MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

 

Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei

1207 posts, 335023 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 87
 
 

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei andrei11

Am impresia ca esti foarte tanar, pentru ca alta varianta nu prea intrevad.
1. Care va fi traseul TBM-urilor plecand de la Academie?
Din statie in statie pana la Dr. Taberei ( Raul Doamnei ). Sper ca stii amplasamentul statiilor.
2. Ce se intampla cand se ajunge la racordul cu depoul Valea Ialomitei? Se merge cu sapatul spre acest punct si apoi se revine pentru a continua spre Raul Doamnei?
TBM - urile merg spre Rau. La Valea Ialomitei e sapatura deschisa ( pana la Brancusi ) TBM - urile nu merg cu spatele nici un cm. ( Nu au marsalier ).
3. Cum se scot utilajele de sapare dupa ce se ajunge la punctul final de la Raul Doamnei?
Prin demontare bucatica cu bucatica la Raul Doamnei ( asa cum s-au montat la Academie )
4. Cum se sapa tunelul de la Academie pana la Eroilor?
Tot cu TBM - ul. Altul ( adica al treilea ), sau unul reciclat care ajunge la Rau sau chiar ambele.
5. Se revine cu utilajele la Academie si se monteaza capul de sapare in partea opusa acestora?
Ti-am raspuns mai sus. Nu se pune capul in partea cealalta, ci se remonteaza complet. Un TBM nu are 2 capete ( ca locomotivele electrice ), ci unul singur ( ca o locomotiva cu aburi ).
6. Dupa terminarea completa a tunelului (inclusiv legatura cu Eroilor) se poate afirma ca ar exista posibilitatea deschiderii circulatiei pe acest traseu?
Nici gand, cumva ne vom afla in situatia unei case "la rosu", deci trebuie "mobilata". Pe putin 36 luni.
7. Cum vor "intoarce" trenurile la Valea Ialomitei? Vin la peronul din dreapta (pe directia perpendiculara pe cartierul Brancusi - descarca - dau inapoi - revin pe linia alaturata - incarca - pleaca pe traseu direct spre Eroilor?
Idem ca la statia "Dristor 2"
Statia Valea Ialomitei va fi cu peron central.

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei radudd

Multumesc frumos pentru raspunsuri.

In alta ordine de idei, nu inteleg care ar fi motivul pentru care ma jigniti, cand afirmati ca doar o varsta mai frageda ar justifica intrebarile pe care le-am pus!?
Ce ati vrut sa spuneti prin "...pentru ca alta varianta nu prea intrevad"?
Va simtiti cumva mai bine, mai relaxat atunci cand faceti afirmatii de acest gen, cand faceti misto, cand atingeti cu vorbe si aveti impresia ca sunteti superior persoanei cu care interactionati?
Ma gandesc ca numai un cumul de astfel de stari ar putea justifica aroganta dumneavoastra, iar acest comportament intra in mod cert intr-o alta arie, una nepotrivita si incompatibla cu buna-crestere.

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei andrei11

Nu, in orice caz nu imi este in fire sa jignesc colegii de forum, si cum am procedat in alte cazuri similare imi cer scuze public. Chiar ma  simt oarecum prost sa vad ca am deranjat pe cineva cu aceasta afirmatie.
Singurul rationament pe care l-am facut este ca toate aceste intrebari pe care le-ai pus au raspunsurile in cadrul forumului, ceea ce denota ca nu ai citit foarte mult din paginile forumului. Deobicei cei mai tineri  nu au rabdare.
Vad ca te-ai inscris in forum cam de 3 luni, ori se presupune ca in 3 luni sa fi rasfoit macar paginile topicului.
Sau ca esti total afon in cea ce priveste M 5.
Nici asta nu e nimic iesit din comun, nu trebuie sa fie toata lumea fan metrou, dar si in acest caz eu inainte as fi citit, chiar pe "foarte repede" ceea ce s-a scris pana acum.
Hai sa luam intebarile tale incaodata pe rand :
1. Care va fi traseul TBM-urilor plecand de la Academie?
Este o intrebare a unui user care ori e foarte tanar ori nu stie nimic despre M 5 sau despre metrouri in general.
O solutie la indemana ar fi fost sa rasfoiesti putin sectiunea M 5 de pe forum.
3. Cum se scot utilajele de sapare dupa ce se ajunge la punctul final de la Raul Doamnei?
5. Se revine cu utilajele la Academie si se monteaza capul de sapare in partea opusa acestora?
Daca ai fi "googalait" putin sau pe forum la TBM - uri sau direct la TBM - uri te-ai fi lamurit foarte repede ca un TBM e unisens, nu dublu sens.
6. Dupa terminarea completa a tunelului (inclusiv legatura cu Eroilor) se poate afirma ca ar exista posibilitatea deschiderii circulatiei pe acest traseu?
Idem, ori esti foarte tanar, ori nu stii absolut nimic despre metrouri, nici o problema in al doilea caz, dar o simpla lectura la subiect ar fi rezolvat nelamurirea.
In inchiere repet, imi cer incaodata scuze, iar daca mai ai intrebari si o sa-ti raspund eu ma voi limita a raspunde la intrebari.

