de restul si vrei sa pui electronica de pe ele pe celelalte troleibuze...

Cum a spus colegul @MarianAndrei, ''la STB totul e posibil''.  :popa:

Daca o fi adevarat zvonul ma intreb ce poate fi atat de grav incat nu mai poate fi folosita caroseria   :?

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanța troleibuzelor STB ADK

Da' şi chiar n-am înțeles de ce din 100 de Citelisuri, 2 le-au vrut diferite? Aşa erau 7454 şi 7459, singurele troleibuze DeSimon şi alea diferite...

Au incercat un proiect nou. NU este o problema. 5399 merge in continuare, fiind cel mai bun troleibuz din STB, dar asta se intampla datorita anumitor interventii. Nu le dezbatem acum, dar din pacate 5400 nu a avut aceeasi soarta, fiind sacrificata pentru 5399, de multe ori.

5385 a fost re-completata de piesele lipsa si va pleca la reprezentanta Iveco, pentru ultimele reparatii.  :D

Re: Mentenanța troleibuzelor STB 1689

Interesant ca - dupa atitia ani - Iveco inca mai ofera service.
Banuisc ca este vorba doar de partea mecanica.

Bineinteles. Doar partea mecanica, insa este contra-cost.

Re: Mentenanța troleibuzelor STB alexandru_minciu91

Lui 5344 nu ii functioneaza firma, astazi se afla in 96 cu foaia in geam.

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2382 forum members have written 430333 posts in 5343 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”