MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

 

Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei

1207 posts, 335013 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 87
 
 

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei aztec

Da, azi la pranz aici SE LUCRA, nu ca la Brancusi unde sarbatorile continua. Poate cu exceptia paznicilor mai erau 5 oameni pe santier, si asta la maturat frunze...un excavator parasit si o vidanja ce umplea cu apa separatoarele de trafic
In schimb la val Ialomitei se vedea activitate

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei telvanni

Vad ca au inceput baietii la sapatura generala. Avanseaza destul de repede.

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

Relativ...ca s-ar putea si mult mai bine...
Calificativ...semi-mediocru...

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei George

Esti bland. Se lancezeste la greu pe "santierul" ala. Unde sunt excavatiile ample, unde turnarea "capacului" statiei? Cred ca ar fi trebuit sa fie mult mai avansati si mai ales sa aiba mult mai multi oameni la lucru. Imprejurimile si intrarea pe santier arata ca o cocina.

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei autob368

Intr-adevar in zona unde va fi depoul (adica la fostul capat al troleibuzelor de la Valea Ialomitei), sapaturile par destul de avansate. Sper si aici ca intr-o luna si ceva sa se termine de turnat placa pentru statie si depou.  :)

 


  • GAC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei GAC

Guru, zi-ne si noua cum stam cu PM la aceasta statie?
Am trecut de 50?

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

Aici nu 'cantitatea' conteaza ci realizarea lucrarilor intr-o ordine fireasca de la Valea Oltului spre Romancierilor...asa ca n-am sa va dau procente, ca nu suntem la 'referendum' ci la 'ordinea constitutionala logica'... :lol:  :lol:  :lol:
Deocamdata e slab spre binisor... 8-)

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei George

Din cate am vazut se sapa o groapa destul de adanca, in zona dintre strazile Aleea Parva/Dealul Macinului si Valea Oltului.
Inteleg ca aici nu se va aplica metoda turnarii planseului superior si a excavarii sub el, ci se va turna intai radierul?

 


  • GAC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei GAC

Astazi, am trecut pe acea straduta ce taie santierul in doua, si l-am putut admira in toata splendoarea lui.
Intradevar, inspre Valea Oltului s-a sapat foarte mult, groapa are cam 3-4 m, pe o suprafata destul de mare.
In partea cealalta, o masinarie Kelly cu tija, lucar de zor si la un minut si jumatate scotea cate o cuva cu pamant. In ceea ce priveste pamantul scos, as  zice ca este un pamant cleios ce musteste de apa. Dupa mine pare un fel de argila. Pe langa gard am mai vazut bucati din acest pamant, scos cu Kelly si intarit. Ipoteza cu argila se confirma, intrucat acele movile de pamant de langa gard erau foarte crapate, semn ca atunci cand  a fost scos a continut multa apa. De asemenea, as mai spune ca acele movilite erau destul de tari... deci inclin sa cred ca la V Ialomitei, in subsol e argila.
Avand in vedere aceste ipoteze, nu ma mira ca blocurile cu 10 etaje din imediata apropiere a santierului au inceput sa aiba probleme. Nu m-ar mira ca la un cutremur, solul argilos impregnat cu apa, sa amplifice undele seismice. Peste acestea, exista si riscul lichefierii solului, fenomen care poate amplifica efectele negative ale unui cutremur.... morala: sa nu va mutati in blocurile cu 10 etaje de la V Ialomitei.

In ceea ce priveste PM, am fost surprins sa vad la ora 8 seara o instalatie Kelly care lucra cu spor... as mai zice ca lucrarile de PM, de la bulevard pana la str V Oltului, sunt cam 80% terminate. Pe santier mai erau grinzile metalice si armatura pentru peretii de sustinere din interiorul statiei.
As mai preciza ca instalatia Kelly cu tija mi se pare mai reliable decat cea cu cabluri. Avand in vedere ritmul cu care s-a lucrat in putinul timp in care am fost de fata, as zice ca PM de la o statie, nu ar trebui sa dureze mai mult de o luna cu 2 instalatii Kelly, lucrand cu 2 schimburi... deci daca la Orizont vor aduce 3-4 instalatii, vor putea termina foarte repede.

 


  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Utilizator anonim

Vin cu poze din zona mai incolo si cu informatii despre evolutia de acolo.

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei iliutu

Retelele de termoficare care se muta acum nu au suferit un RK major acum cativa ani ? Ca asa imi aduc aminte ...

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei autob368

Asa este, au fost schimbate / modernizate acum vreo 4-5 ani. Dar oricum pentru ei nu conteaza asta... stii cum e... asfaltezi o strada si apoi la cateva zile se trezesc furnizorii de utilitati ca trebuie sa o sparga ca au nu-stiu-ce lucrare de facut... Traim in Rromania  :evil:

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei rosetti61

OFT, apropo de spart, nici nu se raceste asfaltul bine ca ii si incearca rezistenta... :D Asta e, cand vine cu picamerul sa i se zica "pai acum se vine, cat a fost strada vraiste ce ati pazit??".

 Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 87
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407409 posts in 5071 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use