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

radudd wrote:
Multumesc frumos pentru .

Fac eu bunul oficiu peste care colegul #andrei11 a sarit, in dorinta de a-ti raspunde cu grabire la intrebari:
Bun venit pe forum!
Te rog nu te pripi in a considera 'jignire' dorinta lui de a-ti astampara setea de cunostinte, asortimentata cu cateva sfaturi de 'ghidare' in lipsa ta de studiere a 'ghidului de intrebuintare' a forumului...
Si sa nu-ti faci probleme legate de varsta...ori orice altceva...aici nu se fac discriminari de niciun fel...
E doar, hai sa zicem, un sfat de la cei mai 'varstnici' in forum catre cei mai 'incepatori', fara rautate, ci doar cu bune intentii si cu cea mai mare bunavointa!
Pentru ca aici, noi toti incercam sa fim 'tineri' in idei si in spirit!
Toate cele bune!

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei survola

@radudd: Există şi aici un fel de botez, chiar dacă nu toţi îl primesc.
@andrei11: Să nu uităm că unii dintre bucureşteni merg de maxim 10 ori pe an cu metroul, iar alţii deloc, din diverse motive (vârsta prea înaintată sau prea redusă putând fi unul dintre motive). Ca să nu vorbim despre non-bucureşteni. Deci pot avea întrebări care îţi pot părea... cu răspunsuri uşoare.
Aşa că puţină răbdare şi din partea ta ar fi binevenită (să nu zic salutară  :lol: ).

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei andrei11

Da, ai dreptate, dar am cel putin 2 principii ( pe forum ).
1) Nu-mi retrag postarile.
2) Daca am gresit recunosc / imi cer scuze, ceea ce am si facut.  :)

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei radudd

Avand in vedere ca se simte in zona muuult prea multa incandescenta neuronala si cum nu vreau sa perturb vreun flux sinusoidal cu intrebarile mele copilaresti / de om batran / de neumblat cu metroul / de ...., renunt in a mai posta / intreba / da cu parerea/ .... si va las in liniste si pace in cercul dvs. restrans / super vizat / super avizat / super doct / atotstiutor, nu de alta, dar sa va "simteti bine" ca intre indivizi cu acelasi nivel / pregatire / cunostere / .....

Bunul simt nu se negociaza, nu se ofera pe ochi frumosi sau dupa data la care te-ai insris in forum.
Bunul simt este / sau nu este.
Bunul simt se manifesta permanent.

Cu aceasta ocazie rog moderatorul forumului sa stearga / anuleze contul pe care l-am deschis, chiar si postarile, fiindu-mi inutil(e) / de pierdere de vreme / fara folos.

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

Dumnezeule mare, ti-am gresit si eu cu ceva?
De ce ne acuzi?
Mesajul meu de bun venit pe forum...e oare o jignire???
Ca nu mai inteleg nimic...
Explica-mi te rog, ca altfel raman 'perplex'... :o

 


  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei 133 313

radudd wrote:
Bunul simt nu se negociaza, nu se ofera pe ochi frumosi sau dupa data la care te-ai insris in forum.
Bunul simt este / sau nu este.
Bunul simt se manifesta permanent.


Stii cum sta treaba cu bunul simt? Este fix ca la scoala. Iar forumul gandeste-te ca este ca o carte deschisa si gratuita, ca sa inveti ceva o citesti complet. Daca este mare lenea iti iei meditator si ii pui intrebari despre ce scrie in carte. Dar atentie, meditatorul nu este gratuit. Imi imaginez cum in fiecare zi se mai inscrie cineva pe forum si se apuca sa intrebe si el ce scrie in prefata cartii "forum". Si unde mai pui ca totul este bine structurat de la 'Discutii generale' si 'Totul despre TBM' pana la topic dedicat fiecarei statii.
Cine este nesatisfacut de discretia/penuria de informatii de pe forum sau de predispozitia/indispozitia utilizatorilor implicati in proiecte de a furniza informatii aici desi nu toti au asta in fisa postului si fac munca voluntara sau pasionala se poate bosumfla linistit si consulta strict oficialitatile http://www.magistrala5.ro/

