Topic: Discutii - Lucrari statia Favorit
831 posts, 240576 views
📖 Pagination options
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Favorit
Lixandru Dragos-Liviu
În pozele realizate de către B365.ro, am văzut că la această staţie se află o macara „Takraf“ şi o „Kelly“. Aveţi idee, se apucă de accese? sau pozele sunt de pe vremea când se executau pereţii mulaţi
În pozele realizate de către B365.ro, am văzut că la această staţie se află o macara „Takraf“ şi o „Kelly“. Aveţi idee, se apucă de accese? sau pozele sunt de pe vremea când se executau pereţii mulaţi

-
- URANUS
-
Posted:
-
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Aici e gata izolat si suprabetonat PS-ul, cu exceptia unor patrate unde au fost golurile tehnologice.
Aici e gata izolat si suprabetonat PS-ul, cu exceptia unor patrate unde au fost golurile tehnologice.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
A inceput acoperirea PS-ului (care e 100% gata) cu pamant. (Au inceput dinspre capatul estic).
A inceput acoperirea PS-ului (care e 100% gata) cu pamant. (Au inceput dinspre capatul estic).
- Atal
-
Posted:
-
Atal
Din ce am vazut eu inca mai e mult de lucru la izolatia peretilor laterali dinspre blocuri.
Din ce am vazut eu inca mai e mult de lucru la izolatia peretilor laterali dinspre blocuri.
-
- URANUS
-
Posted:
-
- depresivu'
-
Posted:
-
depresivu'
La ora asta un excavator arunca pamant peste structura statiei din extremitatea Complexului Orizont.
La ora asta un excavator arunca pamant peste structura statiei din extremitatea Complexului Orizont.
- 133 313
-
Posted:
-
-
- andreimetrou
-
Posted:
-
andreimetrou
Pentru ce e nevoie de 6 accese la Favorit (5 pe bulevardul Drumul Taberei)
Pentru ce e nevoie de 6 accese la Favorit (5 pe bulevardul Drumul Taberei)
file-2.jpeg (133.72 KB; downloaded 1751 times)
- Nightwolf
-
Posted:
-
-
- andreimetrou
-
Posted:
-
andreimetrou
Aaa, ok! E mai bine asa.Riscul de accidente obsa fie mai mic
Aaa, ok! E mai bine asa.Riscul de accidente obsa fie mai mic
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Oricum schita de mai sus nu are legatura cu realitatea. Incinta statiei nu depaseste intersectia cu str. Sibiu.
Oricum schita de mai sus nu are legatura cu realitatea. Incinta statiei nu depaseste intersectia cu str. Sibiu.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Inseamna ca s-a schimbat proiectul ? Oricum schitele acela nu aveau stampila "Aprobat spre nemodificare", poate sunt numai niste intentii.
Inseamna ca s-a schimbat proiectul ? Oricum schitele acela nu aveau stampila "Aprobat spre nemodificare", poate sunt numai niste intentii.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination