Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor
1668 posts, 477123 views
📖 Pagination options
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Mentenanța troleibuzelor RATB
Gabi23
La Bujoreni au reusit sa il repare si pe #5261 care a stat cateva luni bune defect in depou.
La Bujoreni au reusit sa il repare si pe #5261 care a stat cateva luni bune defect in depou.
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
In schimb , lui 5386 i s-a stricat sursa si va lipsi o perioada. Sa speram ca va fi una scurta.
Urmeaza 5302 si 5385.
In schimb , lui 5386 i s-a stricat sursa si va lipsi o perioada. Sa speram ca va fi una scurta.
Urmeaza 5302 si 5385.
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
Incepand de maine , 5302 va reveni pe strazile Bucuresti-ului ,impreuna cu instalatia de AC.
Incepand de maine , 5302 va reveni pe strazile Bucuresti-ului ,impreuna cu instalatia de AC.
- alexian
-
Posted:
-
alexian
In seara asta am fost placut surprins sa aud in 5185 anuntul vocal.De precizat ca la usa 3 puteai baga mana printre usi.
In seara asta am fost placut surprins sa aud in 5185 anuntul vocal.De precizat ca la usa 3 puteai baga mana printre usi.
- Steff
-
Posted:
-
Steff
Pe ce linie va circula #5302 ?
barbuandrei wrote:
Pe ce linie va circula #5302 ?
- barbuandrei
-
Posted:
-
- CA 205
-
Posted:
-
CA 205
Este imbucurator faptul ca se mai repara din trolee si nu ma refer numai la Irisbus Citelis ci si la Ikarus 415T.
Este imbucurator faptul ca se mai repara din trolee si nu ma refer numai la Irisbus Citelis ci si la Ikarus 415T.
- WT_fan06
-
Posted:
-
- CA 205
-
Posted:
-
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
@WT_fan06
5302 are inca o problema la roti, din cate am inteles. Sa speram sa rezolva zilele astea .
Va fi usor de reperat , deoarece are montat sistemul de AC pe plafon.
@WT_fan06
5302 are inca o problema la roti, din cate am inteles. Sa speram sa rezolva zilele astea .
Va fi usor de reperat , deoarece are montat sistemul de AC pe plafon.
- CA 205
-
Posted:
-
- barbuandrei
-
Posted:
-
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
5345 si 5386 stau in garaj de mai bine de o saptamana , amandoua avand probleme cu sursa.
5345 si 5386 stau in garaj de mai bine de o saptamana , amandoua avand probleme cu sursa.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Pe #5398 (sper ca am vazut bine numarul de parc) l-am vazut azi trecand tractat prin statia Traian sens Vatra Luminoasa la ora 14:50 cu "DEFECT".
Pe #5398 (sper ca am vazut bine numarul de parc) l-am vazut azi trecand tractat prin statia Traian sens Vatra Luminoasa la ora 14:50 cu "DEFECT".
📖 Pagination options