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

@radudd:
Uite, eu iti propun un 'deal':
Discutam doar noi doi...raducu (tanar/batran...nu conteaza), pe orice tema si orice intrebare, uite asa, ca de la 'incepator' la 'guru' in direct, dar am o singura pretentie si preconditie, sa-ti ceri si tu scuze publice sincere asa cum a facut #andrei11...ce zici?
Batem palma??? :ugeek:

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Slasher1985

@radudd:

Extind si eu un sincer binevenit pe forum, si apelez la mai multa rabdare in cazul in care te-ai simtit ofensat de #andrei11, mai ales datorita faptului ca si-a cerut scuze. Sa nu ajungem la 'preconceptiuni' legate de forum datorita postarilor unei singure persoane, mai ales datorita faptului ca acea persoana nu am vazut sa jigneasca pe cineva in mod direct pana acum (si nici acum nu mi s-a parut ca a existat vreo jignire, cel putin nu intentionata).

Bine, nici eu nu sunt prea vechi pe aici, dar cu siguranta am invatat multe lucruri de pe aici. Iti recomand sa privesti lucrurile mai 'light' si sa extragi doar partile care te intereseaza, ignorand ceea ce nu te intereseaza. Vei vedea ca te vei simti mai bine.

Inca o data, bine ai venit.

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Nightwolf

As putea eu aduga ceva referitor la postarile userului raudd insa mi-ati spune ca sunt prea acid... catalogarea inerta facuta de andrei e mai mult decat suficienta, iar faptul ca respectivul nu citeste tot si pe sarite nu ma face sa cred decat ca:
1. ori ii e prea lene sa citeasca cateva zeci de pagini on-line, ceea ce denota un narcisism exacerbat ori;
2. omul a crezut ca forumul = punct de informare publica, manageruit de functionari publici care ii sunt datori sa ii raspunda ff politicos la toate intrebarile puerile nascute din principiul punctului 1 de mai sus.

@radudd -- un sfat prietenesc -> nimeni nu s-a nascut invatat insa e de datoria fiecaruia sa se documenteze cu privire la adancimea apei din piscina inainte sa se arunce in cap in ea ...

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei telvanni

@radudd
offtopic

Imi permit sa-mi dau si eu cu parerea despre acest "incident" si afirm ca radudd nu va mai scrie niciun post, asa cum a zis, pentru ca si-a dat seama ca a gresit dar nu mai are rost acum s-o recunoasca. Probabil asta a si dorit, acest conflict pentru a putea spune ce-l doare.

PS: imi amintesc, foarte tanar fiind (23 de ani) aveam sub coordonare un santier maricel ptr mine atunci(buget cca 400k euro) si nu o data mi s-a intamplat ca persoanele din exterior sa-mi ceara sa vorbeasca direct cu seful de santier, asta dupa ce le spuneam ca eu coordonez lucrarile (era clar, nu ma credeau). La inceput m-am simtit jignit, dar apoi am transformat sentimentul in mandrie si mi-a fost mult mai bine. Ce vreau sa spun e ca nimeni nu trebuie sa se simta jignit ca-i spune cineva ca este tanar, a fi tanar inseamna doar ca ai mai putina experienta, nu ca esti idiot sau batut in cap.
E adevarat, "pana la 35 de ani nu deosebesti o gaura in pamant de gaura fundului" dar exista oameni deosebit de tineri cu o inteligenta sclipitoare care dau pe spate orice tarsait prin viata asta. Eu cred ca unul din marile avantaje ale unui tanar atunci cand incearca sa faca ceva este ca nu stie ca NU SE POATE, si poate "descoperi" lucruri uimitoare pe care cei cu experienta nu prea au cum sa le mai descopere pentru ca deja stiu CA NU SE POATE. Au incercat si ei candva.

 


Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

De acord cu tine si te parafrazez cu trei 'definitii':
1. Experienta = suma tuturor 'nereusitelor personale';
2. Optimismul = suma tuturor 'reusitelor personale';
3. Pesimistul = un optimist ceva mai bine 'informat'...si sper cam zis tot ce era de spus!
Hai sa revenim la Valea Ialomitei, chiar nu cred ca mai are rost continuarea discutiei...off-topic si nu face bine nimanui!

 


Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 87
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407409 posts in 5071 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use