MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Favorit

831 posts, 240572 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 60

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Favorit Victor92

In aceasta noapte se monteaza reteaua. Probabil maine noapte sau sambata spre duminica se va face devierea.

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit t530

Nu prea imi dau seama daca devierea este pe 1 sau 2 benzi ?

De luni se va produce modificarea. Va fac o schema mai pe seara daca reusesc cu viitoarea configuratiei a traficului din zona.
9-18-2015 2-18-12 PM.png (1.18 MB; downloaded 3112 times)

O schema facuta pe fuga ...
favorit.jpg (52.04 KB; downloaded 3127 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit URANUS

S-au taiat si niste copacei in dreptul statiei RATB pe sensul spre Razoare.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit 133 313

Se circula pe noua deviere (coada dinspre 1 Mai), inclusiv troleibuze, statie RATB vis-a-vis de Medlife.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Se sapa cu un excavator mare pe coltul Medlife, pe trotuar deocamdata, se incarca in basculanta, se sapa pe mijlocul bulevardului in zona de inceput a spatiului verde, se muta ceva cabluri langa blocul de pe coltul in diagonala cu Medlife, se lucreaza cu un excavator si un incarcator frontal pe mijloc pe la termoficare, la acces spre biserica de lemn se sapa cu excavator pentru trecerea termoficarii peste planseu acces mai departe (sunt vreo 6 excavatoare cu totul), la accesul 1 s-a mai betonat, se scot popi din subteran cu macaraua.
La CV DT34-Favorit se scoate pamant din subteran o macara scoate un vagonet de mina incarcat.

La ora 19 se lucra la canalizare pe partea cu Medlife.
* Pe Drumul Taberei Nr.21 au inceput sa sparga strada pentru coloane.

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit p55d

Continua lucrarile la canalizare langa Medlife. Azi dimineata era activitate intensa cu doua escavatoare si in paralel se pregatea si niste fier-beton. Ai zice ca se grabesc.

Se lucreaza in continuare la canalizare langa Medlife. Mai mult se lucreaza in FEICARE zi.
Dar ce mi s-a parut SENZATIONAL este faptul ca in paralel cu saparea santului au pregatit si armatura de fier pentru caminul ce se va construi pe marginea strazii Sibiu. Adica au inceput sa pregateasca armatura inca de pe 28, inainte chiar sa fie sapat santul/groapa unde va fi caminul.
La caminul precedent de pe Str Sibiu, groapa a stat sub cerul liber cateva saptamani pana s-au apucat sa puna armatura. Aici lucreaza in paralel. Mi se pare in acelasi timp SENZATIONAL si INCREDIBIL.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Dupa stratul de rugina nu e pregatita ACUM. De fapt ei sa asteptau sa se apuce mai repde de sapat cred. Si a mers mai incet cu canlul. (intre timp au mai umblat pe la DT34 si VA). Dar tot au reusit sa buleasca cablurile si a venit Electrica sa remedieze. Senzational o sa fie cand (sau mai bine zis daca) or sa fie 5 foreze in lungul magistralei la forat coloane pentru accese.

* Se lucreaza la canalizare langa Medlife
* La Bl. A1-A2 se taia gardul...cred ca se apuca de acces

Se lucreaza la canalizare. Azi au coborat fierul beton pregatit zilele trecute pentru caminul nou si deja turnau si betonul la ora 16.

• 133 313
  • Posted:
  •  

S-a pozitionat caminul la Medlife, la DT21 nu a inaintat nimic la acces si nici macar termodifcare de pe centru spre bloc nu s-a stresat prea tare. La acces DT15-17 au aparut prefabricatele pentru caseta de supratraversare cu termoficarea a bucatii executate din planseul accesului. Altceva... nu am bagat de seama.

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407409 posts in 5071 topics and 487 subforums.

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”