Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor
1706 posts, 514206 views
📖 Pagination options
- GPS
-
Posted:
-
- barbuandrei
-
Posted:
-
Re: Mentenanța troleibuzelor RATB
barbuandrei
Am anuntat eu mai sus . Alaturi de el au revenit 5376 si 5391.
5326 a fost reparata si va reveni pe traseu. 5302 este la reparat , urmand sa revina si ea.
Gabi23 wrote:
De la Vatra a revenit recent si #5398 care a stat cateva saptamani defect.
Am anuntat eu mai sus . Alaturi de el au revenit 5376 si 5391.

5326 a fost reparata si va reveni pe traseu. 5302 este la reparat , urmand sa revina si ea.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Super, abia astept sa vad cum se comporta AC-ul pe 5302.
Super, abia astept sa vad cum se comporta AC-ul pe 5302.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Sunt trolee care revin dupa o absenta indelungata? Nu de alta, dar e bine de stiut ca mai sunt trolee ce pot fi recuperate daca sunt piese si interes. Mai ales ca ar fi nevoie de toate sau cat mai multe trolee disponibile direct la Berceni (sau de transferat acolo) in ideea ca liniile vor merge la Unirii (mare prostie sa fie asa) si astfel intervalele vor fi mai mari daca parcul ramane acelasi.
Sunt trolee care revin dupa o absenta indelungata? Nu de alta, dar e bine de stiut ca mai sunt trolee ce pot fi recuperate daca sunt piese si interes. Mai ales ca ar fi nevoie de toate sau cat mai multe trolee disponibile direct la Berceni (sau de transferat acolo) in ideea ca liniile vor merge la Unirii (mare prostie sa fie asa) si astfel intervalele vor fi mai mari daca parcul ramane acelasi.
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
@Puss in Boots -
5302 lipseste de la inceputul lui 2016 , in timp ce 5326 lipseste din primavara anului acesta.
@Puss in Boots -
5302 lipseste de la inceputul lui 2016 , in timp ce 5326 lipseste din primavara anului acesta.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
#5326 de astăzi din nou în circulație pe linia 69. De-a lungul anilor a circulat foarte mult pe linia 96.
Apropo de revenirile astea, ca fapt divers, 5343 arată ca un tomberon infect în interior, scaune extrem de jegoase, plin de urme de ”mâini” de mecanici. Oare chiar era necesar să se șteargă de ulei/vasilină/jeg pe plafon?!
#5326 de astăzi din nou în circulație pe linia 69. De-a lungul anilor a circulat foarte mult pe linia 96.
5326 - 69 - 26.09.2017.JPG (382.75 KB; downloaded 3358 times)
Apropo de revenirile astea, ca fapt divers, 5343 arată ca un tomberon infect în interior, scaune extrem de jegoase, plin de urme de ”mâini” de mecanici. Oare chiar era necesar să se șteargă de ulei/vasilină/jeg pe plafon?!

- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Eu nu prea am vazut scaune curate in Irisbusuri. Ca atare in rarele ocazii cand merg cu un Irisbus prefer sa nu ma asez.
Eu nu prea am vazut scaune curate in Irisbusuri. Ca atare in rarele ocazii cand merg cu un Irisbus prefer sa nu ma asez.
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Cu 20L de substanta din accea, curata si RATB-ul scaunele la Irisbusuri.
https://m.facebook.com/story.php?story_...1785951839
Cu 20L de substanta din accea, curata si RATB-ul scaunele la Irisbusuri.
https://m.facebook.com/story.php?story_...1785951839
-
- cris_m
-
Posted:
-
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Nu arată chiar atât de brand new, dar oricum RATB ar trebui să folosească astfel de substanțe pentru tapițeriile de pe scaune. Ah stai...
Nu arată chiar atât de brand new, dar oricum RATB ar trebui să folosească astfel de substanțe pentru tapițeriile de pe scaune. Ah stai...
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Dupa o perioada consistenta de imoblizare, 5315 a revenit pe liniile Depoului Vatra Luminoasa. Aseara l-am zarit la Favorit, sens Centru, cu firma setata pe ''Defect'' (probabil se indrepta catre depoul din preajma Arenei Nationale).
Dupa o perioada consistenta de imoblizare, 5315 a revenit pe liniile Depoului Vatra Luminoasa. Aseara l-am zarit la Favorit, sens Centru, cu firma setata pe ''Defect'' (probabil se indrepta catre depoul din preajma Arenei Nationale).
- barbuandrei
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
A revenit după câteva săptămâni de imobilizare Ikarusul #5248.
A revenit după câteva săptămâni de imobilizare Ikarusul #5248.
📖 Pagination options